Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 5. květen 2021, 23:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Davinci Resolve - upoutavka rovnou z videa?
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2021, 05:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. srpen 2006
Nahoru
Tocim prednasky, striham je v Davinci Resolve Studio.

Vzdycky z toho vznikne prednaska, ktera je placena.

Potreboval bych z toho vytvoreneho strihu ale vyexportovat i upoutavku/ochutnavku, ktera je zdarma. Rekneme prvnich 10-15 minut z placene prednasky + treba strih na jeji nejake zajimavejsi casti.

Jde to nejak jednoduse udelat v Resolve v ramci strihani jednoho projektu?
Vlastne potrebuju rekneme dva ruzne exporty z jednoho sestrihaneho videa.
Anebo si cely projekt musim zkopirovat, a pracovat s nimi jako se dvema samostatnymi videi?

_________________
Pracovní mobilní stanice HP ZBook 15u G6 (!!!) nevydržel ani 2 roky, a začala se nafukovat baterie => reklamace

Pracovní stolní stanice: Asrock B550M-ITX + Ryzen 5600X + 64 GB DDR4 + 512 GB Samsung 970 PRO + 2 TB MX500 + Geforce GT 1030 + 27" monitor 3840x2160
Windows 10 Pro / Office 2016 Pro / ePLAN Electric P8 / AutoCAD LT / DDS CAD Electrical / Davinci Resolve Studio

audio: Casea Aquila MkII optikou do Lyngdorf TDA 2200+ přes Kabelguru Venom BiWi do Quadral Vulkan MkV
Foto: SONY A9 + Batis 18/2.8 + Batis 40/2 + Zeiss Batis 85/1.8
Video: Sony A5100 + Batis 25/2


 Profil  
 Předmět: Re: Davinci Resolve - upoutavka rovnou z videa?
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2021, 10:41 
Nováček
Nováček

Založen: 23. duben 2021
Nahoru
Co udělat druhou timelinu, vložit do ní první, a tu druhou si rozstříhat jak potřebuješ. Při exportu pak jen vybereš kterou exportuješ. :-)


 Profil  
 Předmět: Re: Davinci Resolve - upoutavka rovnou z videa?
PříspěvekZaslal v: pá 23. duben 2021, 20:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. srpen 2006
Nahoru
To bude ono. Sice vice Timeline dosud nepouzivam, ale co jsem se letmo dival na Youtube, tak do druhe Timeline (upoutavka) jde natahnout celou prvni (samotna prednaska), a tam si ji sestrihat jak je libo. Dik za nakopnuti!

_________________
Pracovní mobilní stanice HP ZBook 15u G6 (!!!) nevydržel ani 2 roky, a začala se nafukovat baterie => reklamace

Pracovní stolní stanice: Asrock B550M-ITX + Ryzen 5600X + 64 GB DDR4 + 512 GB Samsung 970 PRO + 2 TB MX500 + Geforce GT 1030 + 27" monitor 3840x2160
Windows 10 Pro / Office 2016 Pro / ePLAN Electric P8 / AutoCAD LT / DDS CAD Electrical / Davinci Resolve Studio

audio: Casea Aquila MkII optikou do Lyngdorf TDA 2200+ přes Kabelguru Venom BiWi do Quadral Vulkan MkV
Foto: SONY A9 + Batis 18/2.8 + Batis 40/2 + Zeiss Batis 85/1.8
Video: Sony A5100 + Batis 25/2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.