PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=56&t=181932
Stránka 1 z 1

Autor:  Spy.Dr [ ne 18. březen 2012, 13:16 ]
Předmět:  hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?

Dneska se mi stal průšvih,
Potřeboval jsem naklonovat SSD 60GB se systemem na 500HDD protoze potrebuju ten SSD vymenit za jinej a pak jsem to chtel preklonovat zpatky na ten novej SSD (bohuzel je nebudu mit oba najednou, proto ten meziclanek HDD.
A vec se ma takto: Mam dva HDD 500GB - jeden jsem pripravil pro klon (zaloha dat na externak) a tudis mi nevadi kdyz se smaze, druhej byl po okraj plnej dat, o ktery jsem ale prijit nechtel.
Pokus č.1 - udelal jsem klon, na konci se me to zeptalo na oddily, bohuzel jsem to asi blbe pochopil, a klikl na neco jako "bez" a vysledek byl ten, ze mi zmizel disk 500GB kterej byl připravenej pro klon, proste nebyl v pruzkumniku vubec videt. OK rikam si, onic nejde, zkusime to znova
Pokus č.2 - pri nastavovani klonu, chybel u toho disku oddil, to uz mi docvaklo co ze sem to asi kliknul blbe na konci, tak jsem si vybral zase ten disk, koukam jestli opravdu vybiram ten spravnej - oukej, je to ten spravnej, jeste to 5x zkontroluju, udela se klon, na konci nakliknu automaticky oddily a je to.
Vysledek - disk pripravenej pro klon stale neni videt, disk s daty ted obsahuje klon SSDčka a data jsou v tahu. :angry2:

s klonem už se nějak vypořádám, to nebude zase takovej problem, ale dokáže mi někdo poradit, jestli se dá provýst to abych dostal tech 500GB dat zpatky? Ted si nadavam ze jsem ten disk neodpojil, ale na to uz je pozde...

Reknete mi prosim nekdo ze je sance

Autor:  Alfajk [ ne 18. březen 2012, 13:37 ]
Předmět:  Re: hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?

ty data fyzicky prepsals,to je konec,zpatky uz je neni mozny dostat,nebo alespon ne kompletni

Autor:  Spy.Dr [ ne 18. březen 2012, 13:46 ]
Předmět:  Re: hdClone-vraceni nepovedeneho - jde to?

no to sem si prave myslel taky, ale tak nějak jsem doufal, že by to nějak jít mohlo.

nicméně přes 400GB z 500 by přepsaný bejt neměly,lze aspon ty nejak dostat?

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/