PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Přepínání GK
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=76&t=189177
Stránka 1 z 1

Autor:  Frky [ út 2. říjen 2012, 15:19 ]
Předmět:  Přepínání GK

Bohužel mám v PC HD4870 a už tolik nehraju, ale rád si sem tam pár hodin do týdne zahraju a tak se mi nechce kartu vyloženě prodávat, i protože na steamu mám spoustu her a je tý investice prostě škoda. Jako cpu mám Pentium G860 s intel HD graphics, což by mi bohatě na internet, office, filmy stačilo, jenže se mi nechce kartu vyndat z desky a pak nahodit tuhle. Šlo by, pouhým prohozením kabelu udělat, že to píchnu do výstupu CPU "GK" a HD 4870 ve správci pak zakážu a bude dá se říct "vypnutá", nebo nějakým jiným způsobem to udělat?
Díky moc. Snad je ten dotaz trochu smysluplnej.

Autor:  DOC_ZENITH [ út 2. říjen 2012, 15:55 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Vypnutá bude ale pouze pro OS. Fyzicky tam furt bude, bude furt zabírat sběrnici a žrát více proudu než vše ostatní co máš v PC (to HD4870 bohužel dělá), musíš jí fyzicky vytahnout.

Autor:  Frky [ út 2. říjen 2012, 16:06 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Hm, to je škoda. Ale asi mi nic jinýho nezbyde, protože i když je podtaktovaná, tak žere zytečně moc :( Tak díky.

Autor:  Pidlooky [ so 2. únor 2019, 17:27 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Vyndal jsem grafickou kartu, kabel od monitoru pripojil do zakladni desky, ale obraz na monitoru neni. Nechapu proc, musi se to jeste nekde manualne prepnout?

Autor:  werygood [ so 2. únor 2019, 20:26 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Jakou máš sestavu?

Autor:  Pidlooky [ so 2. únor 2019, 20:55 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Procesor 9900k, gpu v sobe ma. Normalne sem na tom fungoval bez graficke karty, pak ji tam dal, fugoval dal. Ted jsem ji zase vyndal a monitor je cerny bez signalu.

Autor:  DOC_ZENITH [ so 2. únor 2019, 21:24 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Tak resetni bios, pravděpodobně je z ňákýho důvodu disabled, mělo by to fungovat. IGP taky nemusí funogvat pokud by jsi taktoval, bejvá více náchylná na změny fsb, takty cache apod.

Autor:  rbclass [ so 2. únor 2019, 21:45 ]
Předmět:  Re: Přepínání GK

Ja myslím že sa to dá prepnúť v biose. Nastavis,aby ako prvá fungovala igp. Tým pádom,nemusíš vyťahovať Radeon..

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/