PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Lagy
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=54&t=166605
Stránka 1 z 1

Autor:  storm007 [ út 25. leden 2011, 16:47 ]
Předmět:  Lagy

Zdravim
Předem se omlouvám, jestli to nepatří do tehle sekce..
Uz je to nejaky ten patek co jsem zacal mit lagy na novem PC, nejdrive jsem si myslel, ze mi zkrouhli pripojeni, ale oni mi ho zvysili z 1Mb na 4Mb. Ted jsem se prestehoval k pritelkyni, kde byl muj stary PC a na nem lagy nejsou. O vikendu jsem si vymenil pocitace, k pritelkyni jsem dal novy a lagy jsou stale... Neexistuje nejaky jednoduchy program ktery by zkusil najit pricinu jestli tam neco nehapruje nebo nema nekdo nejakej napad cim by to mohlo byt?
Díky.

Autor:  Bez_n1ck [ út 25. leden 2011, 16:52 ]
Předmět:  Re: Lagy

Jelikož nevíme, co máš za PC, ani kde lagy pozoruješ, tak nevíme no :)

Autor:  storm007 [ út 25. leden 2011, 17:36 ]
Předmět:  Re: Lagy

PC jsem zkousel vycistit vsemoznyma programkama, viry, spyware atd, ale nic nefunguje, lagy neustupujou..

Zde je moje sestava
DESKA: ASUS M4N78
CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
RAM: 2x 2048 A-DATA PC2-6400 DDR2 SDRAM
GPU: nVIDIA GeForce GTX 275 (ASUS ENGTX275)
NETWORK: Nvidia nForce 10/100/1000 Mbps Ethernet
HDD: WDC WD6400AAKS-08A7B2

Autor:  Bez_n1ck [ út 25. leden 2011, 18:37 ]
Předmět:  Re: Lagy

A co se ti laguje?
// jako hry, nebo systém, nebo net, nebo co? Jak sou lagy vydatný (jako jen tak se to potrhává, nebo se to na 15s švihne?)

Autor:  storm007 [ út 25. leden 2011, 20:34 ]
Předmět:  Re: Lagy

Aha, to jsem zapomnel napsat, je to pri hre Tremulous

http://www.tremulous.cz/

http://plnehry.idnes.cz/akcni/tremulous-paradni-online-akce-dkl-/clanek.A060729_060709_bw-plneHry-akcni_bw.idn

Je to akcni strilecka s moznosti staveni jakychsi budov, ktere tvori zakladnu, daji se postavit i obrane veze a tech tam je vetsinou plno, takze kdyz hraju za alieny a vylitnu z rohu kde na me ceka 5 obranejch vezi, tak trva asi 1-2 vteriny nez se mi zobrazi a to jsem uz vetsinou mrtev...
Nebo kdyz je bitva napr 4 alieni vs 4 humani, tak je jedno za co hraju, ale pohyby protivnika jsou trhany, warpuje, kdezto kdyz je to bez boje a jsme nekde o vice hraju bez enemyho, tak to nelaguje.. Jak jsem psal, pc jsem zkousel cistit, ale neco tam hapruje, dokonce mi blbne vypalovacka, kdyz zapnu nera, tak mi to hlasi ze je vypnuty rezim DMA a zapne se kdyz klikni na OK a pc se restartuje, ale DMA se nezapne a opet nero ukaze hlasku ze DMA neni zapnuty.. Je mozny ze by to melo neco spolecnyho?

Autor:  Bez_n1ck [ út 25. leden 2011, 20:40 ]
Předmět:  Re: Lagy

Těžko to bude mít souvislost ... o tý hře jsem v životě neslyšel. A jelikož je to freeware (jestli jsem to dobře pochopil), tak bych se o to ani nezajímal - prostě to odprasili vývojáři. Jinde lagy nepozoruješ? Jestli ne, tak není co řešit.

Nero máš předpokládám pravé

Autor:  storm007 [ út 25. leden 2011, 20:48 ]
Předmět:  Re: Lagy

No ja hraju jen 2 hry a to Enemy territory a tohle a obe jsou free a nerekl bych ze to zprasili, predtim to nedelalo a pak zniceho nic lagy...

A DMA taky prestalo fungovat z niceho nic, Jestli je original nevim, ale mel by byt, kdyz jsem koupil pc, tak uz tam bylo nainstalovany, tak podle me bude orig.. win jsou taky orig..

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/