Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 27. červenec 2021, 14:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 18:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. květen 2013
Nahoru
Dobrý den, nemohu vyvolat přes f8 nouzový režim. Potřebuji se zde dostat neboť nezobrazuje se mi Task Manager a nevím jak jinak jej vyvolat. Je možné poradit prosím.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 18:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Pro začátek zkus spustit příkazový řádek jako administrátor a tam příkaz "sfc /scannow".

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 18:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. květen 2013
Nahoru
Nemohu ani příkazový řádek spustit ;) mám problém takový to. Máme aplikaci na vsazeni Live zápasů atd v terminale. Když zapnu stroj automaticky najiždí aplikace a já přes Carl alt děláte potřebuji vyvolat Task Manager abych se dostal vůbec do Exploreru protože ten najede jedině až ho vyvolat v task manageru;) takže teď nevím jak vyvolat. Příkazový řádek prosím jak vyvolam? WIN7


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 18:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
WINKEY+R
cmd.exe

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 19:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. květen 2013
Nahoru
To jo ale problém je ten že winkey +R mi funguje pouze když se dokážu dostat do Exploreru což stroj po zapnutí neudělá Explorer se musí zapínat ručně na terminale. Takže potrebuju se dostat po najetí BIOSu hned do příkazové řádku nebo do nouzové stavu a to se stroji nechce.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 20:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tohle už ve win10 nejde. Resp boot menu jde povolit, ale to musíš mít funkční systém. Takhle se ti boot menu samo vyvolá jen pokud budeš mít 3+ neúspěšnejch bootů, tzn natvrdo to během bootu restartovat tak dlouho až to místo bootu vyvolá automatickou opravu, tam pak můžeš změnit způsob spouštění a nabootovat do nouzáku. Dále, pokud systém normálně nabootuje a můžeš jej vypnout či restartovat, tak když při tom držíš SHIFT tak ti to poté také vyvolá nabídku pro příští boot.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 20:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. květen 2013
Nahoru
Děkuji vyzkouším


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 21:53 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Správce úloh by měl jít také kdykoli a za jakýchkoli okolností vyvolat zkratkou Ctrl+Shift+Esc

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: út 15. červen 2021, 21:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. srpen 2017
Bydliště: na Pankraci
Nahoru
I kdyz neni shellem explorer.exe?


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: st 16. červen 2021, 18:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Ještě mě napadlo, ale bude to asi blbost. Zkusit nabootovat z flashky, vybrat opravit, příkazový řádek a spustit ten "sfc /scannow".

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: st 16. červen 2021, 20:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Nebo nabootovat jak říkáš a prohodit exáče aby se místo toho co se spouští teď spustil explorer nebo rovnou TM? Podobně jako se dříve hackoval local admin account tim že se místo souboru pro zjednodušené ovldádání dal CMD.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte h310, task manager
PříspěvekZaslal v: ne 20. červen 2021, 10:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak to je dobrý "hack".

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 12 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.