Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je so 17. listopad 2018, 12:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: nedosedající grafická karta
PříspěvekZaslal v: út 22. prosinec 2015, 11:53 
Červená karta
Červená karta

Založen: 05. říjen 2015
Nahoru
máš vůbec pod základkou distanční sloupky? :o


 Profil  
 Předmět: Re: nedosedající grafická karta
PříspěvekZaslal v: út 22. prosinec 2015, 12:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Brno, Prešov
Nahoru
u lacnych bedni som sa stretol, ze tam tu kartu nijako nedas, proste nevojde, v tomto pripade treba rezat plech...

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: nedosedající grafická karta
PříspěvekZaslal v: út 22. prosinec 2015, 13:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. květen 2008
Nahoru
To bude asi opravdu "kvalitka" ta skříň. Měl jsem kdysi podobný problém, že nová GK nešla úplně zasunout do AGP, protože deska byla moc těsně k výstupům, takže se GK při zasouvání vždycky vzpříčíla a ta nožička rámečku místo aby vylezla pěkně ven, tak narazila do zadního plechu. Zakopaný pes byl nakonec v distančních sloupcích, že byly některé utaženy malinko našikmo (neseděly úplně přesně do závitu), což spolu s tenkou kroutící se skříní ubralo potřebné místo mezi deskou a výstupy. Když jsem ty distanční sloupky znovu rovně namontoval a na ně pak desku (ještě neutaženou), tak jsem tím získal trošku místa navíc. Pak už grafika šla osadit, dotáhl jsem šrouby na desce a grafiku a bylo hotovo.
Zkus tedy ty distanční sloupky přemontovat, to by mohlo pomoci. Nebo pak jedině zkusit pilovat nebo přímo řezat do skříně nebo si zkusit sehnat jinou z bazaru.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.