Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 22:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. červen 2007, 09:49 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2007
Bydliště: Zilina
Nahoru
Pred casom som vymenil A64 3500+ Orleans za A64 X2 3600+ Brisbane. Pri starom CPU som nezaznamenal ziadne problemy s MB - CPU bezalo na 2500MHz, RAM na 860MHz ... parada. Preflasoval som Bios podpurujuci CPU Brisbane aj najnovsi Beta Bios s podporou Lima,dal som tam X2 3600+ Brisbane a zacali sa diat cudne veci
- po zapnuti PC sa rozsvieti LED power na Case, poblika, zhasne, zase sa zasvieti a rozbehne sa MB-POST
- ak PC zapnem automaticky mi CPU hodi na default alebo nizsiu frekvenciu- auto zrusi mnou nastavenu FSB, CPU mam pretaktovane na 2800MHz 1,4V, stabilita otestovana niekolkohodinovymi testami, ak sa PC len restartuje frekvencia CPU ostane na nastavenej hodnote
- RAM bezia max. na 720MHz pri casovani 5-5-5-15-2T, predtim 860MHz 4-4-4-12-2T 2,1V, skusal som vsetky mozne nastavenia CPU a HTT nasobiciek, RAM deliciek, napati .... jednoducho hroza, cim dalej tak DFI prestavam mat rad :o((((((((((((((((

Mate niekto podobne zkusenosti DFI a X2 3600+ Brisbane, resp. nejake riesenie tychto problemov ?

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 5200+ Windsor 2,6@3,2GHz Noctua NH-U12F; MB:DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G; GEIL kit DDR2-667@800 4-4-4-12 2x1GB; HDD:WD 320GB SATAII, Seagate 200GB SATAII; GC: Saphire X1650XT Zalman VF900-Cu; CASE: TT Soprano 3xNoctua NF-S12-1200; POWER: Enermax Liberty ELT500AWT


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. červen 2007, 07:45 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Uz nevim co stim :-( mam tuto desku CPU na 2800MHz kdyz dam otestovat v prime tak to bezi OK ale kdyz prime pustim treba za dva dny znovu tak se ukaze chyba asi po 3 min.


 Profil  
 Předmět: opravdu super deska
PříspěvekZaslal v: pá 29. červen 2007, 18:48 
Nováček
Nováček

Založen: 18. červenec 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
skvela deska. obednal jsem si ji u tntrade protoze jsem ji tam sveho casu nasel za nej cenu. bohuzel se nerozjela jen svitila. reklamace. ted mi po mesici dosla dalsi uplne nova. tak jsem vsechno zapojil a hadejte co. nic. opet jen sviti. takze jim ji v pondeli zase poslu.

pokud by chtel nekdo dve solidne svitici diody za 2k tak doporucuji

co jsem cetl tak nejsem sam a dfi na celou infinity pekne serou. zlaty gigabyte nebo pokud mate vic menez tak abit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. červenec 2007, 06:38 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2007
Bydliště: Zilina
Nahoru
Zaujimave diskusne fora zaoberajuce sa okrem ineho aj DFI zakladnymi doskami - rieseniami problemov, Biosmi, ...
http://www.rebelshavenforum.com/sis-bin ... forum;f=54
http://www.diy-street.com/forum/
http://forum.purepc.pl/index.php?s=42e0 ... owforum=70

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 5200+ Windsor 2,6@3,2GHz Noctua NH-U12F; MB:DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2R/G; GEIL kit DDR2-667@800 4-4-4-12 2x1GB; HDD:WD 320GB SATAII, Seagate 200GB SATAII; GC: Saphire X1650XT Zalman VF900-Cu; CASE: TT Soprano 3xNoctua NF-S12-1200; POWER: Enermax Liberty ELT500AWT


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. září 2007, 12:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. březen 2007
Nahoru
mam dosku dfi infinity ultraII-m2 a pri OC ked nastavim fsb na 260 Mhz a vyssie tak mi pri starte nenajde HDD a tym padom mi nenabehne ani Windows...cim to moze byt ?

_________________
CPU | AMD Athlon 3000+ | MB | DFI InfinityII-m2 | RAM | 2 x 512 MB Kingmax 800 Mhz DCH | HDD | WD SATA-II 80 GB 7200rpm | VGA | Gainward Geforce 7600 256MB DDR3 | SOUND | Sound Blaster Audigy2 Platinum eX | DVD-ROM | Nec :D |CASE | Miditower Modecom Harry Black | ZDROJ | Raptox 550 w MONITOR | CRT 17" Philips 107T4 ' 1024x768@85Hz KLAVESNICA & MYS Genius + Logitech g1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 31. říjen 2007, 21:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. březen 2007
Nahoru
Caute mam problem so zakladnou doskou DFI infinity ultraII-m2 a to taky ze pri starte pc mi pod rospoznavanym hw vyhodi chybu typu : Warning! Now system is in safe mode. Please re-setting Cpu frequency in the cmos. Warning! Cpu over clock fail!!! Please re-setting cpu frekquency in the cmos. Procesor nemam pretaktovany moze to byt baterkou na biose ? ak nie tak cim prosim help thx

_________________
CPU | AMD Athlon 3000+ | MB | DFI InfinityII-m2 | RAM | 2 x 512 MB Kingmax 800 Mhz DCH | HDD | WD SATA-II 80 GB 7200rpm | VGA | Gainward Geforce 7600 256MB DDR3 | SOUND | Sound Blaster Audigy2 Platinum eX | DVD-ROM | Nec :D |CASE | Miditower Modecom Harry Black | ZDROJ | Raptox 550 w MONITOR | CRT 17" Philips 107T4 ' 1024x768@85Hz KLAVESNICA & MYS Genius + Logitech g1


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.