Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 24. duben 2018, 03:10

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. červen 2005, 00:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. květen 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
diky Ryba ten soft cos rikal pomohl
cau

_________________
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. červen 2005, 11:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. květen 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
ale ne tak docela new trojan se siri INT z 60% stranek ho dostanes
jeto des sice ni nedala ale otravuje tim ze spousti noda32
www.viry.cz

_________________
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!


 Profil  
 Předmět: Browser hijack recover 2.2
PříspěvekZaslal v: so 18. červen 2005, 09:11 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2005
Bydliště: dočasne-Prague
Nahoru
da se do nej sehnat cestina?

po startupe mi nasel tady tohle:

CTFMON.EXE HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe


New.net Startup HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run rundll32 C:\PROGRA~2\NEWDOT~1\NEWDOT~1.DLL,NewDotNetStartup


M U Z U S M A Z A T ? ? ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. červen 2005, 11:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
To první ne, to druhé ano. :roll:

_________________
CPU: Intel Core i5-4670 MB: GIGABYTE GA-Z87-D3HP RAM: Kingston HyperX 8GB HDD: Crucial m4 128GB & WD Caviar WD6400AAKS 640GB & Samsung F2 1TB VGA: MSI N650 Ti Boost DVD: Samsung SH-S203B PSU: Enermax PRO82+ II 525W Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 19" HP L1955 OS: Win 7 64b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. červen 2005, 22:30 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. září 2003
Nahoru
NewNet určitě smáznout nemůžeš - resp. ano, ale už se nikdy bez reinstalace nedostaneš na net, veškerý síťový připojení založený na TCP/IP Ti přestane chodit. Je to proto, že tenhle sráč se naboří do winsock jako součást přenosovýho řetězce. Potřebuješ utilitku typu LSPFix.exe, opravit cestu a teprve potom sejmout havěť.


 Profil  
 Předmět: Rootkit.Q trojan
PříspěvekZaslal v: pá 1. červenec 2005, 18:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2004
Bydliště: Piešťany, SR
Nahoru
mam s nim male ( velke ) problemy ..... nie zeby nejak posieral komp ,ale sa ho proste neviem zbavit.... ked som si pozeral aktualizacie noda tak v nich bola aj aktualizacia na tohto trojana , ale aj tak ho nod nevie liecit, avg to ani nenaslo, adaware nasiel , lenze ten subor nejde zmazat .... napise ze je uzmknuty , napadlo ma ci by to neslo tak ze dam bootovat z diskety na ktorej bude napr. Volkov commander a tak to vymazem , len ked pri bootovani to napise :,,wrong disk or error" a potom napise :,,press any key when ready" a tera by som sa chcel opytat ci neexistuje nejaky 1-ucelovy antivir co by to dokazal zmazat aj ked je ten subor uzamknuty .... ( v googli som nasiel len odkazy na aktualizaciu noda ...)

_________________
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. červenec 2005, 21:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2005
Bydliště: Rýmařov
Nahoru
takže zapiš si cestu k souboru. Nabootuj do nouzového režimu, ukonči a smaž. Předtím vypni obnovu systému. Pak start>spusti>regedit a vymaž všechny položky s názvem onoho vira (myslím jméno procesu např.: mshole32.exe)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 10:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2004
Bydliště: Piešťany, SR
Nahoru
no do nudzoveho rezimu som to uz skusal spustit a zmazat ho ale aj tak nesiel .... ine viry a trojany mi tak isli ale tento nie.... :sad:

_________________
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 10:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2004
Bydliště: Piešťany, SR
Nahoru
no do nudzoveho rezimu som to uz skusal spustit a zmazat ho ale aj tak nesiel .... ine viry a trojany mi tak isli ale tento nie.... :sad:

_________________
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 11:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2005
Bydliště: Rýmařov
Nahoru
stahni si Hijack this. A zkus utilitku delete on reboot. :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 16:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2004
Bydliště: Piešťany, SR
Nahoru
uz som to vyriesil .... spustil som regedit , vymazal som vseliake tie sprostosti co tam boli ( medzi nimi aj zaznam o predoslom virusi co som mal ) , a potom som to skusil este raz zmazat a na moje prekvapenie ono to islo... :-D tak som happy... a z tych viriv a trojanov je mi na :blee:

_________________
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 23:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2005
Bydliště: Rýmařov
Nahoru
Voloď napsal:
uz som to vyriesil .... spustil som regedit , vymazal som vseliake tie sprostosti co tam boli ( medzi nimi aj zaznam o predoslom virusi co som mal ) , a potom som to skusil este raz zmazat a na moje prekvapenie ono to islo... :-D tak som happy... a z tych viriv a trojanov je mi na :blee:

já je mám rád. Dokonce sem je sbíral. Ted mám novej disk tak ještě nic nemám :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. červenec 2005, 23:44 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Recon napsal:
já je mám rád. Dokonce sem je sbíral.
Taky mám podobný hobby 8-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 4. červenec 2005, 11:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2005
Bydliště: Rýmařov
Nahoru
Shit napsal:
Recon napsal:
já je mám rád. Dokonce sem je sbíral.
Taky mám podobný hobby 8-)

http://biohazard.xz.cz/biohazard.html
tady jsou sice starší kousky ale do sbírky se mi hodily :)


 Profil  
 Předmět: Avira - trojan horse v IE Tab (Firefox plugin)?
PříspěvekZaslal v: ne 22. červenec 2007, 16:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Co si o tom myslíte?
Obrázek
Obrázek
:?: :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. červenec 2007, 16:51 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Otestuj soubor na http://www.virustotal.com/ nebo na http://virusscan.jotti.org/.

Může se jednat i o planý poplach Aviry.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. červenec 2007, 17:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Díky, bude to nejspíš planý poplach
Obrázek
další antiviry nenašly nic


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. červenec 2007, 20:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. červen 2006
Nahoru
Vlož sem log z HijackThis.
HijackThis stahneš tady-
http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... ckThis.exe
rozbal do vlastní složky,spusť,klikni na "Do a system scan and save a logfile"
Vygenerovaný texťák zkopíruj sem.


 Profil  
 Předmět: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 14:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. listopad 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Ahoj,
dnes jsem si projížděl compl avirou a netradičně jsem měl warning C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys [WARNING] The file could not be opened!To se nikdy předtím nestalo. Nemohlo by to být způsobený alcoholem120, který jsem měl předtím v complu. Jak to fixnout ? :)

_________________
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000


 Profil  
 Předmět: Re: Avira warning - dotaz
PříspěvekZaslal v: út 2. září 2008, 14:43 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Nejspíš ten soubor zrovna byl v použití, zkus třeba restartovat PC, jenom pustit kontrolu v nouzovém režimu.

_________________
GIGABYTE B360M DS3H | Intel i5 8400 + Corsair Cooling HYDRO Series H60
16GB (2x8) DDR4 Samsung 2400 Mhz (M378A1K43CB2-CRC) / Corsair RM650x 650W
EVGA GeForce GTX 1080 SC Gaming ACX 3.0 / 23" LCD Samsung S23C650


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 93 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum