Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je ne 17. prosinec 2017, 01:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 15:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Víte prosím někdo přesně jak nakonfigurovat myš Logitech G 502 aby ve hře byl takřka nulový zpětný ráz zbraně (no recoil)?

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i5-8600K + SCYTHE Ninja 4; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 DIMM 1.35; GPU: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G; SSD: Samsung SSD 960 EVO 250GB MZ-V6E250BW; HDD: WD Red 2TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 650 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 17:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. říjen 2004
Bydliště: HK, /edit-promaz!
Nahoru
Myslíš tu věc, co je v placeném softwaru u myší A4tech a je považovaná za cheat? Vážně?

_________________
War does not determine who is right - only who is left.
__Taz_


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 17:33 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Toto software Logitechu samozřejmě nepodporuje, protože pak by ho Valve bralo jako cheat program a každej kdo hraje přes Steam a má myš Logitech by dostal VAC.

_________________
PC: MB: ASUS P6T Deluxe - V2 ; CPU: INTEL Core i7-920 @ 2,66GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX770 WINDFORCE 3X 2GB ; DDR3: 2x2048MB OCZ Obsidian 1600MHz CL9 + 2x2048 OCZ Gold 1600MHz CL8 + 2x4096 Corsair Vengeance LP White CL9 ; HDD: Intel SSD 320 120GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair TX650 ; MOUSE: Logitech G700 ; KEYBOARD: Logitech G15 ; SOUND: Creative SB Audigy SE , Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 17:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
zadnej cheat to neni a VAC to nedetekuje, nepouziva to zadnej software 3 strany ke svymu behu, u a4tech to neni slozity nastavit, u g502 to defaultne neumi, ale macro to nastavit dokaze, ten software toho umi hodne, nemam ho moc zmaknutej, zkus pohledat navod

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 17:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Alfajk - právě software, kterej něco takového umožňuje je software třetí strany (jedna strana jsi ty jako uživatel, druhá je Valve). Jakoejkoli takovejhle sajrajt je detekovanej jako cheat a je s uživateli kteří ho používáno náležitě jednáno.

_________________
PC: MB: ASUS P6T Deluxe - V2 ; CPU: INTEL Core i7-920 @ 2,66GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX770 WINDFORCE 3X 2GB ; DDR3: 2x2048MB OCZ Obsidian 1600MHz CL9 + 2x2048 OCZ Gold 1600MHz CL8 + 2x4096 Corsair Vengeance LP White CL9 ; HDD: Intel SSD 320 120GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair TX650 ; MOUSE: Logitech G700 ; KEYBOARD: Logitech G15 ; SOUND: Creative SB Audigy SE , Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 17:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
Bez_n1ck napsal:
Alfajk - právě software, kterej něco takového umožňuje je software třetí strany (jedna strana jsi ty jako uživatel, druhá je Valve). Jakoejkoli takovejhle sajrajt je detekovanej jako cheat a je s uživateli kteří ho používáno náležitě jednáno.

ne, neni, je to nahrany ve firmware mysi, upravuje to pozici kurzoru primo v mysi a VAC to nedetekuje - nema jak

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 18:28 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Takže Valve upraví v CSGO spraypattern a je ti to k prdu, fajne :lol:

_________________
PC: MB: ASUS P6T Deluxe - V2 ; CPU: INTEL Core i7-920 @ 2,66GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX770 WINDFORCE 3X 2GB ; DDR3: 2x2048MB OCZ Obsidian 1600MHz CL9 + 2x2048 OCZ Gold 1600MHz CL8 + 2x4096 Corsair Vengeance LP White CL9 ; HDD: Intel SSD 320 120GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair TX650 ; MOUSE: Logitech G700 ; KEYBOARD: Logitech G15 ; SOUND: Creative SB Audigy SE , Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 18:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. červenec 2016
Bydliště: Humenné
Nahoru
je to psycho, za toto by si dotyční zaslužili ruky dolámať :) Ale ak to nie, je to aspoň poľutovania hodné ,že sú medzi nami kriví kriply, ktorí ak sa chcú vyrovnať ostatným hráčom potrebuju k tomu takéto srajdy, tipujem ,že v postely budu rovnako neschopní a je potrebny zástup suseda :mrgreen:

bleah

https://www.youtube.com/watch?v=JvkeEZizCr0


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 18:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. květen 2014
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Ved tak sa hraju online hry nie? :-D


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: út 5. prosinec 2017, 21:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
Bez_n1ck napsal:
Takže Valve upraví v CSGO spraypattern a je ti to k prdu, fajne :lol:

tak upravis macro, jednoduchy

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: st 6. prosinec 2017, 12:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
No tak to jsem netušil, že je to bráno takto. Jen jsem o tom slyšel a tak se ptám. Možná působím naivně, ale je to tak. To že by to mohlo být bráno jako Cheat mě nenapadlo, jelikož jsem právě slyšel, že to umožňuje právě nastavení SW myši.
Pak se tedy omlouvám, pokud je pravda, že je to bráno jako cheat.
nemám rád cheatery, ale přišlo mi, že tuhle funkci prostě hráči mají ve svých myších.
SORRY :wink:

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i5-8600K + SCYTHE Ninja 4; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 DIMM 1.35; GPU: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G; SSD: Samsung SSD 960 EVO 250GB MZ-V6E250BW; HDD: WD Red 2TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 650 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: st 6. prosinec 2017, 12:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
na turnajoch su vsetky makra zakazane

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: st 6. prosinec 2017, 12:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. únor 2007
Bydliště: Opava
Nahoru
Jeste aby ne. Looseri vsech zemi spojte se, my co hrat umime, vam na tyhle berlicky B-]


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: st 6. prosinec 2017, 12:49 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
ja neuznavam ani smartcast v LoLku :)

Mali by ho odstranit, tot moj nazor :)... ale to je jedno.

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: G 502 - nastavení macro
PříspěvekZaslal v: čt 7. prosinec 2017, 19:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. leden 2005
Bydliště: Kadaň
Nahoru
bohužel doba postoupila a vsechny takovyhle "vychytavky" kazi online gaming..

_________________
7700K@delid PKBO, Asus Strix Z270F, 16 GB RAM TridentZ 3600, 500 GB Samsung EVO 850, Gigabyte GTX 960 4G, Fractal R4 Window, Corsair RM550x, Asus MG248Q. Logitech G430, Logitech G502, MTW Mousepad, Chicony OEM. ZYXEL NAS 326 + 9TB HDDs + MikroTik 1GBIT LAN. 65PUS7601 + Denon AVR-X6400H + dolby atmos 7.1.4 set by Q Acoustics. Sony VPL-VW260ES + EliteScreens 135"


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 15 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum