Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 14. duben 2021, 03:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. srpen 2006, 21:45 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
ace napsal:
kde presne je ten navod?

Myslím, že jsi zralej na NNN kartu a jestli se zeptáš co to je a kde ji najdeš, tak ti ji hned napařim! :(

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 31. srpen 2006, 15:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
chcel som sa ale tak teda nie. myslim si ze by to mohlo byt tym SF, no idem este nieco vyskusat, potom napisem ako. posledna moznost bude asi format


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 31. srpen 2006, 22:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
no tak mechanika v PIO modu neni, je "DMA if...".
skusal som aj ine softy: Nero napali necitatelne dvd kedy zamrzne PC pri pokuse otvorit dvd, Alcohol sa zruti pocas napalovania a vyhlasi chybu, DVD Shrink som skusal tiez a ten vypisal chybu citania.
dalsi problem je, ze mechanika odmieta citat original dvd filmy, kopiu precita (skusane na Nenavist, original + zalozne dvd) ale pri vlozeni originalneho dvd nepracuje, skusane na viacerych.
podal vyssie uvedeneho navodu som rucne odstranil starforce, v registroch som ale nasiel dalsie subory suvisiace so SF ale nedaju sa odstranit, uz neviem co mam robit :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 31. srpen 2006, 23:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
jake soubory souvisejici se SF jsi nasel v registrech? zkousel jsi je odstranit v nouzovem rezimu?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. září 2006, 11:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
hodim tu obrazok tych suborov v registroch ale to v nudzovom rezime ma nenapadlo, dik :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. září 2006, 16:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
tak takychto som v registroch nasiel viac
Obrázek
http://aduska.webgarden.cz/image/317814


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. září 2006, 16:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
a z registrov to v nudzovom rezime neslo


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 16:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
takze 4163 skusana u kamarata a slape v pohode, 4166 kusana u kamarata a nenapaluje dvd ale cd ano. poradte ako by sa mohlo dat tu mechaniku dat dokopy


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 6. září 2006, 17:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
ma-li kamos cisty system, cili bez SF driveru, tak mechaniku reklamuj. nebo muzes jeste sestrelit windy a zkusit DVD-RW na cistem systemu ve svem PC. to bych taky pred reklamaci zrejme udelal, at mas jistotu, ze to bud je nebo neni mechanikou. pokud bude na ciste instalacce windu fungovat, tak je v poradku, pokud ne, reklamuj ji.
taky muzes vyzkouset treba jinou verzi Nera, ale to jsi uz zrejme zkousel.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 15:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
to som skusal a nic, az taky brutalny zakrok ako format systemoveho disku som nechcel robit ale vidim ze nemam na vyber. este s tym chvilu pockam a este niekde skusim.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 16:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
ace napsal:
a z registrov to v nudzovom rezime neslo

klikni na to pravym mysitkom a prevezmi nad tym klucom prava na zapis potom to zmazat pojde...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 19:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
Othrondir napsal:
ace napsal:
a z registrov to v nudzovom rezime neslo

klikni na to pravym mysitkom a prevezmi nad tym klucom prava na zapis potom to zmazat pojde...


sorry ale to som trocha nepochopil, nad akym klucom? napis trocha podrobnejsie
dik


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. září 2006, 20:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. srpen 2005
Bydliště: Slovakia
Nahoru
ace napsal:
...

Obrázek
tam na toto klikni a daj Úplné řízení :wink: toto je len priklad samozrejme tuto akciu vykonaj na tom kluci so StarForce.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 9. září 2006, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
diky, no tak na druhy pokus u kamarata napalovala uz aj ta 4166.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. duben 2007, 10:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
vidim tady same zkusene lidi v teto tematice a proto se zeptam :
mam original Call of Juarez CZ s ochranou starforce 3 (myslim 3.4.65 ? kazdopadne kdybych vedel ze to tam je, tak to neberu, anglani maji securom v7, diky cesi). Nechci abych si v mechanice pri hrani odrbaval original, chci to jet ze zalozni kopie. I kdyz nastavim pres Alkoholer profil do Alkoholu 120, kopie DVD je nefunkcni (chybi bity ochrany). V jakem softu, popr.jakym zpusobem si mohu udelat zalozni kopii ? (pokud to ovsem neni warez, to bych vazne nechtel...)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 26. červen 2007, 13:31 
Nováček
Nováček

Založen: 21. únor 2006
Bydliště: Povazska Bystrica
Nahoru
Prosim vas, mal som kedysi davno adresu na stranku kde bol zoznam hier kde vsade sa nachadza ochrana Starforce 3.
Ma to tu niekto?

Moc by som to potreboval.

Dakujem.

_________________
ABIT- KX7-333 | Athlon XP M 2600+@2,6GHz(193*13,5@1,75V) |watercooled | PQI 1408 MB DDR (400)
Saphire 1950 GT 256 MB| WD 80Gb| Fly 3000FM | DVDRW Pioneer 110D |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červen 2007, 11:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Pokud myslíš ty, co myslím já, tak ty původnímu účelu neslouží, ale zkus e podívat třeba sem:
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/gamedb.php?letter=C
http://lockinfo.ivyro.net/

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červen 2007, 19:31 
Nováček
Nováček

Založen: 21. únor 2006
Bydliště: Povazska Bystrica
Nahoru
Dakujem, niejeto sice ta stranka ale tieto su hadam este lepsie.

Vdaka moc.

_________________
ABIT- KX7-333 | Athlon XP M 2600+@2,6GHz(193*13,5@1,75V) |watercooled | PQI 1408 MB DDR (400)
Saphire 1950 GT 256 MB| WD 80Gb| Fly 3000FM | DVDRW Pioneer 110D |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 26. srpen 2007, 16:50 
Nováček
Nováček

Založen: 26. listopad 2005
Nahoru
Jackin napsal:
vidim tady same zkusene lidi v teto tematice a proto se zeptam :
mam original Call of Juarez CZ s ochranou starforce 3 (myslim 3.4.65 ? kazdopadne kdybych vedel ze to tam je, tak to neberu, anglani maji securom v7, diky cesi). Nechci abych si v mechanice pri hrani odrbaval original, chci to jet ze zalozni kopie. I kdyz nastavim pres Alkoholer profil do Alkoholu 120, kopie DVD je nefunkcni (chybi bity ochrany). V jakem softu, popr.jakym zpusobem si mohu udelat zalozni kopii ? (pokud to ovsem neni warez, to bych vazne nechtel...)

Vytvareni kopii je legalni ,ale obchazeni ochrany ne. A pokud se pokusis uplatnit sve pravo na zalozni kopii, tak musis obejit ochranu-vytvareni zaloznich kopii je nelegalni i kdyz ti to zakon teoreticky dovoluje.


 Profil  
 Předmět: Re: Star Force - návody, rady, zkušenosti
PříspěvekZaslal v: čt 20. srpen 2009, 08:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. srpen 2006
Nahoru
Starforce je SH*T

Tak jsem se rozhod, že začnu hrát hodnýho hocha a koupil jsem si originálku Lock On: Flaming Cliffs
Samozřejmě je v tom Starforce, samozřejmě to pod Win 7 nejede. Spustím jako admin, Starforce se nainstaluje, vyžádá si restart, po restartu vyskočí bublina, že Windows zablokoval nevhodný ovladač (hádejme jaký - Starforce) a jsem v pr**li. Spustím hru, ochrana si vyžádá restart, po restartu ... a tak dokola.

Opravdu vynikající věc, neb mám 100 chutí se na nějaké originálky vy**at a zase si někde v klidu najít crack a spokojeně žít dál. Tohleto je smyslem oné ochrany?

Mimochodem nějaký nápad, jak to rozchodit?

_________________
Pracovní mobilní stanice HP ZBook 15u G6
i7-8565U + 32 GB DDR4 + 1 TB M.2 SSD + AMD Radeon WX3200 4 GB + 15,6" displej 3840x2160 / 400 nits
Windows 10 Pro / Office 2016 Pro / ePLAN Electric P8 / AutoCAD LT / DDS CAD Electrical
audio: Casea Aquila MkII optikou do Lyngdorf TDA 2200+ přes Kabelguru Venom BiWi do Quadral Vulkan MkV
Foto: SONY A9 + Samyang 14/2.8 + Sony FE 35/1.4 + Zeiss Batis 85/1.8


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.