Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 06:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Kompatibilita desky AM3 s procesorem AM2
PříspěvekZaslal v: st 10. duben 2013, 07:33 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: UH
Nahoru
teoreticky ano, ale přeci jen záruka ja záruka :)


 Profil  
 Předmět: Re: Kompatibilita desky AM3 s procesorem AM2
PříspěvekZaslal v: st 10. duben 2013, 08:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. srpen 2012
Bydliště: Dolní Domaslavice
Nahoru
Njn ale nejsem si jisty tou kompatibilitou, mam prakticke zkusenosti s deskou GA970A-UD3 AM3+ kdy jsem tam chtel dat Athlon X2 7750BE ktery je mam pocit oficialne AM2/AM2+ a do socketu AM3+ vubec nesel vlozit - nektery z pinu je navic, ale blize jsem to nezkoumal.
Ale zase jelikoz ta deska cos sem dal pocita i s DDR2 pametmi tak nejspis podpora AM2/AM2+ bude zachovana i v tom socketu.

_________________
Core i7 8700, Asus Z370 -PII , 40GB DDR4, GTX 1070 Ti 8GB, Intel 535 120GB M2 SSD, SSD WD Blue 500GB, LCD Dell 29"


 Profil  
 Předmět: Re: Kompatibilita desky AM3 s procesorem AM2
PříspěvekZaslal v: st 10. duben 2013, 10:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Myslím, že tam ten procesor v kombinaci s DDR2 určitě půjde. :)
(Sám mám Asrock N68-S s AM2+ procesorem http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68-S/ .)

Taky se tu ta ...-GS FX celkem řešila (přechod z AM2 na AM3 a související problémy s DDR2/DDR3)

Pozn. Jiná nová deska pro AM2/AM2+ už na trhu bohužel není.

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: Kompatibilita desky AM3 s procesorem AM2
PříspěvekZaslal v: st 10. duben 2013, 11:01 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: UH
Nahoru
Diky :)


 Profil  
 Předmět: Lze použít procesor AM2+ v desce AM3+
PříspěvekZaslal v: pá 14. červen 2013, 17:52 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2005
Bydliště: Plzeň - Rokycany
Nahoru
Lze zapojit starší procesor Phenom (1) do nové základní desky s paticí AM3+ ?


 Profil  
 Předmět: Re: Lze použít procesor AM2+ v desce AM3+
PříspěvekZaslal v: pá 14. červen 2013, 19:14 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. listopad 2009
Bydliště: Omicron Persei 8
Nahoru
nelze

_________________
"Vega Primitive Shader combines the functions of vertex and geometry shader and with the right knowledge you can discard game based primitives at an incredible rate" https://pcper.com/2017/01/amd-vega-gpu- ... tecture/2/


 Profil  
 Předmět: Re: kompatibilita AM2 vs AM2+ vs AM3 vs AM3+
PříspěvekZaslal v: st 22. říjen 2014, 08:06 
Červená karta
Červená karta

Založen: 09. leden 2013
Nahoru
prosím o radu sám sem z toho jelen mám MB:http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_II_FORMULA/
momentálně v ní mám procesor :AMD Athlon 64X2 5000+
chci se zeptat zda by tam pasoval :AMD Phenom II X4 955 Black Edition
určitě s tím máte zkušenosti já vůbec tak se radši ptám..
díky za odpověď


 Profil  
 Předmět: Re: kompatibilita AM2 vs AM2+ vs AM3 vs AM3+
PříspěvekZaslal v: st 22. říjen 2014, 08:13 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 25. říjen 2011
Bydliště: Somewhere on the Earth
Nahoru
Po aktualizaci BIOSu by problém být neměl, viz http://www.asus.com/Motherboards/CROSSH ... pDesk_CPU/

_________________
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight


 Profil  
 Předmět: Re: kompatibilita AM2 vs AM2+ vs AM3 vs AM3+
PříspěvekZaslal v: st 16. březen 2016, 14:04 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2016
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
hiks napsal:
prosím o radu sám sem z toho jelen mám MB:http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_II_FORMULA/
momentálně v ní mám procesor :AMD Athlon 64X2 5000+
chci se zeptat zda by tam pasoval :AMD Phenom II X4 955 Black Edition
určitě s tím máte zkušenosti já vůbec tak se radši ptám..
díky za odpověď


Aktualizace BIOSu. Dnes, už je to snadné. Sama jsem si takhle aktualizovala BIOS přes WIN a je to otázka pár kliknutí -))


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 69 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.