PCTuning • Zobrazit téma - Medion Erazer x7849
    Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je čt 16. srpen 2018, 04:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Medion Erazer x7849
PříspěvekZaslal v: út 24. červenec 2018, 22:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. červenec 2010
Nahoru
zdravím. Mám problém při zapnutí na baterku se rozsvítí kontrolky a po chvíly se vypne, když ho zapnu s nabíječkou tak se párkrát resetne a zobrazí se hlášky viz obrázky, najede do windows a funguje normálně (dokud ho nevypnu), tak sem zkusil vyměnit BIOS baterku ale problém přetrvává, zkusil jsem preflashovat bios, novější verze není tak to bylo přeflashováno stejnou verzí 1.05.08RGME6 (v biosu sem možnost flashnout nenašel tak jsem to dělal přes windows) a problém přetrvává.
Nenapadá někoho co bych mohl ještě zkusit? Díky


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.


 Profil  
 Předmět: Re: Medion Erazer x7849
PříspěvekZaslal v: st 25. červenec 2018, 12:17 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
Je ta baterka dobra cos tam dal?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Re: Medion Erazer x7849
PříspěvekZaslal v: st 25. červenec 2018, 12:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. červenec 2010
Nahoru
měřák doma nemám abych ji proměřil(sem nemocnej) tak mi kámoš donesl novou abych si ho zkusil zprovoznit, dal sem mu starou at ji ze srandy v práci proměří a stará ukazuje prý 3,3V takže by měla být taky v pořádku, ale asi něco není s notesem. jinačí baterku na vyzkoušení nemám. Některé notesy maj upe stejné zapojení jak PC takže tu baterku si koupíte všude, ale tady ten má baterku s vodičem a to sem na netu našel jen 2 obchody co ji prodávaj.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.