Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 28. únor 2021, 13:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: st 5. říjen 2016, 21:12 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2008
Nahoru
Ahoj prosím o pomoc při řešení zapeklitého problému. :D

Mám k PC připojeno několik audio výstupů: TV-HDMI, Monitor-HDMI, 5.1Repro/Sluchátka, Audio výstup v gamepadu. A ano všechny reálné používám, záleží podle jaké situace :-)

A můj problém je že bych rád měnil audio výstup nějakou klávesovou zkratkou, nějak elegantněji a rychleji než přes ovládací panely nebo ikonu (u hodin-zařízení pro přehrávání-nastavit jako výchozí zařízení). Toto bych právě rád zautomatizoval.

nemáte někdo nějaký nápad, třeba vytvořit nějaký bat soubor nebo tak něco :-D

Zatím jedinné co mě napadlo jsou softíky co si zapamatují dráhu myši a kliknutí....ale tam je moc proměnných a není to pořád ono.

Díky za nápady

_________________
deska:GA-H170M-DS3H ;procík:i5-6600k + Scythe Grand Cama Cross; 16GB DDR4; grafika: GTX 960 4GB; 480GB SSD; win 10 anniversary update


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: st 5. říjen 2016, 21:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Zkus to nastavit pres
http://www.chevolume.com/
Obrázek

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: st 5. říjen 2016, 21:55 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Ha, tohle přesně jsem taky potřeboval :) díky za nápad Shaquille. Škoda že to není free.

Neměl by jsi typ na nějaký HW přepínač bez ztráty kvality třeba ? :)

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL Crypto Binance 20% doživotní Payback


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: čt 6. říjen 2016, 08:12 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2008
Nahoru
HMM není to špatný ale 20 dolarů je dost.
A ještě to není ono pořád se musím ze hry vracet na plochu a myší přepínat výstupy.
Bohužel nevidím kde by se dali nastavit kláves. zkratky.

Dobré to je pokud bych chtěl aby jedna apka pouštěla zvuk do jednoho výstupu a druhá do jiného

_________________
deska:GA-H170M-DS3H ;procík:i5-6600k + Scythe Grand Cama Cross; 16GB DDR4; grafika: GTX 960 4GB; 480GB SSD; win 10 anniversary update


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: čt 6. říjen 2016, 08:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Audio Switcher

SGCZ napsal:
Dobré to je pokud bych chtěl aby jedna apka pouštěla zvuk do jednoho výstupu a druhá do jiného

Tohle dost dobře není realizovatelné, protože každá aplikace řeší přepínání výstupů po svém.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2018, 12:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
Včera som hľadal ako sa to volalo a pritom som narazil na free alternatívu - https://github.com/audiorouterdev/audio-router

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red


 Profil  
 Předmět: Re: změna audio výstupu klávesovou zkratkou ? win10
PříspěvekZaslal v: út 14. srpen 2018, 13:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
diky za tip na freeware, vyzkousim

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.