Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 31. říjen 2020, 09:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2012, 15:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. červen 2008
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Bohužel mám v PC HD4870 a už tolik nehraju, ale rád si sem tam pár hodin do týdne zahraju a tak se mi nechce kartu vyloženě prodávat, i protože na steamu mám spoustu her a je tý investice prostě škoda. Jako cpu mám Pentium G860 s intel HD graphics, což by mi bohatě na internet, office, filmy stačilo, jenže se mi nechce kartu vyndat z desky a pak nahodit tuhle. Šlo by, pouhým prohozením kabelu udělat, že to píchnu do výstupu CPU "GK" a HD 4870 ve správci pak zakážu a bude dá se říct "vypnutá", nebo nějakým jiným způsobem to udělat?
Díky moc. Snad je ten dotaz trochu smysluplnej.


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2012, 15:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Vypnutá bude ale pouze pro OS. Fyzicky tam furt bude, bude furt zabírat sběrnici a žrát více proudu než vše ostatní co máš v PC (to HD4870 bohužel dělá), musíš jí fyzicky vytahnout.


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2012, 16:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. červen 2008
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Hm, to je škoda. Ale asi mi nic jinýho nezbyde, protože i když je podtaktovaná, tak žere zytečně moc :( Tak díky.


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: so 2. únor 2019, 17:27 
Nováček
Nováček

Založen: 23. leden 2019
Nahoru
Vyndal jsem grafickou kartu, kabel od monitoru pripojil do zakladni desky, ale obraz na monitoru neni. Nechapu proc, musi se to jeste nekde manualne prepnout?


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: so 2. únor 2019, 20:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Jakou máš sestavu?

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|MSI GTX 1060 6GB|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
PC3: AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: so 2. únor 2019, 20:55 
Nováček
Nováček

Založen: 23. leden 2019
Nahoru
Procesor 9900k, gpu v sobe ma. Normalne sem na tom fungoval bez graficke karty, pak ji tam dal, fugoval dal. Ted jsem ji zase vyndal a monitor je cerny bez signalu.


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: so 2. únor 2019, 21:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak resetni bios, pravděpodobně je z ňákýho důvodu disabled, mělo by to fungovat. IGP taky nemusí funogvat pokud by jsi taktoval, bejvá více náchylná na změny fsb, takty cache apod.


 Profil  
 Předmět: Re: Přepínání GK
PříspěvekZaslal v: so 2. únor 2019, 21:45 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
Ja myslím že sa to dá prepnúť v biose. Nastavis,aby ako prvá fungovala igp. Tým pádom,nemusíš vyťahovať Radeon..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 6 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.