PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Druhý monitor nefunguje :(
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=57&t=269391
Stránka 1 z 1

Autor:  SargonCZ [ po 8. říjen 2018, 21:42 ]
Předmět:  Druhý monitor nefunguje :(

Zdar

po upgradu pc se mi naskytl velký pro mě obtížní problém.Jak jste poznali z nadpisu tak mi nejde monitor počítač a vše okolo je dobře nastaveno takže komponenty ani ničím jíním to není.Monitor co mi funguje mám zapojení přes Dvi v grafice ale jakmile zapojím druhý monitor přes redukci tak nic..Napíše "no signal" a jen svítí oranžová kontrolka a nic s ním nehne.Zkoušel jsem ho přidat v nastavení windowsu ale tam se mi ani neukáže a v nastavení Nvidie to samé.Všude se ukazuje jen ten první ale ten druhý nikde a přitom je zapojen..

Má někdo nějakou radu prosím ?
Specifikace pc:
Windows 10
Gtx 1060 3gb Oc
Ryzen 3 1200
Monitor co jde je LG Faltron Wide
monitor co nejde je Acer v223Hq

Autor:  Zivan [ po 8. říjen 2018, 23:18 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

Přes jakou redukci?

Autor:  SargonCZ [ út 9. říjen 2018, 06:08 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

Axagon je to Hdmi na Vga

Autor:  Alfajk [ út 9. říjen 2018, 07:26 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

takova redukce nemuze fungovat nikdy, neexistuje, jediny co by se dalo, by bylo pouziti prevodniku, ale tam je cena nekde jinde

Autor:  Zivan [ út 9. říjen 2018, 07:41 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

A jaky presne mas, treba tenhle muze chtit napajeni do microUSB:
https://www.axagon.eu/produkty/rvh-vga

Autor:  Nagant [ út 9. říjen 2018, 08:22 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

LG Flatron Wide je docela široký pojem (původně se tak myslím označovaly třebas 19" monitory s 1440x900, jeden tu někde mám).
Co je to přesně za typ a jaké má nativní rozlišení?

Autor:  SargonCZ [ út 9. říjen 2018, 13:51 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

Tak monitor už funguje :) Děkuji Zivan měl jste pravdu chtělo to napajení do microUSB což mě vůbec nenapadlo

Autor:  Alfajk [ út 9. říjen 2018, 14:19 ]
Předmět:  Re: Druhý monitor nefunguje :(

SargonCZ napsal:
Tak monitor už funguje :) Děkuji Zivan měl jste pravdu chtělo to napajení do microUSB což mě vůbec nenapadlo

takze mas presne tuto https://www.axagon.eu/produkty/rvh-vga a funguje to vcetne toho externiho zvuku?

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/