Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 17. říjen 2019, 06:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 18:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Ne, zpráva je furt stejná :(

_________________
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 19:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Mrkni tady
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 0c4689a7c2

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.2Ghz | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Radeon RX 5700 (GAMING) 8GB | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10
<< MEMBER of AMD RADEON VANGUARD team >>


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 22:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Aha no, ja už to ručně smazal, snad to nebude vadit. :?

_________________
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 22:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Tak to je soubor co používají programy např. daemon tools nebo alcohol, smazat se to určitě nemusí, jestli ti to bude chybět pak poznáš, jestli ty programy používáš/použiješ.

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.2Ghz | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Radeon RX 5700 (GAMING) 8GB | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10
<< MEMBER of AMD RADEON VANGUARD team >>


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 23:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Takže to mimo ty dva zmiňované programy žádné omezení na jiné funkce/programy nepřináší ? A kdyby ano nebo bych např. chtěl používat daemon tools, ale nefungovalo by to jak má, tak bych pak musel reinstalovat windows nebo co ?

_________________
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: st 3. září 2008, 00:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
fwefw napsal:
Takže to mimo ty dva zmiňované programy žádné omezení na jiné funkce/programy nepřináší ? A kdyby ano nebo bych např. chtěl používat daemon tools, ale nefungovalo by to jak má, tak bych pak musel reinstalovat windows nebo co ?


daemon tools si instaluje vlastni sptd.sys, ale pokud to smažeš po instalaci DT tak nevím jestli bude DT fungovat, nicméně bych to neřešil, nedělej z komára velblouda.

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.2Ghz | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Radeon RX 5700 (GAMING) 8GB | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10
<< MEMBER of AMD RADEON VANGUARD team >>


 Profil  
 Předmět: Vir který vypnul automatické aktualizace windows
PříspěvekZaslal v: út 28. říjen 2008, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červenec 2003
Nahoru
Chytnul sem vir, který mi vypnul automatické aktualizace Wndows Xp, a nejdou zapnout ani ručne. Celý PC se chová divně, je zpomalený a občas uplně zatuhne a musím zvolit tvdý reset. Nevíte někdo co je to za vir a jak ho odstranit ? HJT nic nebezpečného nenašel.
Díky.

_________________
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7


 Profil  
 Předmět: Re: Vir který vypnul automatické aktualizace windows
PříspěvekZaslal v: út 28. říjen 2008, 12:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
zkus avira antivirus nebo nod32 a prej si at neco najdou a zneskodni. :)

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.2Ghz | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> Gigabyte Radeon RX 5700 (GAMING) 8GB | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10
<< MEMBER of AMD RADEON VANGUARD team >>


 Profil  
 Předmět: ICMP Flooding
PříspěvekZaslal v: ne 26. srpen 2012, 17:35 
Nováček
Nováček

Založen: 30. červen 2012
Nahoru
Dobrý den, dnes mi ESET smart security oznámil že dtekoval ICMP Flooding.
V tu chvíli jsem nemněl spuštěný firewall.
Je to problém?
Jak zjistit jestli jsem byl napaden.
Také se chci zeptat jak zjistit všechen malware který jsem mohl chytit když byla firewall vypnutá.
Nevím totiž jak dlouho byla vypnutá.
Je možné že když změnim síť bude u ní firewall vypnutá?
Nevím jestli má ESET samrt security vlastní firewall tak ta zapnutá byla.


 Profil  
 Předmět: Re: ICMP Flooding
PříspěvekZaslal v: ne 26. srpen 2012, 17:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červen 2008
Bydliště: Rakovník
Nahoru
Eset má vlastní firewall.

Projeď PC antivirem/spyware.

stáhni si live cd s antivirem, např. Avira AntiVir Rescue System, AVG Rescue CD možná bude lepší, když se to projede, když nebude systém "aktivní" jsou viry co se dost hluboko zalezou do systému, že antiviry mají problém

stáhni si program TCPView a tam vidíš co je k PC připojeno


 Profil  
 Předmět: Re: ICMP Flooding
PříspěvekZaslal v: ne 26. srpen 2012, 17:49 
Nováček
Nováček

Založen: 30. červen 2012
Nahoru
ok, stahnu si cos mi poradil ale jestli že má eset vlastni firewall tak bych řekl ze ta ochrana je dostatečná.


 Profil  
 Předmět: jak odstranit vir live security platinum
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2012, 02:01 
Nováček
Nováček

Založen: 08. září 2012
Nahoru
Live security platinum je vir, ktery se tvari jako antivirovi program. V pocitaci vam jakoby najde nekolik viru a cokoliv se pokusite spustit tak hlasi ze dany program je infikovam virem. K jeho odstraneni neni potreba antivirovy program.

Jak se ho snadno zbavit?
1.restartujte pocitac
2.drzte klavesu F8 dokud se nezobrazi nabidka
3.vyberte z nabidky "stav nouze"
4.otevrete tento pocitac - disk c - document and settings - all users - data aplikaci (pokud slozku nevidite musite zapnou "zobrazovat skryte soubory") - meli by jste videt slozku s nazvem podobnym "gjhgtuhghhgdgjvdgjhfdtiodeaad" tak ten smazte. V teto slozce je schovany nas vir.
5.pokud by jste v teto slozce vir nenasli, tak kliknete pravim tlacitkem na zastupce "live security platinum" ktery se nachazi na plose - vlastnosti - zde se muzete podivat na cestu k viru. Dale postupujte podobne jako v kroku 4.
6.restartujte pocitac a nechte nabehnou klasickym zpusobem


 Profil  
 Předmět: Re: jak odstranit vir live security platinum
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2012, 13:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červen 2008
Bydliště: Rakovník
Nahoru
Nejlépe je odstraňovat vir z nějakého systémového CD

AVG rescue CD
Avira AntiVir Rescue System
Kaspersky Rescue Disk 10

když není spuštěný systém, prtoože různé rootkity se maskují před antiviry.

Taky je možnost vyndat disk a připojit jej k jinému počítači co není zavirované a spustit antivir klasicky z Windows.

Jen doplním, že CD jsou na linuxovém jádru a pokud máte disk naformátován v MBR tak je problém.

Nemoutovaný disk/nepřipojení se k netu


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.