Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 4. březen 2021, 11:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Na disku není dost místa ???
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 10:55 
Nováček
Nováček

Založen: 02. leden 2007
Nahoru
Nevím do jakého tématu přesně zařadit můj dotaz,ale má to s vypalováním snad také něco společné.
Stáhnul jsem si z netu DVD ,soubory jsou zazipované po 95 MB.
Při rozbalování poslední části mi program WinRar hlásí:
Na disku není dost místa,chyba při zápisu: Soubory nad 4GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS
Dodávám, že na disku mám místa dost a, že už jsem i jiné podobné soubory v pohodě rozbalil. Poradí prosím někdo co s tím ??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 11:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Viz FAQ. Zřejmě máš FAT32 takže zformátovat na NTFS. Případně bych doporučil to dvd zakoupit někde v krámu. Bude to bez starostí :-D :razz:

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 11:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. červen 2004
Bydliště: Bohumín
Nahoru
Nemusis formatovat, staci zadat v prikazovem radku convert C: /fs:ntfs . Za C si dosad pismeno disku, ktery chces prevest na ntfs.

_________________
PC:core i5 2500K, 16GB, MB Gigabyte GA-P67A-P3-D3, VGA GTX 560Ti, HDD WD 1TB Caviar Black, Kingston SSDnow V+ 64GB, Enermax 425W, cumbedna Samsung 2494HS
Mobilita: Thinkpad X200, SE Xperia X10 mini
Zabava: Xbox 360


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 13:33 
Nováček
Nováček

Založen: 02. leden 2007
Nahoru
karf napsal:
Viz FAQ. Zřejmě máš FAT32 takže zformátovat na NTFS. Případně bych doporučil to dvd zakoupit někde v krámu. Bude to bez starostí :-D :razz:

Jedná se o hudební DVD, které v naší prod. síti neseženu ani omylem. Tak proto to tahám.
Jinak k tomu formátování, je nějaký bližší postup někde k tomu ? Nejsem tak dalece zběhlej v těhle věcech, a nerad bych to zformátoval tak, že bych pak musel komp prohodit oknem :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 13:37 
Nováček
Nováček

Založen: 02. leden 2007
Nahoru
Scot 666 napsal:
Nemusis formatovat, staci zadat v prikazovem radku convert C: /fs:ntfs . Za C si dosad pismeno disku, ktery chces prevest na ntfs.

Je to nějaký větší zásah do systému ? Abych se mi to pak nějak nerozhasilo, nebo je to v pohodě ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. prosinec 2007, 14:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. červen 2004
Bydliště: Bohumín
Nahoru
Je to v pohode, predtim si udelej pro jistotu scandisk, ale delal jsem to uz vic nez 50x a nikdy se mi nestalo, ze by to neproslo.

_________________
PC:core i5 2500K, 16GB, MB Gigabyte GA-P67A-P3-D3, VGA GTX 560Ti, HDD WD 1TB Caviar Black, Kingston SSDnow V+ 64GB, Enermax 425W, cumbedna Samsung 2494HS
Mobilita: Thinkpad X200, SE Xperia X10 mini
Zabava: Xbox 360


 Profil  
 Předmět: Re:
PříspěvekZaslal v: čt 20. květen 2010, 14:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Scot 666 napsal:
Je to v pohode, predtim si udelej pro jistotu scandisk, ale delal jsem to uz vic nez 50x a nikdy se mi nestalo, ze by to neproslo.


funguje to :) dík


 Profil  
 Předmět: Re: Na disku není dost místa ???
PříspěvekZaslal v: ne 22. květen 2011, 14:29 
Nováček
Nováček

Založen: 22. květen 2011
Nahoru
Ahojky mám úplně stejný problém. Jsou tu sice nějaké rady ale to je pro mě málo. Potřeboval bych vědět úplně všechno, celou cestu, všechny výhody a nevýhody, všechny změny které nastanou, jak grafické tak i ostatni atd. atd. atd...

Věci které bych chtěl otevřít a nejdou jsou na této cestě (jestli to pomůže)
C:\Documents and Settings\Riha\Plocha\Crysis 2


Předem díky že si na mě někdo udělá čas a poradí mi :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.