Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 11:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 82 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Agesa 1.0.8.1 - nestabilita
PříspěvekZaslal v: čt 15. říjen 2020, 15:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PRAG@FM
Nahoru
Cele vlakno se musim smat pbjun, jak tady furt tvrdi, ze se to u intelu nedeje. Prave naopak, deje, nicmene pri jednom prodanem intelu na deset amdcek je jasny ze to u amd bude vice videt.
Ze jsou ryzeny hrany na krev je jasna vec, Intely jsou na tom ale jeste hure, fousaty vyrobni proces dela sve.

Ale bagatelizovat jak to delas ty pbjun, je dost trapne. Kdyz te ty ryzeny tak serou, tak se na to vyprdni a nezasirej tim forum. Reklamovanost u procesoru v ramci 1-2% je bezna a ver tomu, ze intel je na tom o zrnko hure. Protoze kazdy normalni clovek, kdyby to STALE fungovalo jak ty tvrdis, se na Xy produkt vyprdne a jde ke konkurenci. Ty ale ne, jen tu budes zasirat vlakna. O jak si skvely...
Nejftipnejsi na tom je fakt, ze uzivatel ve snaze upozornit na nejake problemy s posledni agesou na desce xx s procesorem xx, musi ted cist blitky nejakyho radoby ajtaka a tematu se tady ve sve podstate nevenujeme. Sigh...


 Profil  
 Předmět: Re: Agesa 1.0.8.1 - nestabilita
PříspěvekZaslal v: čt 15. říjen 2020, 16:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
pilarius: Pokud se ty CPU takhle chovají už od začátku, tak je to prostě výrobní vada.

Samozřejmě jsem toho názoru, že cpu může zdegradovat, stalo se mi něco podobného už kdysi během OC Athlon XP, pak Intel Core2Duo, i když netuším, zda to je reálné, ale po čase už CPU nešlo taktovat na tolik co dřív a musel jsem snížit OC.

Teď jsem hledal nějaké info na redditu ohledně nastavení PBO a je tam odkaz na diskusi, kde se ptají na bezpečnost těch napětí okolo 1,45-1,5V u Ryzenu. Píše tam někdo, kdo vystupuje jako zaměstnanec AMD a vysvětluje, že to je tak krátkodobé, že to nemůže uškodit. Senzory Ryzenu měří hodnoty 1000x za sekundu, takže bych odhadoval maximálně 1ms a jedná se vždycky jen o jedno jádro. Když pustím zátěž všech jader, je frekvence 4200MHz a napětí 1,35V.

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 82 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.