Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 08:55

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. únor 2007, 08:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: Karlovy Vary
Nahoru
Lukes napsal:
Jaky je rozdil mezi temito deskami?

Infinity nF Ultra II-M2/G


Infinity nF Ultra II-M2


Soudě asi žádný. Bios pro obě desky je totožný, čili asi nedůležitá změna.

Zjistil jsem jeden postřeh o DUAL chanellu. Na single mi CPU v základu jede stabilně na 2.0@2.4GHz , 1.3V, což při DUAL chanellu bylo nestabilní (modrá obrazovka) a stabilní při snížení na 2,35GHz. Paměti 2x1GB A-DATA DDRII 800 CL5
Nevim v čem tkví zrada, ale pro me aspon potěšující zjistění, že funguje Dual.

_________________
AMDATI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2007, 11:56 
Nováček
Nováček

Založen: 07. srpen 2006
Nahoru
Haski napsal:
Tak jsem se koukal a me sviti take cervene, obe. V manualu pisou, ze kdyz je bezi PC, tak maji svitit (nepisou jak), ale kdyz sviti cervene, tak se muze cosi pokazit.


V manuálu je napsáno, že když je MB po proudem, tak mají svítit obě diody. A svítí červeně, jinou barvu opravdu neumí :wink:

Ty diody právě značí přítomnost napětí v MB pro případ, že člověk něco instaluje (karty, paměti,...). Při takových činnostech by měl být MB odpojen od sítě.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 26. únor 2007, 14:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: Karlovy Vary
Nahoru
SpEcTaToR napsal:
V manuálu je napsáno, že když je MB po proudem, tak mají svítit obě diody. A svítí červeně, jinou barvu opravdu neumí :wink:

Ty diody právě značí přítomnost napětí v MB pro případ, že člověk něco instaluje (karty, paměti,...). Při takových činnostech by měl být MB odpojen od sítě.

Ano jasne..mas recht...take jsem na to nedavno prisel :-)


//edit Wilik - promaz OT

_________________
AMDATI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. březen 2007, 11:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. říjen 2006
Nahoru
Lukes napsal:
Jaky je rozdil mezi temito deskami?

Infinity nF Ultra II-M2/G


Infinity nF Ultra II-M2


v DDR2 - 800 x 667, aspoň myslim;)

_________________
WORK: AMD A6 3650, ASUS F1A75-V PRO, KINGSTON 2x4GB CL9 1600MHz, Creative SB Audigy 2 ZS, LG BH10LS30, SSD CRUCIAL M4 128GB, WD3200AAKS 320GB, 2xWD10EACS 1000GB, WD10EADS 1000GB, 2xWD20EARS (7,4TB) in Antec 300, with Seasonic X-460FL, cooling by Noctua NH-U12P SE2 & 2xNoctua NF-S12-1200 + Antec top cooler
running WIN 7 Home Premium

NET: AMD Athlon II X4 640, ASUS M4A88T-V EVO/USB3, A-DATA DDR3 2x2GB CL9 1333MHz, SSD Patriot Inferno 60GB, WD5000AAKS 500GB, DVD-RW ASUS1604P in Thermaltake VD2000BNS with Seasonic X400-FL 400W cooling by Noctua NH-U12P SE2 & 2xNoctua NF-S12-1200
running WIN 7 Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. březen 2007, 08:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: Karlovy Vary
Nahoru
krysarr napsal:
Lukes napsal:
Jaky je rozdil mezi temito deskami?

Infinity nF Ultra II-M2/G


Infinity nF Ultra II-M2


v DDR2 - 800 x 667, aspoň myslim;)


Nemas pravdu, mam verzi bez /G a pameti mi jedou i v dualu na DDR800.
Na DFI strankach jsou specifikace obou verzi uplne totozne.

_________________
AMDATI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. březen 2007, 10:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. říjen 2006
Nahoru
Haski napsal:
krysarr napsal:
Lukes napsal:
Jaky je rozdil mezi temito deskami?

Infinity nF Ultra II-M2/G


Infinity nF Ultra II-M2


v DDR2 - 800 x 667, aspoň myslim;)


Nemas pravdu, mam verzi bez /G a pameti mi jedou i v dualu na DDR800.
Na DFI strankach jsou specifikace obou verzi uplne totozne.


V tom případě 8-)

_________________
WORK: AMD A6 3650, ASUS F1A75-V PRO, KINGSTON 2x4GB CL9 1600MHz, Creative SB Audigy 2 ZS, LG BH10LS30, SSD CRUCIAL M4 128GB, WD3200AAKS 320GB, 2xWD10EACS 1000GB, WD10EADS 1000GB, 2xWD20EARS (7,4TB) in Antec 300, with Seasonic X-460FL, cooling by Noctua NH-U12P SE2 & 2xNoctua NF-S12-1200 + Antec top cooler
running WIN 7 Home Premium

NET: AMD Athlon II X4 640, ASUS M4A88T-V EVO/USB3, A-DATA DDR3 2x2GB CL9 1333MHz, SSD Patriot Inferno 60GB, WD5000AAKS 500GB, DVD-RW ASUS1604P in Thermaltake VD2000BNS with Seasonic X400-FL 400W cooling by Noctua NH-U12P SE2 & 2xNoctua NF-S12-1200
running WIN 7 Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. březen 2007, 13:38 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2007
Bydliště: Zilina
Nahoru
Na starnkach DFI sa objavil novy Bios 8um2d226, ma niekto s nim nejake skusenosti ?

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 5200+ Windsor 2,6@3,2GHz Noctua NH-U12F; MB:DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G; GEIL kit DDR2-667@800 4-4-4-12 2x1GB; HDD:WD 320GB SATAII, Seagate 200GB SATAII; GC: Saphire X1650XT Zalman VF900-Cu; CASE: TT Soprano 3xNoctua NF-S12-1200; POWER: Enermax Liberty ELT500AWT


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. březen 2007, 14:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2004
Bydliště: brno
Nahoru
janik napsal:
Na starnkach DFI sa objavil novy Bios 8um2d226, ma niekto s nim nejake skusenosti ?


Dnes som si ho flashol. Prave kôli novym 65nm procakom bola pridana moznost nastavit aj polovicne multiplikatori na CPU ako je 7,5 8,5 atd a funguje to aj na starsich 90nm kuskoch.

Vyzera ze odstranili chybu, ked som chcel ist do BIOSu a mal som pretaktovane, tak namiesto BIOSu mi niekedy hodilo len ciernu obrazovku, najme pri pouziti USB klavesnice. Ale to sa uvidi az casom. Tiez vyzera ze to pomohlo pri pretaktovani pamäti, tiez este testujem.

Ale neodstranili chybu v tej polozke, kde sa nastavuju otacky vetrakov, a kontroluju napätia. Ked som v tomto menu dlhsie ako par sekund tak to zmrzne. Robi to aj niekomu inemu? Robilo mi to aj so starsimi BIOSmi

_________________
CPU: Athlon 64 X2 3600+ EE @ 2600Mhz (Windsor) 325x8 1,5V + AC Freezer64 PRO (zoslabený prítlak), MB: DFI INFINITY nf SLI-M2, RAM: 2x1GB A-DATA VITESTA DDRII 800+ Extreme Edition @ 1040Mhz 5-5-5-18 2T 2,17V, VGA: Sapphire X800GTO² »flash« X850XT-PE (600/600) + ATI Silencer 5 rev.2, HDD: WD3200KS 16MB cache SATAII, DVD-RW: Samsung SH-S182D, ZDROJ: Seasonic 380W (SS-380HT Active PFC), MONITOR: LCD Samsung SyncMaster 913N SILVER, SOUND: SB Live! + Logitech Z-3e, BACKUP: APC 325VA, KEYBOARD: UMAX WK-711, MOUSE: A4-tech X-750BF, 3Dmark2001SE: 27 150, 3Dmark2003 (v3.6.0): 13 533, 3Dmark2005: 6 561, Super PI / mod1.4: 33.969


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. březen 2007, 08:44 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2007
Bydliště: Zilina
Nahoru
Cez vikend som neodolal a tiez som preflashoval Bios. Pri Poste mi zobrazuje hodnotu nasobica CPU 10,5 x 226(mala chybicka, nasobic som mal nastaveny na 11x, CPU-Z mi ukazoval nasobic 11x), ak som zdvihol FSB na 230 tak mi zobrazoval 11 x 230.

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 5200+ Windsor 2,6@3,2GHz Noctua NH-U12F; MB:DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G; GEIL kit DDR2-667@800 4-4-4-12 2x1GB; HDD:WD 320GB SATAII, Seagate 200GB SATAII; GC: Saphire X1650XT Zalman VF900-Cu; CASE: TT Soprano 3xNoctua NF-S12-1200; POWER: Enermax Liberty ELT500AWT


 Profil  
 Předmět: re otázky
PříspěvekZaslal v: ne 15. duben 2007, 16:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. březen 2007
Nahoru
ahojte.. ja by som sa chcel spýtať konkrétne na dosku -
DFI Infinity nF Ultra II-M2/G - nForce4 Ultra

má dva konektory IDE, čo ja potrebujem. Hlavne ma zaujíma, ako je na tom doska s OC možnosťami, čo sa týka nastavenia voltáže CPU a ramky? aké hodnoty sa tam dajú nastaviť? chcem ju osadiť procákom AMD athlon x2 3600+ EE alebo x2 4000+ EE vyrobené tou 65nm technológiou a chcem ho nataktovať aspoň na tých 2.7ghz.. takže ak sa mi podarí natrafiť na dobrý kus procáka, doska ma nebude brzdiť? ďakujem za odpovede.. p.s. - čo znamená to G na konci u DFI doskách? nejaká stará a nová verzia, či čo? lebo niektoré to májú, iné dosky nie. myslím čisto len značku DFI.. ďakujem.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. duben 2007, 08:21 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2007
Bydliště: Zilina
Nahoru
Doska ta urcite nebude limitovat, ma dostatocne nastavenie napatia CPU a RAM. Precitaj si recenziu http://www.ddworld.cz/zakladni-desky/df ... am2-2.html

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 5200+ Windsor 2,6@3,2GHz Noctua NH-U12F; MB:DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G; GEIL kit DDR2-667@800 4-4-4-12 2x1GB; HDD:WD 320GB SATAII, Seagate 200GB SATAII; GC: Saphire X1650XT Zalman VF900-Cu; CASE: TT Soprano 3xNoctua NF-S12-1200; POWER: Enermax Liberty ELT500AWT


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. duben 2007, 10:00 
Nováček
Nováček

Založen: 16. duben 2007
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Nevíte kde seženu vista ovladače na DFI Infinity Ultra II M2G na DFI.com jsem našel jen ovladač na zvukovku.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 14:36 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Tady mas ten driver na zvuk
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 14:40 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Sorry ty jsi chtěl na čipset :-) ty by Visty meli znat ale když tak tady :-)
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. duben 2007, 18:40 
Nováček
Nováček

Založen: 20. březen 2006
Nahoru
no takze tuto dosku mam aj ja
nf4 Ultra M2

ledka pameti mi stale svieti na cerveno
vcera vecer som si dako povedal, ze to trosku zatopim a skusil som bez zvysovania napetia kam sa dostanem s procakom,
bios mi nabehol po 2750 (275*10), 2800 uz som musel resetovat bios,
este podotknem, ze pamate sli na 530mhz s najpomalsim moznym casovanim
mam x2 3600+EE, corsair 2x512mb 800mhz, POZOR tu radu cm, teda oficialne maju ist 5-5-5-12-22-1T @ 1.9V (podla vyrobcu)
problem mam s tym, ze idu na 5-5-5-18-23-2T, pri nastaveni AUTO
ked dam rucne na to ako to ma ist+rucne 1.9V, tak piiiip, nejde to

to je 1. problem,
2. je, ze dnes rano proste neslo a neslo pc...ramky som vybral, vsetko som povytahoval, viac krat resetoval biospresnejsie vo wine to po xvilocke padadalo, nic nebolo ocnute, a po obede - to uz islo :huh:

bios mam stale povodny ale tak asi to prepalim
so where's problem?

//EDIT to mrznutie v PC HEALTH STATUS mam aj ja


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 12. květen 2007, 20:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. květen 2004
Bydliště: brno
Nahoru
CONQEROR napsal:
..............................................bios mam stale povodny ale tak asi to prepalim
so where's problem?

//EDIT to mrznutie v PC HEALTH STATUS mam aj ja


Skus ten novy BIOS, pripadne radsej nastav vsade hodnoty manualne AUTO nemusi byt spravne.

Inak to vyzera ze DFI Infinity seriu pekne flaka, BIOSy nevychadzaju a doska aspon ta moja tiez ziaden zazrak nie je, aj ked zas treba priznat ze od takej MSI Value serie je to viditelny rozdiel, ale cakal som viac.
To mrznutia v PC HEALTH STATUS ma pekne vytaca, ked budem mat moznost tak sa je pekne rychlo zbavim.

_________________
CPU: Athlon 64 X2 3600+ EE @ 2600Mhz (Windsor) 325x8 1,5V + AC Freezer64 PRO (zoslabený prítlak), MB: DFI INFINITY nf SLI-M2, RAM: 2x1GB A-DATA VITESTA DDRII 800+ Extreme Edition @ 1040Mhz 5-5-5-18 2T 2,17V, VGA: Sapphire X800GTO² »flash« X850XT-PE (600/600) + ATI Silencer 5 rev.2, HDD: WD3200KS 16MB cache SATAII, DVD-RW: Samsung SH-S182D, ZDROJ: Seasonic 380W (SS-380HT Active PFC), MONITOR: LCD Samsung SyncMaster 913N SILVER, SOUND: SB Live! + Logitech Z-3e, BACKUP: APC 325VA, KEYBOARD: UMAX WK-711, MOUSE: A4-tech X-750BF, 3Dmark2001SE: 27 150, 3Dmark2003 (v3.6.0): 13 533, 3Dmark2005: 6 561, Super PI / mod1.4: 33.969


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. květen 2007, 21:14 
Nováček
Nováček

Založen: 27. duben 2004
Bydliště: Teplice
Nahoru
zdravim koupil jsem desku NF SLI-M2 a mam sni problem.nedari se mi ji nejak rozbehat.kdyz na ni pripojim procesor,pamet a grafiku, deska se rozebehne sviti obe diody Stand by a DRAM cervene a vetraky se roztoci,ale na monitoru se nic nezobrazi.Nejde signal.Zkusil jsem pamet a grafiku jinde a vse funguje. Nemate nejakou radu?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 08:03 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Ahoj zajímá mě jaký je rozdíl mezi DFI Infinity nFII-M2/G a DFI Infinity nF Ultra II-M2/G co to ultra znamená za plus?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 11:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2006
Bydliště: Coventry, United Kingdom
Nahoru
chipset....nf4 ultra/nf4...

_________________
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 11:55 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak stoho jsem toho pochopil :-D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.