Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 13. prosinec 2018, 21:33

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2018, 21:42 
Nováček
Nováček

Založen: 08. říjen 2018
Nahoru
Zdar

po upgradu pc se mi naskytl velký pro mě obtížní problém.Jak jste poznali z nadpisu tak mi nejde monitor počítač a vše okolo je dobře nastaveno takže komponenty ani ničím jíním to není.Monitor co mi funguje mám zapojení přes Dvi v grafice ale jakmile zapojím druhý monitor přes redukci tak nic..Napíše "no signal" a jen svítí oranžová kontrolka a nic s ním nehne.Zkoušel jsem ho přidat v nastavení windowsu ale tam se mi ani neukáže a v nastavení Nvidie to samé.Všude se ukazuje jen ten první ale ten druhý nikde a přitom je zapojen..

Má někdo nějakou radu prosím ?
Specifikace pc:
Windows 10
Gtx 1060 3gb Oc
Ryzen 3 1200
Monitor co jde je LG Faltron Wide
monitor co nejde je Acer v223Hq


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: po 8. říjen 2018, 23:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Přes jakou redukci?

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 06:08 
Nováček
Nováček

Založen: 08. říjen 2018
Nahoru
Axagon je to Hdmi na Vga


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 07:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
takova redukce nemuze fungovat nikdy, neexistuje, jediny co by se dalo, by bylo pouziti prevodniku, ale tam je cena nekde jinde

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 07:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
A jaky presne mas, treba tenhle muze chtit napajeni do microUSB:
https://www.axagon.eu/produkty/rvh-vga

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 08:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
LG Flatron Wide je docela široký pojem (původně se tak myslím označovaly třebas 19" monitory s 1440x900, jeden tu někde mám).
Co je to přesně za typ a jaké má nativní rozlišení?

_________________
ASUS P8Z77-V LX2, Intel Core i5-3470S, 2x 2GB RAM DDR3/1333 Kingston, SSD Intel 335 80GB, HDD WD RED 2TB , HDD WD Green 2TB, Samsung SH-224DB, Pioneer DVR-112, LG BH08LS20, I-TEC PCESATA3, IEEE1394b PCI-E, Seasonic SSP-350GT, skříň AVANCE 007; MS Windows 7 Home Premium CZ 32-bit; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 13:51 
Nováček
Nováček

Založen: 08. říjen 2018
Nahoru
Tak monitor už funguje :) Děkuji Zivan měl jste pravdu chtělo to napajení do microUSB což mě vůbec nenapadlo


 Profil  
 Předmět: Re: Druhý monitor nefunguje :(
PříspěvekZaslal v: út 9. říjen 2018, 14:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
SargonCZ napsal:
Tak monitor už funguje :) Děkuji Zivan měl jste pravdu chtělo to napajení do microUSB což mě vůbec nenapadlo

takze mas presne tuto https://www.axagon.eu/produkty/rvh-vga a funguje to vcetne toho externiho zvuku?

_________________
CPU: Intel core i5 4690k@4,6 GHz | GPU: GTX 970@1440MHz/8000MHz | MB: Asus Sabertooth Z97 MARK 2 | RAM: 2*8GB Kingston DDR3 | HDD: Samsung SSD 840 Evo 250GB | PSU: EVGA Gold 650W | OS: Win 7 Ultimate SP1 64-bit | Fire Strike: P10068


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.