Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 21. červen 2018, 13:55

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Star Force - návody, rady, zkušenosti
PříspěvekZaslal v: po 19. červenec 2004, 17:54 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Povede se někomu udělat funkční záložní kopii této připravované herní pecky? Tamtami hlásí něco o SF3 xxxxx :blee:


Naposledy upravil Shit dne čt 5. srpen 2004, 22:06, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. červenec 2004, 18:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Č.Budějovice
Nahoru
ver tomu ze zrovna u tohoto titulu se budou moct "zalohovaci skupiny" pretrhnout, uz jen kvuli te prestizi :roll:

_________________

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. červenec 2004, 19:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Vzhledem k tomu, ze se jedna o D3, tak to nekdo proste udelat musi, to je otazka jiz zminovane prestize :)

Kazdopadne je smutny, ze i kdyz si clovek koupi original, tak to pak stejne bude muset kvuli tomu SF3 sajrajtu instalovat z nejake "zalozni" kopie, aby nemusel riskovat reinstall systemu :evil: A pak uz je jen otazka casu, kdy ho prestane bavit ty originaly kupovat ...

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. červenec 2004, 20:42 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
I kdyby někdo nakrásně naučil třeba Alcohol 120%, nebo jiný software vypálit funkční kopii ST3, budeš mít aktivní ochranu dál i na tom záložním médiu, takže to nic neřeší. Nakonec ti jako právoplatnýmu majiteli originálu nezbyde nic jiného, než si pomoci crackem. Tím sice na jednu stranu porušíš zákon, ale na stranu druhou, pokud bude DooM III. obsahovat skutečně SF3, to bude asi jediná cesta, jak dostát zase svému právu na záložní kopii.

Já si myslím, že tam SF3 nebude (jen můj osobní názor, nevím, co tam bude, ale něco určitě, když to nevyjde na DVD, ale na CD). ID Soft by si tím akorát nadělal horu problémů a přišel by o hromadu pěněz. Dneska lidi když slyšej že má nějaká hra SF3, tak radši pár dní počkaj a pak si ji stáhnou z netu už upravenou. No uvidíme. Je fakt, že manažeři takových to firem ale takhle neuvažují.

Na druhou stranu abych pravdu řekl, je mi úplně jedno, jestli tam bude SF3, SD3 nebo nejnovější Tages .............. ;-)

Shit napsal:
Povede se někomu udělat funkční záložní kopii této připravované herní pecky? Tamtami hlásí něco o SF3 xxxxx :blee:


Jestli tam bude to co píšeš, tak těžko.:( Nemluvím o cracku, to je něco jiného. :)

_________________
Bathory


Naposledy upravil Bathory dne út 26. říjen 2004, 20:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. červenec 2004, 23:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Jiri Drak napsal:
A pak uz je jen otazka casu, kdy ho prestane bavit ty originaly kupovat ...


jestli ho to vubec bavit zacalo :) Ale hazi nam s tim SF3 klacky pod nohy, to jo..

crack se nakonec proste stejne nejak udela, warez pojede bez problemu a trpet bude poctivy kupujici. Smraka se nam to na krasne casy...

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červenec 2004, 07:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Č.Budějovice
Nahoru
To mas stejne jak u muziky. Kdysi jsem si CD kupoval, dnes uz ne - nejsem ochoten dat 6-800Kc za zpraseninu s cactusem, a situacek dy samy kapely na svych strankach zverejnuji navody jak s cactusem vydrbat protoze ho tam nacpal pan Sony nebo bratri Warnerovi proti je jich vuli je fakt silena.... :stupid:

...do stejnych sr*cek miri i hry, aneb cely slavny Starforce akorat donuti piratrit i lidi ktere by to NIKDY nenapadlo. :x

BTW - mam celkem dost originalek, ale i tak zasadne jedu z image CD - jednak mam placky uklizene pekne ve skrini a druhak mi nic nehuci v CD - cikance... (kdyz si po delsi dobe vzpomenu na nejakou vykopavku, jen vytahnu ze skrine CD, udelam z nej image a zase ho odlozim... :roll: )

_________________

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červenec 2004, 16:15 
Nováček
Nováček

Založen: 20. červenec 2004
Nahoru
Mozna neuskodi sledovat historii kolem toca race driver 2 chranena novou starforce :D Takze crack dosud neni ponevadz starforce pracuje jako worm-kouknete do spravce zarizeni-hidden device-mrkne na Vas 4krat .Proto crack nic neresi :-D .Jinak hru lze hrat pri pouziti lanu-nahrat na vzdaleny-ze sveho emulovat daemonem pri vyplych mechanikach cdrom+dvd rom.Mohl bych popsat princip starforce presnej
nicmene tvrzeni o posledni starforce a stahovani opravenych z netu-direct connect atd je svanda to slyset kluci z deviance a razor911 by se divili co je v cechach za koumaky :-D .Proste momentalne daleko nadejnejsi je zaloba uzivatelu ktera byla podana...Takze ze zalozni kopie si nainstalujete kulove...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červenec 2004, 17:33 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
lupo napsal:
Takze crack dosud neni ponevadz starforce pracuje jako worm-kouknete do spravce zarizeni-hidden device-mrkne na Vas 4krat .Proto crack nic neresi

Že to je jako worm, to tady víme taky :wink: Crack neřeší..no 8-) ..měl jsem v rukách jednu hru (nebyl to logicky originál a název - snad si večer vzpomenu :) ), ze který byl slavná SF (verzi nevím) vypreparovaná (neboli žádný hidden device) + jiný exáč a funkční :wink: , takže to bylo myšleno asi tímto směrem, jak napsal Jirka Drak (cituju: Kazdopadne je smutny, ze i kdyz si clovek koupi original, tak to pak stejne bude muset kvuli tomu SF3 sajrajtu instalovat z nejake "zalozni" kopie, aby nemusel riskovat reinstall systemu ) :oops:

lupo napsal:
Mohl bych popsat princip starforce presnej

Budeme rádi :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červenec 2004, 21:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
lupo napsal:
Mozna neuskodi sledovat historii kolem toca race driver 2 chranena novou starforce :D Takze crack dosud neni ponevadz starforce pracuje jako worm-kouknete do spravce zarizeni-hidden device-mrkne na Vas 4krat .Proto crack nic neresi :-D .

:) Kdepak, s tímhle nesouhlasím.
1) Už jem to psal, že mám x měsíců po instalaci hry se SF3 a v OS nic nemám (popsal jsem, jak jsem to udělal), jestli chceš, udělám ti screen$. :)
2) Crack to samozřejmě řeší, mám teď doma origoš Syberie II. a Painkillera. Jak a proč, tady ovšem my řešit nebudeme!

lupo napsal:
Jinak hru lze hrat pri pouziti lanu-nahrat na vzdaleny-ze sveho emulovat daemonem pri vyplych mechanikach cdrom+dvd rom.

Tohle už jsem tady taky popisoval ........ doufám, že to funguje i s novou verzí, ale na druhou stranu, kdo by se s tím takhle pořád babral .....

lupo napsal:
Mohl bych popsat princip starforce presnej
nicmene tvrzeni o posledni starforce a stahovani opravenych z netu-direct connect atd je svanda to slyset kluci z deviance a razor911 by se divili co je v cechach za koumaky :-D .Proste momentalne daleko nadejnejsi je zaloba uzivatelu ktera byla podana...Takze ze zalozni kopie si nainstalujete kulove...

Každý info o SF3 je vítaný. 8-)

To SHIT: trochu jsem upravil nadpis, jestli jsem porušil tvoje autorský práva, tak to vrať zpět ..... :lol:

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. červenec 2004, 12:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Já měl doma upravenou strategii (crack) Desert Rats vs Africa Corps v originále to mělo SF3 takže crack to řeší,byly tam nějaké upravené knihovny a nějaké soubory navíc,které se nepřepisovali takže při instalaci tam nebyly a hra funguje.
Navíc měl jsem doma hru Singles v anglické verzi byl tam Safedisc,ale na české verzi byl Starforce3,takže nevím kde ty hry lisují ale ten starforce tam s...u i naši.

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. červenec 2004, 20:03 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Tak opravuji svůj výrok z předchozího postu. U některých her to crack skutečně neřeší. Dnes jsem na jednu takovou narazil a přesně jak popisoval LUPO, správce zařizení-hidden device-mrkne na Vás 4krát. Ovšem díky mému včasnému protiopatření, jsem to už zase zlikvidoval. :lol:

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. červenec 2004, 23:18 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Trošku OT: Nejdřív musí programátoři z podsvětí upravit instalační CD a vypreparovat ty fajly, který tam se*ou SF3. Osobně si myslím, že Doom3 je pro podsvětí úplný magnet :roll: Pokud bude mít Doom3 SF3, tak si "Shit" D3 nezahraje :( Klidně si to koupím, ale bez SF3 :evil: 8)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. červenec 2004, 08:38 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
souhlas.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. srpen 2004, 14:24 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tak Doom3 snad má ochranu SD 3.20.022 :) Víc tady http://www.cdr.cz/a/11288


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. srpen 2004, 18:18 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Bathory napsal:
Já si myslím, že tam SF3 nebude (jen můj osobní názor, nevím, co tam bude, ale něco určitě, když to nevyjde na DVD, ale na CD). ID Soft by si tím akorát nadělal horu problémů a přišel by o hromadu pěněz. Dneska lidi když slyšej že má nějaká hra SF3, tak radši pár dní počkaj a pak si ji stáhnou z netu už upravenou. No uvidíme. Je fakt, že manažeři takových to firem ale takhle neuvažují.


Sakra já jsem dobrej!!! :lol: :lol: :lol:

//Edit: Jinak, to co psali na CDR o SafeDisku 3.20xxxxx, že je specializovaný na chipsety MediaTek (LiteOn, Teac atd.) neberte zase až tak vážně. Tohle smaže další verze CloneCD a bude po srandě. Majitelé Plextorů a Teaců od verze 540e níže nebudou mít problémy asi žádné, (chipset Sanyo) jo a taky ten novej Teac CD W-58E. U Nec, Pioneer (NEC chipsety) asi problém bude taky, to ukáže čas.
Na SafeDisky byli vždycky perfektní chipsety od Philipsu. :)

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. srpen 2004, 14:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. prosinec 2003
Bydliště: u Ostravy
Nahoru
a co toshiba ? (sdm1612), ta ma podle cdr.cz vlastni cipset ...

_________________
NB: Samsung 730U
PC: Intel Core i7-3770k @ 4,2GHz, MSI Geforce GTX 760, MSI Z77A-G45, 16GB DDR3-1600, Samsung SSD 830 256GB, 2x WD Black 2TB, Win7 x64 Pro
NAS: Synology DS1812+ (8x WD 3-6TB)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. srpen 2004, 18:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
To má, ale DVD-Romky zrovna nepatří mezi přeborníky na ochrany. To platí o všech!

_________________
Bathory


Naposledy upravil Bathory dne so 5. únor 2005, 19:41, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. srpen 2004, 19:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. prosinec 2003
Bydliště: u Ostravy
Nahoru
to potesi, pac pak uz mam tak leda externi usb HP8230 :) ktera cte 6x :oops:

_________________
NB: Samsung 730U
PC: Intel Core i7-3770k @ 4,2GHz, MSI Geforce GTX 760, MSI Z77A-G45, 16GB DDR3-1600, Samsung SSD 830 256GB, 2x WD Black 2TB, Win7 x64 Pro
NAS: Synology DS1812+ (8x WD 3-6TB)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 11:27 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Návod na odstranění SF třeba tady: http://www.cdr.cz/a/11330 :wink:

Pripadne program, ktery to udela automaticky, ke stazeni - http://www.onlinesecurity-on.com/protect.phtml?c=55


//edit Wilik - doplneno


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 20:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Už jsem se pomalu chystal, že sem napíšu svůj ruční postup, jak vykopat tuhle ohavnost z OS, ale tímhle jsi mě předešel. Jenom si tak říkám, že kromě tohodle jsem mazal ještě něco, snad si vzpomenu. :roll:

_________________
Bathory


Naposledy upravil Bathory dne so 5. únor 2005, 19:42, celkem upraveno 1x.

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.