Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 20. listopad 2018, 14:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Call of duty 2 a intel grafika - artefakty
PříspěvekZaslal v: út 30. říjen 2018, 13:35 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ahjo, jako každý rok chceme udělat firemní lan party kde jsem mimo jiné vždy hráli Call of Duty 2. Hrajeme to na firemních Lenovo stolních pc, kde je nějaká intel grafika (cpu Intel Pentium G3220) a vždy to fungovalo.

Teď jsem to chtěl zkusil na dvou těch pc tu hru zapnout a na obou se objevuji už v menu hry v horní polovině obrazu artefakty.

Netušíte co s tím? Díky

P.S.: když jsem byl v tom menu hry, tak mi vyběhla z boku windows notifikace a v tu chvíli artefakty zmizeli, jakmile se notifikace zavřela, artefakty byly zpět


 Profil  
 Předmět: Re: Call of duty 2 a intel grafika - artefakty
PříspěvekZaslal v: čt 1. listopad 2018, 14:30 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
tak asi vyřešeno - stačí zapnout alespoň 2x vyhlazování hran - zatím to vypadá že to funguje


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.