PCTuning • Zobrazit téma - Star Force - návody, rady, zkušenosti
    Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je pá 17. srpen 2018, 03:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 21:20 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
Neprijde vám tohle tema trochu mimo, kdyz na Doomu ten Starforce neni ?? :)

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 21:52 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Tak opravíme název threadu třeba na: "Problémy ochrany CD Star Force" :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 21:53 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
JJ, Bathory tam určite nejakej nazev dosadí :-) At je hned jasny co se tady resí :wink:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 5. srpen 2004, 21:57 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Už to je lepší? :D Lepší název mě teď nenapadá. :sad: Vliv na OS "Widle" je tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5744&start=40 :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 13. listopad 2004, 22:33 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Našel jsem zajímavej návod, jak obejít SF-3, ale nevím, jestli to funguje, protože zrovna jak na potvoru, žádnou hru se SF-3 doma nemám.
Třeba to někdo zkusí.

1.Insert CD, back up with Alchohol 120% Starforce 3 profile. Creating a ISO.
2.Mount the iso to a virtual drive (Daemon tools,Elby)
3.Install the game.
4.Now heres the tricky part. Follow this and you SHOULD be ok.
5.Before starting the game, run WMP9.
6.Quickly start Singles (1 second - yes that quick)
7.If you have no luck first time, try and try again.
8.If it dont work for you im sorry, a few other mates of mine have tried it some worked, some didnt.

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. listopad 2005, 19:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Má zkušenost se StarForce je taková, že jsem s ní nikdy neměl sebemenší problém. Dnes to instaluje už každá druhá originální hra a podle mě to mají už vyladěné.

Ta ochrana, pokud nekraví, plní svůj účel.
Já jsem měl svého času v systému tohle

Obrázek

A teď toho mám snad ještě víc a vše mi fachá, jak má.

Nechci říct, že to celé je jen mnoho povyku pro nic. Ale mnoho povyku pro málo, to bude. Rozhodně si nemyslím, že by drtivá většina uživatelů s tím měla nějaký problém. Naopak, dle mého názoru jde o ojedinělé výjimky, které pak tropí na fórech veliký povyk, ale skutečnost to imho opravdu necharakterizuje. Je také otázkou, zda hledat v případě nefunkčnosti něčeho příčinu vždy a priori v dané ochraně....

Jako vydavatel herní společnosti bych bez váhání sáhl po prostředku, který zajistí tu nejlepší možnou ochranu mnou vydávaného a financovaného produktu proti pirátskému kopírování.

(tento post je reakcí na Thellwinův podpis)

//abych nebyl obviňován, že exhumuju staré thready :roll:

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. listopad 2005, 20:16 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Tak já ti popíšu svojí poslední zkušenost se StarForce. Originální hra Flatout má verzi 3.4.65.10 a k počítači jsem připojil externí dvd mechaniku LG GSA-2166D a nainstaloval tuhle hru. Po instalaci a spuštění jsem byl vyzván, abych vložil CD do jiné mechaniky, protože hra si ověřuje, zda je spouštěcí mechanika na IDE. Nebyla, takže smůla, hra nešla vůbec spustit, tudíž vyhozený peníze a šance na reklamaci dost mizivá (protože na normálních mechanikách připojených přes IDE hra jede) a když už, tak mnoha týdenní tahanice po emailech. Nevidím jediný důvod proč by mi měl výrobce diktovat, v jaké mechanice můžu či nemůžu hru spustit, respektive s jak připojenou mechanikou. Informace podobného znění samozřejmě na obalu chybí...

Další problémy jsou například s virtuálními mechanikami (u některých programů), hrou po síti atd.

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. srpen 2006, 22:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
neviem o co tu ide, kedze som stratil nit. teraz, mam air conflicts, vsetko normalne, bez cracku, ale po nainstalovani mi zacalo nicit napalene dvd, nejde citat, palit.....ako tu svinu odstranit z pc???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 06:21 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Kdyby sis tento thread přečetl, tak bys na to přišel...

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. srpen 2006, 10:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
pliiis surne to potrebujem zhrnute do jedneho zrozumetelneho odstavca. pojde mi potom ta mechanika? lebo kamarat nainstaloval tiez hru so StarForce a dodrbalo mu to napalovacku, teraz vymenil harddisk a napalovacka nejde furt


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. srpen 2006, 20:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
neda sa instalacia SF do PC pri instalacii hry obist?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. srpen 2006, 13:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
no tak SF mi doj***l mechaniky. LG4163 a 4166, sice citaju, ale dvd napaluju iba 25kB/s alebo o 100 kB rychlejsie. pliiis poradte. este preskusam nieco a napisem viac podrobnosti


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. srpen 2006, 13:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
stahni si odsud http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip utilitku na odstraneni SF z PC. spust ji a ona ti vycisti PC os SF driveru. restartuj PC a pak se mrkni sem > pravy na Tento pocitac > Spravovat > Spravce zarizeni > v menu Zobrazit vybrat Zobrazit skryta zarizeni a u Ovladace nepodporujici PnP a hledej Starforce polozky. po vycisteni by ti nemela v PC zadna zustat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. srpen 2006, 09:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
PC mam vycistene rucen od ovladacov SF podla navodu tu vyssie. takze potrebujem nieco ine. najhorsie je, ze to iste sa stalo kamaratovi ale jemu nepomohla ani vymena HDD a stale mu pali necitatelne dvd, SF dostal pri King Kongovi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. srpen 2006, 10:06 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Nepřepla se ti mechanika do PIO modu?

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. srpen 2006, 13:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
neviem co je PIO mod
mohol to sposobit StarForce? lebo som napaloval tesne pred instalaciou Air Conflicts (normalna fullka, ziaden crack, orig) a islo vsetko v pohode, potom som asi 5 minut hral Air Conflicts a isiel napalovat a uz to neslo, resp. palilo pomaly, necitatelne dvd, mrzlo PC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. srpen 2006, 21:41 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2004
Bydliště: BlackworlD
Nahoru
Jestli je mechanika v PIO modu, tak ji přepni na DMA, postup najdeš zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32716

_________________
Bathory


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. srpen 2006, 15:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
no mechanika u kamarata isla v pohode, normalne palila, skusali sme aj cd aj dvd a islo normalne. asi budu v pc este nejake pozostatky SF. poradte este nieco plis. zatial som skusal u kamrata iba 4163 (tu mam na slave).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. srpen 2006, 15:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2004
Nahoru
kde presne je ten navod?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. srpen 2006, 16:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Veselí n./M.
Nahoru
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32716
to je thread o DMA, tak si to poradne precti, je to tam podrobne popsano. mimochodem, psal ti to uz o dva posty vise bathory :wink:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 61 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.