Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 20. listopad 2018, 20:55

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 11:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. duben 2011
Nahoru
cavte chalani chcem sa spytat mam monitor benq xl2411t graficku kartu mam gtx 770 k monitoru som dostal dvi dual link na prenos 144hz no kupil som si odporucany alzou ROLINE HDMI 1.4 propojovací 3m

http://www.alza.sk/hdmi-v1-4-propojovaci-zlacene-konektory-stineny-3m-d219646.htm


tam aj pisu ze Šírka pásma: 340 MHz takze by to malo zvladnut no v nastaveniach mam len na 60hz.


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 13:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
fullHD ti zvladne jakykoliv HDMI kabel, neres to


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
HDMI umí jen 1080p 60Hz, na 120Hz/144Hz musíš jet přes dual link DVI nebo display port


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 14:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Aaa, nevsimnul jsem si, ze to neni klasicky 60Hz monitor, sorry za spatnou odpoved


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 14:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. duben 2011
Nahoru
a existuje moznost ze z monitora pojde hdmi kabel no do grafiky pojde displayport na 144hz? ako pozeral som hdmi ale dako po nik za zem zlahla oznacenie hdmi1.4b je na 120hz ale nikde nic o nich...daco taketo ak by sa dalo http://www.alza.sk/displayport-hdmi-d135412.htm#recenze


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 14:29 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. duben 2011
Nahoru
ale ako sa na to pozeram je to blbost hdmi v monitore a do grafiky displayport stale to hdmi nedokaze preniest tu obnovovaciu freq.nema dostatocny pocet pinov narozdiel od dvi co ma plnu podporu.. to by chcelo skusit zapojit oba kable do grafiky a na hdmi nastavit aby prenasal len zvuk a obraz pojde cez DVI


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 14:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
hdmi1.4b sice zvlada 1080p 120hz ,ale ma omezenou snimkovou frekvenci ,to je jen na filmy ,na pc hry dp nebo dvidl


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 15:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
ten monitor snad nemá repro, tak k čemu zvuk? výstup zvuku z monitoru a základní desky má +- stejnou kvalitu


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 15:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. duben 2011
Nahoru
nema repro no ma pripojku na jack a ide o to ze mam odpalenu zvukovku na doske v jednom pci slote mam tv kartu a teraz zvuk mam cez USB a tam to zvykne praskat tak koli tomu sa pytam ci by sa nedalo zapojit dvi D a HDMI obraz cez dvi D na 144hz a z hdmi by siel len zvuk.


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: po 31. březen 2014, 16:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
pokud ti nikdo neporadi tak mi napis ,ale kartu mam radeon a jiny monitor ,a vyzkouset bych to mel cas az o vikendu ,budu muset prepojovat kabely atd.


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: st 2. duben 2014, 22:38 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2010
Nahoru
Čau hoši dělá mi to to samé když mám hdmi tak mám 60hz, ale když chci dát DVI-D kabel do monitoru a do grafické mám nvidia geforce gtx 550 ti tak mi to napíše že to ten kabel nemůže najít.Mám totiž v grafické slot pro DVI-I a ten kabel co jsem dostal k monitoru benq xl2411z ma oba konce dvi-d da se koupit dvi kabel co ma jeden konec dvi-d a druhy konec dvi-i ?


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: čt 3. duben 2014, 13:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. květen 2009
Nahoru
kabel jsem nevidel,ale redukci sezenes - treba tady http://www.alza.cz/redukce-dvi-if-dual-dvi-dm-dual-d92048.htm?kampan=adw1_kabely_dsa-kabely-produkty&gclid=CMrQ8eOlxL0CFUTMtAodAykAPA


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: čt 3. duben 2014, 14:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
DVI-I kabel vede i analog signály a je určen pro CRT. Ten za to fakt nemůže protože DVI-D signál vede také.


 Profil  
 Předmět: Re: VGA nebo HDMI ?
PříspěvekZaslal v: pá 4. duben 2014, 14:07 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2010
Nahoru
Tak jsem to nějak nastavil v ovladačích na grafice a ten DVI už mi jde a mám krásných 144hz, ale mam tu ještě jeden problém abych mohl používat dva monitory tak jeden mám na dvi a druhy na vga. Akorát mě sere, že když hraju na jednom monitoru třeba cs go ve full rozlišení a pak chci na tom druhém monitoru třeba kliknout na plochu, či na internet tak se ta hra na prvním monitoru minimalizuje.Jako bych zmáčkl tlačítko windows na klávesnici.Ale když dám tu hru do okna tak mi to nedělá.A tu je ten problém já hry nehraju v okně, protože např. u toho cska jak to dám do okna tak to za prvé musí být v rozlišení ta hra jako je plocha a za druhé když mám ten monitor co mám já nejlepší mít rozlišení na ploše těch 1920x1080.Ale pokuď to rozlišení mám samosebou, že u té hry mám pak menší fps než při 1280x720.Zkusil jsem i to, že na ploše jsem měl toto malé rozlišení, ale ikonky se ani nevlezou na celou plochu to za prvé a za druhé hra i při 150 fps jak kdyby nestíhala trhala se prostě full screen je nejlepší variantou a tu nemohu používat jestli chci využívat oba monitory zároveň.Díky za jakoukoliv radu jestli jde někde nastavit aby se mi ta hra neminimalizovala při použití toho druhého monitoru potom jaký by to mělo smysl mít dva monitory když si to můžu minimalizovat tak jako tak na tom hlavním monitoru a to právě nechci, protože je pro mě pohodlnější a rychlejší používat dva monitory.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.