Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 11. prosinec 2019, 11:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 12. říjen 2004, 13:56 
Nováček
Nováček

Založen: 29. srpen 2003
Nahoru
Díky rady od Jiriho Draka, jsem rozjel msconfig a vypl tam věc, která se jmenovala "DLLScan - service, drivers" a můžu zase normálně instalovat. Ten výpis s hijacku je zde :

Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WIN98\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WIN98\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WIN98\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\WIN98\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WIN98\EXPLORER.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\ASUS-PROBE\ASUSPROB.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\SB-AUDIGY\TASKBAR\CTLTRAY.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\AVP\AVPCC.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\AVP\AVPCC.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\AVP\AVPM.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\OPERA\OPERA.EXE
C:\FARGO\PROGRAMS\ZONEALARM\ZLCLIENT.EXE
C:\WIN98\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE
C:\FARGO\INET\HIJACK\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.seznam.cz/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:\FARGO\PROGRAMS\FLASHGET\JCCATCH.DLL
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\FARGO\PROGRAMS\SPYBOT~1\SDHELPER.DLL
O2 - BHO: (no name) - {00000015-A527-34E7-25C2-03A4E313B2E9} - (no file)
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WIN98\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ASUS Probe] c:\fargo\programs\ASUS-Probe\AsusProb.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [TrueVector] C:\WIN98\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE -service
O4 - HKCU\..\Run: [TaskTray] c:\Fargo\Programs\SB-Audigy\Taskbar\CTLTray.exe
O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1
O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - C:\FARGO\PROGRAMS\FLASHGET\jc_link.htm
O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - C:\FARGO\PROGRAMS\FLASHGET\jc_all.htm
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\FARGO\PROGRAMS\FLASHGET\FLASHGET.EXE
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\FARGO\PROGRAMS\FLASHGET\FLASHGET.EXE
O16 - DPF: {15AD4789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://public.windupdates.com/get_file. ... d2ddfd7578
O17 - HKLM\System\CCS\Services\VxD\MSTCP: NameServer = 62.129.50.20,62.129.32.100


vypl jsem si v něm ten zákaz registru a už by snad všechn mělo jet ...

Jestě jednou díky Jirkovi Drakovi 8-) :-D btw aktualizovaný Kaspersky stejně nic nenašel, ikdyž tam je ....
PS : na WinXP nemám místo :sad: , ale brzy snad bude ...


 Profil  
 Předmět: "WARNING! YOU'RE IN A DANGER" Desktop virus
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 20:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Ahoj, kolega si ze stránky titulky.cz donesl tuhle srandičku:

uprostřed desktopu je okno, najede nad ne a je na nejakych strankach proti spywaru

stejný problem řešen zde, je tam vypis z hijackthis

http://help.lockergnome.com/index.php?showtopic=28060

vypada to takhle:

Obrázek

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


Naposledy upravil Slezman dne pá 14. leden 2005, 20:05, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 21:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
A není to nějakej proces, kterej se spouští po startu Winů ? Zkusil bych se podívat do regcleaneru do záložky startup list
Jinak co Ad-aware nebo Spybot ? Nic ?

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 21:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
msconfig prej nepomohl, spybot nereagoval, po odstaneni spousteni hned po rebootu znova, viz ta diskuze v odkazu

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 21:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2003
Bydliště: Praha, Jindřichův Hradec
Nahoru
Po jakým odstranění spouštění ? :oops: Jinak ten post, na kterej jsi hodil link je jeho ? Jak už tam někdo psal, není to nějakej ten šmějd z netu viz. plocha->vlastnosti->plocha->vlastní nastavení plochy->záložka web ?

_________________
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 21:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
At to projede HiJackThisem a hod mu sem jeho log... verim, že lemra to už nějak probere .. :roll:

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 23:04 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Postni sem sekci z registrů "Run"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. leden 2005, 02:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
hijack viz ten odkaz na diskuzi, ten kamos nam asi tezko doda, co potrebujete...bohuzel

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2005, 20:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. listopad 2003
Bydliště: Vlastní 3D svět :)
Nahoru
Tak ke me se to nas*alo taky... Doporucuju zmenit plochu na normalni, projet Ad-Aware, Spybot, Ms Spyware removal, promazat run v registrech a ten zbytek viz tohle U me to fungovalo a vykopalo vsechno :wink:

_________________
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 25. leden 2005, 20:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
no, ten kamos to formatl, nicmene diky za odkaz , ulozil jsem si tu diskuzi s tim postupem do installu pro pripad nouze

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět: Vir co ma rad dial-up a explorer :-/
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 07:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. leden 2004
Bydliště: CistePC.cz
Nahoru
Byl u me kamos, co jeste chudak jede pres dial-up :-D a ze prej mu nejde PC. No tak mi ho dovezl a nesel mu vubec explorer - byl smazany explorer.exe a proste se choval dost divne. Tak jsem to cely preinstaloval - pres existujici instalaci a projel AVASTEM a NODEM a pak jeste AD-AWAREM. No naslo to par desitech viru a spamu, ale ted je problem, ze po pripojeni na net nenajede zadna stranka a nejde stahovat postu do outlooku :-/

Nevite nekdo, cim by to jeste mohlo byt? Asi tam nakej virus jeste zustal :cry:

_________________
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 13:32 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. říjen 2004
Bydliště: králíkárna
Nahoru
je klidne mozne, ze tam nejaky z tech viru neco napachal a poskodil. abych pravdu rekl mit takhle zavir. pc, tak radsi format C:, protoze za chvili se muze sesypat i neco jineho.
pripadne jeste zkus spybota a trojan remover,

_________________
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 13:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Topičův Saloon
Nahoru
hloavne posli log hijackthis, bez toho se blbe radi.....

_________________
MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 13:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Topičův Saloon
Nahoru
a format C...to je posledni moznost......az bude tvuj pes nemocnej-zastrelis ho a koupis si novyho nebo ho budes lecit?? hmm

_________________
MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 13:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. leden 2004
Bydliště: CistePC.cz
Nahoru
Tak jeden log davam zatim sem, sice to neni ten co potrebuju, ale na tom pc ze kteryho to je to taky blbne, skoro ten samy co jsem popsal nahore..

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\totalcmd\TOTALCMD.EXE
c:\TEMP\hijack\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.centrum.cz/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Microsoft Internet Explorer
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O1 - Hosts: earch
O1 - Hosts: earch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 auto.search.msn.com
O1 - Hosts: 69.20.16.183 search.netscape.com
O3 - Toolbar: &Rádio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O16 - DPF: {24311111-1111-1121-1111-111191113457} - file://c:\eied_s7.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193457} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193458} - file://c:\ex.cab
O20 - Winlogon Notify: MediaContentIndex - C:\WINDOWS\system32\p68qlgl516q.dll
O21 - SSODL: SystemCheck2 - {54645654-2225-4455-44A1-9F4543D34545} - C:\WINDOWS\System32\vbsys2.dll
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)

_________________
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 13:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Topičův Saloon
Nahoru
O1 - Hosts: earch
O1 - Hosts: earch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 ieautosearch
O1 - Hosts: 69.20.16.183 auto.search.msn.com
O1 - Hosts: 69.20.16.183 search.netscape.com
O16 - DPF: {24311111-1111-1121-1111-111191113457} - file://c:\eied_s7.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193457} - file://c:\ex.cab
O16 - DPF: {33331111-1111-1111-1111-611111193458} - file://c:\ex.cab
O20 - Winlogon Notify: MediaContentIndex - C:\WINDOWS\system32\p68qlgl516q.dll
O21 - SSODL: SystemCheck2 - {54645654-2225-4455-44A1-9F4543D34545} -

tohle fixni .... je ten log kompleti?

C:\WINDOWS\System32\vbsys2.dll - neznam

_________________
MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 14:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. leden 2004
Bydliště: CistePC.cz
Nahoru
Jojo, mel by byt kompletni.

Ale ted jsem to udelal, a spoji se na net, ale nenajede stranka, zastavi se v polovine nacitani :sad:

_________________
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 22:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. říjen 2004
Bydliště: králíkárna
Nahoru
hook napsal:
a format C...to je posledni moznost......az bude tvuj pes nemocnej-zastrelis ho a koupis si novyho nebo ho budes lecit?? hmm

/ot/ lol , tak jestli chces srovnavat psa a PC, no tak to je mi te lito :( /ot/,
zkusil si toho trojan removera? taky by mozna pomohlo procistit registry viz. ccleaner

_________________
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 23:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
milosh napsal:
Jojo, mel by byt kompletni.

Ale ted jsem to udelal, a spoji se na net, ale nenajede stranka, zastavi se v polovine nacitani :sad:


tyto soubory musíš ještě smazat v nouzovém režimu Windows...

c:\eed_s7.cab
c:\x.cab
c:\x.cab

podobně zřejmě i následující ...

C:\WINDOWS\System32\vbsys2 - malvare - na to by mohl pomoci i tento script..

http://www.xpounded.netfirms.com/xFree6.html

a

C:\WINDOWS\system32\p68qlgl516q.dll - to zase nevím já, co to je, ale asi taky malware/spyware - název se mi moc nezdá...

Dále smaž všechny soubory v těchto adresářích ... C:\Windows\Temp\
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp\
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\TemporaryInternetFiles\

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 23:09 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
nainstaluj mu tam pokud možno aktuální service pack a nainstaluj mu firefox nebo operu :) přes dial-up to nestáhne ale někde na CD se to bude potloukat. a taky bych doporučil SpywareBlaster a imunizovat :wink:

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.