Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je so 21. červenec 2018, 13:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: HP Z400
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 18:12 
Nováček
Nováček

Založen: 13. březen 2015
Nahoru
Ahoj,
predne nevim jestli davam svuj dotaz do spravne sekce ale zkusim....

Mam HP Z400, koupil jsem si lepsi grafiku k hrani her, ale lepsi grafika si vyzadala take silnejsi zdroj. Zakouupil jsem teda fortron 600W. Vse jsem zapojil, ale bohuzel pocitac nejede.
Trosku jsem hledal na internetu a HP ma nejake prehozene piny v ATX napajeni. Neni to klasicke ATX
Nasel jsem treba toto
https://plus.google.com/photos/11138896 ... 3613539361
nejsem elektrikar a vubec nemam paru o tom jak bych neco takoveho predelal.
Nesetkal se s tim nekdy nekdo ? nejakou redukci by to snad mohlo jit vyresit. Nechci kupovat nejaky drahy zdroj od HP, nebo dokonce meninit zakladni desku +ram+ procesor. Ted je tam Xeon.
Pekne me to stve..........
Vsem diky za radu pripadne tip jak na to.


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2015, 11:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Nahoru
cos koupil za grafiku ze to puvodni zdroj neutahne?


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: čt 19. březen 2015, 12:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tady to uzivatel vyresil tak, ze ma zapojeny dva zdroje, druhym napaji GK..
http://www.tomshardware.co.uk/forum/285762-28-z400-requires-rewiring-system-board-power

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: po 23. březen 2015, 12:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2008
Bydliště: Na hrázi 92
Nahoru
je to teda povedená taškařice ... nějaký schéma zapojení by se asi hodilo snad jen čerpat z tohodle obrázku, každopádně nic koupit nejde jedině oslovit někoho kdo by to spíchnul...

https://plus.google.com/photos/11138896 ... w--dmNrUbw

_________________
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: st 7. říjen 2015, 19:55 
Nováček
Nováček

Založen: 07. říjen 2015
Nahoru
Mám rovnaký problem HP Z400, zdroj 475W.
Vymena grafickej karty NVIDIA GTX980Ti (min.600W zdroj). Prosim o radu.


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: po 8. srpen 2016, 18:04 
Nováček
Nováček

Založen: 10. leden 2005
Nahoru
Ted jsem predelaval je potreba dodat cerny kabel plus 2 zlute vymena za cerveny a oranzovy. Schema najdete na googlu.


 Profil  
 Předmět: Re: HP Z400
PříspěvekZaslal v: ne 14. srpen 2016, 08:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2003
Bydliště: Kladno
Nahoru
Tady je schéma.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
PC: Ryzen 5 1600, Asus B350 PRIME PLUS, Crucial 2 x 8GB, Kingston 960GB PCIe 4x, Sapphire RX560 2GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Inspirion 3737


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.