Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 15. listopad 2019, 01:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. únor 2008, 21:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. září 2007
Bydliště: Praha
Nahoru
Hojec,

existuje něco na hd2900Pro 256-bit Edition?

Diky 8-)

_________________
Hyper-V stroj - Cpu: Intel Core i7-8700K @ 5Ghz/4,5Ghz cache + NZXT Kraken X62 + Arctic MX-2, Paměť: 32GB G.Skill Trident Z 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz 16-16-16-36 + CORSAIR Dominator Airflow Platinum cooling fan, Deska: Gigabyte Aorus Gaming 7, Gpu: Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming (1530/8000Mhz), Disky: 1.System + Games: NVMe M2 Samsung 960 Evo 250Gb, 2.Games: RAID0 - 2x SSD Corsair Force LE 240GB (480GB), 3. Virtuály: SSD OCZ Vertex 460A 240GB, 4. Trash: Western Digital 1TB Green, Zdroj: Enermax MaxRevo 1350W 80PLUS Gold - peak 1620W + black sleeved extension, Bedna: Corsair Air 540 Silver + 140mm Corsair AF White Led Fans QE, Zvuk: HyperX Cloud, OS: Win10 Professional, Monitor: QHD AH-IPS AOC Q2577PWQ, Klávesnice: Cougar 200k, Myš: Gigabyte Aorus M3 nebo Connect IT MB2000 Silent , Diablo hardcore fan since 1996
BUT can it run Crysis?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 14. únor 2008, 19:52 
Nováček
Nováček

Založen: 13. září 2007
Nahoru
Co tak nieco pre 3870? :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. duben 2008, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
nieco pre asus eah3650 by nebolo?
idealne aspon pencil pre jadro

_________________
...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. červenec 2008, 18:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2004
Bydliště: Plzeň
Nahoru
pokud vladnete anglictinou,tak pro HD3850/70 najdete neco tady:
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... 623&page=2


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: ne 21. září 2008, 14:51 
Nováček
Nováček

Založen: 14. srpen 2008
Nahoru
Radeon HD4850 pencilmod: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=64217
Radeon HD4870 vmod:http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=65199


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: so 27. září 2008, 12:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Košice
Nahoru
takze konecne som nieco nasiel
http://www.techzonept.com/showthread.php?t=278185
kazdopadne zatial netestovane, lebo mam blby multimeter

ak to niekomu pomoze a bude mat nejaky vysledok, nech mi prosim posle SS

_________________
...


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: út 11. listopad 2008, 21:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
cus, prolezam net uz dlouho a ohlizim se po nejakem hardmodu pro HD3850 256mb verze PCIx (neco ve stylu pridani potaku na ovladani napeti apod...) nevite o necem?

E// dik, uz asi neschanim, ale kdyby tak prece jenom neco hodte, nasel jsem SW ktery napeti zmeni

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: so 20. prosinec 2008, 00:16 
Nováček
Nováček

Založen: 14. srpen 2008
Nahoru
Sapphire HD4850 (modré PCB, nereferenční design) : http://img386.imageshack.us/my.php?image=sapphire4850pencilmodhq0.jpg


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2009, 17:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2008
Bydliště: Velešovice
Nahoru
Je někde nějakej návod v češtině jak ten pencil mod udělat... kdysi sem o tom něco četl....ale byl sem z toho trochu zmatené... záleží kolikrát to přetáhnu (pří při silnější tloušťce křídy jde víc voltů)....? jakou tužkou? pentelkou? (HB) jediny co vím tak že se to dá vygumovat :mrgreen:

_________________
i5 2500K @ 4.5GHz 1.3V-Noctua NH-D14-Crucial M4 128GB-Asus P8P67-2x4GB Kingston Hyper X 1600MHz-Enermax PRO82+ II 525W-MSI R9 270X 2GB-CM690 II Advanced Black


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: ne 24. květen 2009, 19:08 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2007
Nahoru
Dodo677 napsal:
Je někde nějakej návod v češtině jak ten pencil mod udělat... kdysi sem o tom něco četl....ale byl sem z toho trochu zmatené... záleží kolikrát to přetáhnu (pří při silnější tloušťce křídy jde víc voltů)....? jakou tužkou? pentelkou? (HB) jediny co vím tak že se to dá vygumovat :mrgreen:


Taky by mě zajímalo jaký je zhruba technologický postup. :( asi bych to dělal HB1(Tvrdost brinela)
nevím ale nějak to tam rýt se mi zdá nestandartní. Je tu někdo kdo by jaksik řekl jak na to ??

_________________
CPU: AMD Ryzen 3800X @ fix 4425 MHz 1,4V 1900MHz FCLK; MB: MSI B450I Gaming plus AC; RAM: Corsair Vengeance 2x8GB @ 3800 MHz 17-18-18-18-2T; GK: Sapphire Radeon Vega 64 Nitro+; SSD: Corsair FORCE ML500 256 GB + EK-M.2 NVMe Heatsink - Nickel; PSU:Corsair HX 850i; Case: Thermaltake Core P5


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2009, 14:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2004
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Ono záleží jak je ten pencilmod řešenej. Pokud se má dělat přes nějakej odpůrek na kartě, tak se to dá poměrně dobře, protože tělo bývá kovový, ale dělat pencilmod přes kus PCB karty je celkem nemožný. Tam pomůže jedině nějakej vodivej lak nebo tak něco, ale to už potom neni "vygumovatelny". Jinak k tomu použiješ normálně nějakou tvrdou tužku a čáráš (čim víc grafitu na odpůrku, tim líp). To chce jich pár vyzkoušet... Odpor na případným odpůrku se dá proměřit.


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: po 25. květen 2009, 19:30 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2007
Nahoru
Satiriasis napsal:
Ono záleží jak je ten pencilmod řešenej. Pokud se má dělat přes nějakej odpůrek na kartě, tak se to dá poměrně dobře, protože tělo bývá kovový, ale dělat pencilmod přes kus PCB karty je celkem nemožný. Tam pomůže jedině nějakej vodivej lak nebo tak něco, ale to už potom neni "vygumovatelny". Jinak k tomu použiješ normálně nějakou tvrdou tužku a čáráš (čim víc grafitu na odpůrku, tim líp). To chce jich pár vyzkoušet... Odpor na případným odpůrku se dá proměřit.


aha dikes :) jinak ja sem našel totok na 3870tku:

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=48544

je to definovaný jako pencil mod ale ten kus přes PCB je ohromný má teda smysl ??? na tom foru jinak řákaj že to funguje tak nevím :(


//SRNA: pokud dobre ctu tak jde jen o rezistor R1222.

ohledne pencil-modu teoreticky: tim ze zacmarate rezistor tuzkou, k nemu priradite paralelni rezistor(vasi cmaranice, tuha vede proud, je to uhlik, stejne jako puvodni rezistor) a jeho vysledny odpor bude mensi->ovlivni to napetovy regulator->vic stavy do jadra....

viz:

ObrázekObrázek

//Dithius
Jo dík :) Ten princip chápu takže s tím problem nemám, jen neumím anglicky, takže to znamená že je třeba přečmárat akorát ten rezistor jo ? Ja myslel že ta modrá čára taky ukazuje nějaké spojení čarou xD takže s tím modrým nemám dělat vůbec nic jo ?


//SRNA: modre body jsou na mereni napeti jadra....jinak zkus prekladac google

//dithius

to už sem taky dělal xD ale prostě sem asi IQ tykve xD dikes moc určitě to vyzkouším :)

_________________
CPU: AMD Ryzen 3800X @ fix 4425 MHz 1,4V 1900MHz FCLK; MB: MSI B450I Gaming plus AC; RAM: Corsair Vengeance 2x8GB @ 3800 MHz 17-18-18-18-2T; GK: Sapphire Radeon Vega 64 Nitro+; SSD: Corsair FORCE ML500 256 GB + EK-M.2 NVMe Heatsink - Nickel; PSU:Corsair HX 850i; Case: Thermaltake Core P5


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: út 26. květen 2009, 18:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2009
Bydliště: Kladruby > Plzeň !! ( zachvíli )
Nahoru
No někdy to musím skusit , snad to nezníčím. :P :P :P

_________________
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximu​s III Extreme ​- Intel P55,CPU:Intel Core i5​-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: út 26. květen 2009, 18:56 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Tenhle Vmod jsem dělal na svém bývalém referenčním Radeonu HD 3870 a bylo to naprosto bez problémů. Vrstvička stačila na 1.44V na jádře oproti defaultním 1.33V (měřeno multimetrem na kontrolních bodech).

Jinak tuhu doporučuju co nejměkčí.


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: út 26. květen 2009, 21:38 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2007
Nahoru
Krteq napsal:
Tenhle Vmod jsem dělal na svém bývalém referenčním Radeonu HD 3870 a bylo to naprosto bez problémů. Vrstvička stačila na 1.44V na jádře oproti defaultním 1.33V (měřeno multimetrem na kontrolních bodech).

Jinak tuhu doporučuju co nejměkčí.


Lol, maličká vrstvička tuhy a rázem je napětí o 0,11V výš to je masakr zajímalo by mě co by se asi stalo kdyby to někdo přejel stříbrným elektrovodivým lakem :roll: xD Grafika by splala xD


//SRNA: zalezi na konkretnim napetovem regulatoru, jakym zpusobem ma reseny komparator vuci referencnimu napeti(predpokladam tento princip), ale nezkousel bych, spis misto onoho rezistoru(nebo paralelne k nemu) naletovat viceotackovy trimr pro presne nastaveni....ale chce to mikropajku, jistou ruku a risknout ztratu zaruky...

_________________
CPU: AMD Ryzen 3800X @ fix 4425 MHz 1,4V 1900MHz FCLK; MB: MSI B450I Gaming plus AC; RAM: Corsair Vengeance 2x8GB @ 3800 MHz 17-18-18-18-2T; GK: Sapphire Radeon Vega 64 Nitro+; SSD: Corsair FORCE ML500 256 GB + EK-M.2 NVMe Heatsink - Nickel; PSU:Corsair HX 850i; Case: Thermaltake Core P5


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: čt 28. květen 2009, 08:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2008
Bydliště: Velešovice
Nahoru
Mě šlo spíš o tenhle pencil mod... http://img386.imageshack.us/img386/1157/sapphire4850pencilmodhq0.jpg
Jako tužku měkou bych použil asi celkem logicky...ALE jde mi o to že sem někde četl že se má odpor přetáhnout max 4x páč by tam šlo prý zase moc napětí....tak sem se chtěl zeptat na nějaké bližší info....tze by mělo stačit přetřít a přelepit izolepou aby byl grafit cháněn? nebo ještě něco?
Jaké by mělo byt asi nejvyšší napěti u RV770?

_________________
i5 2500K @ 4.5GHz 1.3V-Noctua NH-D14-Crucial M4 128GB-Asus P8P67-2x4GB Kingston Hyper X 1600MHz-Enermax PRO82+ II 525W-MSI R9 270X 2GB-CM690 II Advanced Black


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: čt 28. květen 2009, 14:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 13. červenec 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Co vím, tak by mělo stačit to přejet tolikrát, jaký chceš mít napětí. Izolepu bych tam nedával, pokud to denně nelštíš hadrem...

_________________
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: čt 11. červen 2009, 21:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
VMOD HD3870 : http://cttl.cz/index.php?gid=10141 (Pencil a Vmod) ;-)


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: st 17. červen 2009, 18:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. leden 2007
Nahoru
chci se zeptat kdyz udelam pencil mod jak dlouho to napeti na te karte vydrzi porad ? abych to nemusel kazdy rook delat znova to bych se pak na to vykaslal


 Profil  
 Předmět: Re: ATi VMods
PříspěvekZaslal v: st 17. červen 2009, 21:12 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
dokud to nesmazes (caru tuzkou) tak to tam vydrzi

/eventuelne lipnout pruhlednou lepenkou, pro pripad uklidu prachu

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.