Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 01:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. říjen 2006, 13:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Nahoru
godlike napsal:
NF4 se dela i pro AM2 osobne bych vzal jen AM2.Vyber desek je zatim smesnej.Ten Asus co tady pisou neumi dat vic jak 1,9V do pameti cili naky 800kila s 2V asi nerozjedes.O ABitu pisou to co pisou :)) ,tak jedine EPox a co vypadne z DFI :)


Hele budes se tomu divit ale jeste sem koukal a myslim ze by mohla byt dobrou variantou tato deska :)


FOXCONN MB N570SM2AA-8EKRS2H / AM2, NF570 SLI,GLAN,RAID,1392

cena cca 3500 s DPH.

http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00042562

V Asbisu ji maji skladem

:razz:

_________________
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. říjen 2006, 15:57 
Nováček
Nováček

Založen: 21. říjen 2006
Nahoru
tento tyden sem si koupil tuto desku Abit AN9 32X Fatal1ty - nForce 590 SLi cpu AMD Athlon 64 X2 4200+ a Ram Corsair DIMM 1024MB DDR II 800MHz Twin2X1024A-6400 zatim nemuzu rict tak ani tak chce to jeste nejaky cas na vychytani much.Mam problem se kterym si nevim rady po normalnim vypnuti pc nejde znovu nastartovat hlasi to spatnou frekvenci
na cpu taktovani je pritom 11x200.Kdyz vlezu do biosu a nic s tim neudelam jen z nej vyjedu tak poton naskoci a bezi normalne i po restartu.prosim poradi mi nekdo cim to muze byt moc dekuji


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. říjen 2006, 18:55 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
Zkus novejsi bios, jestli nejaky je, mohlo by to pomoci.
Ja se na sve desce taky zezacatku potykal s problemy, ale castecne to vyresil novy bios kde pribilo par nastaveni a moje pozornost. Pri oc jsem si nechal spatne nastaveny casovani pameti a pocitac se pak ne a ne rozjet :oops:

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. říjen 2006, 16:25 
Nováček
Nováček

Založen: 21. říjen 2006
Nahoru
superbagr napsal:
Zkus novejsi bios, jestli nejaky je, mohlo by to pomoci.
Ja se na sve desce taky zezacatku potykal s problemy, ale castecne to vyresil novy bios kde pribilo par nastaveni a moje pozornost. Pri oc jsem si nechal spatne nastaveny casovani pameti a pocitac se pak ne a ne rozjet :oops:


pro tuto desku je zatim jen jeden bios. pri by to muhl delat ventilator cpu ze se pri zaputi pc toci moc pomali nebo vubec ale kdyz jsem se na nej divyl tak se tocil na 1200 rpm pri resetu cmosu jsem v poloze svice clear
normálne pc nastartoval to je mi divnyprece by to fungovat nemelo????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. říjen 2006, 13:57 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2006
Nahoru
Jak je to s maximalni Voltazi ramek u tehle desky? Pojedou na ni bezproblemu Geil 667 CL3?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. říjen 2006, 14:01 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
opaQue napsal:
Jak je to s maximalni Voltazi ramek u tehle desky?

Svoje Geil Ultra cl4 provozuji v pohode na doporucene voltazi 2,1. Takze bych v tom nevidel problem.

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. říjen 2006, 19:05 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2006
Nahoru
superbagr napsal:
opaQue napsal:
Jak je to s maximalni Voltazi ramek u tehle desky?

Svoje Geil Ultra cl4 provozuji v pohode na doporucene voltazi 2,1. Takze bych v tom nevidel problem.



Myslis ze nebude ani problem kdyz ty ramky maji voltaz 1.8 at 2.4V? Pojede i 2.4?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 25. říjen 2006, 20:15 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
opaQue napsal:
Myslis ze nebude ani problem kdyz ty ramky maji voltaz 1.8 at 2.4V? Pojede i 2.4?

Domnivam se ze by s tim nemel byt problem, vim urcite ze v biosu je 2,3 a jeste neco zatim takze by asi melo jet i 2,4.
Tak jsem se koukl do BIOSU a MAX je 2,3V. Omlouvam se za spatnou informaci. :oops:

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. říjen 2006, 11:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 25. prosinec 2003
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom-Slovensko
Nahoru
Ahoj a vieš mi napísať max napätie pre CPU?

_________________
CPU: AMD Athlon64 3000+ Orleans soc.AM2 1800@2115 BOX | MB:ABIT KN9 Ultra | DDR2-533 2x512MB Kingston CL4 | Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB | MSI GF 7300GT 256MB | DVD/RW LG-H22NRBBB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. říjen 2006, 09:06 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
pmasarik napsal:
Ahoj a vieš mi napísať max napätie pre CPU?

Maximum je 2,1V

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. říjen 2006, 17:26 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 25. prosinec 2003
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom-Slovensko
Nahoru
Dík moc za odpoved doska je už na ceste ku mne domov :-)

_________________
CPU: AMD Athlon64 3000+ Orleans soc.AM2 1800@2115 BOX | MB:ABIT KN9 Ultra | DDR2-533 2x512MB Kingston CL4 | Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB | MSI GF 7300GT 256MB | DVD/RW LG-H22NRBBB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. říjen 2006, 09:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Nahoru
pmasarik napsal:
Dík moc za odpoved doska je už na ceste ku mne domov :-)


Hele pak se podel o to jak si to nataktoval, a jak :)

_________________
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 15:08 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 25. prosinec 2003
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom-Slovensko
Nahoru
Zornicka napsal:
Hele pak se podel o to jak si to nataktoval, a jak :)


Ešte som nič nerobil, lebo nebol čas, ale ak to urobím tak napíšem...

_________________
CPU: AMD Athlon64 3000+ Orleans soc.AM2 1800@2115 BOX | MB:ABIT KN9 Ultra | DDR2-533 2x512MB Kingston CL4 | Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB | MSI GF 7300GT 256MB | DVD/RW LG-H22NRBBB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. listopad 2006, 11:44 
Nováček
Nováček

Založen: 31. říjen 2006
Nahoru
jaká je maximální voltáž ram?Díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. listopad 2006, 09:47 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
saliman napsal:
jaká je maximální voltáž ram?Díky

2,3V viz vyse

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. listopad 2006, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Nahoru
superbagr napsal:
saliman napsal:
jaká je maximální voltáž ram?Díky

2,3V viz vyse


mas s ni nejake problemy nebo ne, co to taktovani, jde teda dobre? premyslim o ni. mam dobre pameti a chci aby bezeli misto 800MHz na 1000Mhz. Ramky si rikal ze jdou v poho V, a CPU taky. tak proto se ptam, dik

_________________
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. prosinec 2006, 09:33 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2006
Bydliště: Brno, Znojmo
Nahoru
Zornicka napsal:
mas s ni nejake problemy nebo ne, co to taktovani, jde teda dobre? premyslim o ni. mam dobre pameti a chci aby bezeli misto 800MHz na 1000Mhz. Ramky si rikal ze jdou v poho V, a CPU taky. tak proto se ptam, dik


Zadne problemy s ni nemam. Co se taktovani tyce, nasel jsem si stabilni frekvenci procesoru na 2,5GHz a vic jsem od te doby nezkousel, nejak me na to nezbyva cas a chuti taky moc nemam. Pameti jsem behem pocatecniho testovani dostal cca na 900 MHz pri vyrobcem doporucenem napeti 2,1V, takze pri zvyseni napeti by mohli jit jeste vic.

_________________
1. AMD Phenom II X4 955; GB GA-790FXTA-UD5; Kingston HyperX 4GB 1600MHz, Asus EAH5850 1024MB, WD Caviar SE16 WD6400AAKS (2x) + WD Caviar Blue WD10EALS 1TB Sata II, Enermax Mod82+ 625W,Chieftec CX-05B-B-O
2. AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2; ABIT KN9Ultra; A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz EE+, SAPPHIRE HD 5670 512MB, WD Caviar Black WD5001AALS 500GB Sata II + SEAGATE ST3400620AS 400 GB + WD2000JD 200GB Sata, Enermax Liberty 500W,Coolermaster Centurion 1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. duben 2007, 19:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. únor 2006
Bydliště: Kosice
Nahoru
Poradte.Kupil som tuto dosku(Abit KN9 Ultra),dal tam najnovsi bios a samozrejme preinstaloval system.Moj problem spociva ohladom internetu.Ma tato doska nejaky integrovany firewall alebo take nieco?Pretoze ak sa chcem pripojit na DC+ tak musim nastavit pripojenie ako pasivne akoze za firewallom,inac to nejde.Ja pri tom firewall nemam,resp. mam ho vypnuty.Vsetko mam rovnake,aj net ,len som vymenil dosku..Aj online hry,servery vidim no pripojit sa neviem,iba na niektore,nechapem.Doteraz to bolo vsetko ok.V popise tejto dosky na czechcomputer je pisane,ze je tam nejaky NV firewall na baze hardweroveho firewallu..Fakt neviem co uz s tym,poradte,dik moc.

_________________
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. duben 2007, 22:37 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2007
Bydliště: Třinecko
Nahoru
Hmm.. nejake dlouhodobejsi zkusenosti s touto deskou??? Zda se, ze tahle Abitka je lepsi volba nez MSI K9N Platinum o ktere jsem dlouho uvazoval. Pokud tedy nekdo mate vice zkusenosti a postrehu s touhle deskou, podelte se s nami o ne. Dik. :)

_________________
Gigabyte GA-MA69G-S3H (F6), AMD Athlon X2 3800+ EE (35W) 1,075V, AC Alpine64, Geil 2GB/667Mhz 3-4-4-8_2,1V, Hitachi Deskstar T7K500 320GB, Samsung SH-182D (SB06), Fortron FSP400W-60HLN 80% PFC, 19" BenQ FP93G P (P-MVA), BenQ W100.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. duben 2007, 13:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. únor 2006
Bydliště: Kosice
Nahoru
Moje skusenosti s doskou su super a po novom biose este lepsie.Nie som velmi skuseny v taktovani no da sa tam nastavit asi vsetko.Hlavne pri RAM,tam je tych poloziek naozaj vela.Ja mam zatial procak na 240 x 10,napätie 1.3 V, HT 4 x,napätie default a RAM mam na 667 MHZ no idu na 800MHZ,napätie default.Urcite sa da tam vyhrat a nataktovat viac,no az dam silnejsi zdroj tak potom este vyskusam.Ozaj a pci je stale na 33MHZ ?Lebo pci lock tam nie je,iba na pci-e.Dik za odpoved.

_________________
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 41 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.