Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 08:18

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Abit KN9 Ultra (AM2, nF570 Ultra)
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 12:28 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Abit KN9 Ultra Máte stouto deskou už náké skušenosti ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. září 2006, 08:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2004
Bydliště: Polešovice
Nahoru
No, je to dost horká novinka, ani recenzí moc není:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=a ... =530&num=1

To SLI verze, to je jiný kafe:
Bit-Tech
HEXUS
HardOCP
...
Ale vypadá dobře, to jo (můj ASUS pude asi brzo do prdele ...) :oops:

_________________

C2D E6550| GB P35-DS3R | 2x1GB Geil DDRII PC5300 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 06:36 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Uz mate nekdo skusenosti stouto deskou ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 06:37 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Lidi nerikejte ze ji este nikdo nema ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 06:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
misars125 napsal:
Uz mate nekdo skusenosti stouto deskou ?


misars125 napsal:
Lidi nerikejte ze ji este nikdo nema ?


Ano, za dobu než si postnul svůj další příspěvek(to jest 1 minuta) si ji určitě koupily destíky lidí a jsou celý žhaví ti o tom povědět...


P.S. Přestaň tady spamovat! :stupid:

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 06:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Zapomel jsem to tam dopsat a upravovat jsme to tam nechtel!!A vydi ti to hodne ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 06:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
Ano, vadí mi to hodně. Že máš 12 let neznamená, že pro tebe:

1. neexistuje tlačítko edit
2. musíš psát stupidní posty...
3. ...a tím spamovat fórum

recenzi té desky máš v odkazu od NMS, tak si ji laskavě přečti ;)

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 08:19 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
Už ji mám doma,ale ještě jsem se nedostal k tomu abych si zkompletoval PC (nebot zbytek veci mam jinde) a tudiz ji odzkousel :( Doufam ze se nesetkam s podobnymi problemy jako jsou u ASUS M2N-E co se pameti tyce. Jakmile budu mit vice info urcite se podelim o zkusenosti ;-)
V prubehu pristiho tydne bych to mel dat do kupy a pak uvidim jak budu mit na co cas.

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


Naposledy upravil superbagr dne ne 8. říjen 2006, 08:47, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 08:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo to by bylo super chci si ji koupit mam tu Asusku a mam problemi stima ram!!!Takze ji chci strelit a koupit tudle!Jenom kde si ji koupil ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 08:44 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
Koupil jsem ji ZDE Objednaval jsem ji minuly tyden a posilal jsem dotaz na dostupnost, v odpovedi mi prislo ze do tri dnu bude a byla uz druhy den :D takze jsem byl naprosto spokojeny.

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 08:52 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
To nechapu jako na PCT? oni maji obchod ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 08:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
misars125 napsal:
To nechapu jako na PCT? oni maji obchod ?


klikni na to http://www.computershop.cz/eshop/ :lol:

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 09:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Dostupnost 0 :-( Mohl by mi nekdo dat link kde ji maji skladem ? :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 09:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
Dodací lhůta 2 dny: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39650 http://www.ceskepocitace.cz/inc/info.php?idzbozi=ZDAB04

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 09:17 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo dik moc na CZC jsem zapomel ja jsem pouze alzasoft :-) :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 8. říjen 2006, 10:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Mno nevim tady pisou neco jinyho :D

It looks like the KN9 SLI has some fundamental problems that are not going to be fixed with a BIOS update. We can only recommend staying away from this board, unless you enjoy the headaches and frustrations created by constant BIOS updates that fix some problems at the same time as creating a bunch more.

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. říjen 2006, 07:47 
Nováček
Nováček

Založen: 28. listopad 2005
Nahoru
Dnes sem objednal Abit KN9 - nForce4 Ultra

tak pak kdyztak postnu co a jak..ale myslim ze Abit je na tom jako znacka lepe jak Abit... aspon co jsem slysel.. ja se jeste rozhodoval mezi DFi, ale tam jsou jen pomale pameti a aktivni vetrak na chipsetu...o taktovani mi nejde.. je to comp pro rodice..

EDIT: 2 Godlike.. a co tam maji za problemy?.. doufam ze to bude ok.. to co kupuju neni SLI a hlavne ma to chipset nForce4...

EDIT2: tady je napsano.http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21775
ze nForce4 neni pro socket AM2.. ale v CZc pisou ze to ma patici na AM2.. je to mozne?..popr. je ta deska.. jak je na ni odkaz hned v prvnim radku prizpevku kompatibilni AM2/939/754 ? mam k tomu obednany Athlo XP3000+ s patici AM2... sakra ted senm se nejak vzstrasil..
dik moc... v takovyhle detailech se zas tak neorientuju.. :shock:


Naposledy upravil TomZ2000 dne po 9. říjen 2006, 08:05, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. říjen 2006, 08:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
NF4 se dela i pro AM2 osobne bych vzal jen AM2.Vyber desek je zatim smesnej.Ten Asus co tady pisou neumi dat vic jak 1,9V do pameti cili naky 800kila s 2V asi nerozjedes.O ABitu pisou to co pisou :)) ,tak jedine EPox a co vypadne z DFI :)

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. říjen 2006, 18:37 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
Takze prvni pozitivni zprava je, ze narozdil od jinych pameti v pohode na 2,1V. Prvni info o OC 2,5 GHz uspesne otestovano bez zvyseni napeti procesoru, pameti jely na nejakych 840 MHz Skoda ze neni obsahlejsi nastaveni frekvence pameti nebo jsem ho jeste nenasel :wink:

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 11:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Jenze ja bych uz AM2 na nf4 nestavel :)

_________________
Mac...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.