Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 11:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Abit KN9S (AM2, nF550)
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 11:23 
Nováček
Nováček

Založen: 13. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
mate nekdo zkusenosti s touto deskou? momentalne mam ASUS M2N-E, ale jsou s ni same problemy (nevim jestli toho pri dane cenove relaci nechci moc). Tahle deska je na tom cenove stejne, nema problem s pametmi (alespon papirove) tak by me zajimaly vase nazory... diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 12:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
no ma sice horsi cipset ale myslim ze by to nemusela byt spatna volba...Abit obecne je velmi dobra znacka...Taky mam ted M2N-E a taky s nou sou samy problemy... :cry:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 13:37 
Nováček
Nováček

Založen: 13. leden 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
muzes bejt trochu konkretnejsi co se toho chipsetu tyce? moc rozdilu nevidim...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... be78e96a88
diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 14:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
nForce 550 je co se tyce vybaveni malinko chudsi nez nForce 570 Ultra ale rozdil ve vykonu podle me nebude.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 19. listopad 2006, 23:15 
Nováček
Nováček

Založen: 28. prosinec 2004
Nahoru
Mno mám ji doma a jsem spokojený nespokojenec :)
S BIOSem s kterym mi přišla domů mi to nechtělo FSB překročit 250 a s nejnovější verzí teť jedu na 260FSB víc to zase nechce. Nevim v čem je problém (možná až moc nastavení : )) minule jsem měl MSI a FSB bylo přes 300 a furt to chtělo nacpat víc, až na ty paměti ty už nechtěli. Teť mám paměti kingston
Kód:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31376

a jsou fakt super běžej mi teť na 780MHz 4.4.4.12 šli by i víc ale zas nevim proč mi nechce víc jit FSB jeslti tam je ještě něco co musim přenastavit v BIOSu nevim no je toho tam oproti MSI fakt tuny na víc a na taktování super. Jediná věc která mě vadila byla dělička HT je jen 5x/4x/3x... a chybějí 3.5x... Hej lidi přoč mi to nechce jit víc??? jo a čim mám spomalit ventilátory speetfan to nepobere a něco jako corecenter tady neni :(

_________________
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 21. listopad 2006, 14:29 
Nováček
Nováček

Založen: 28. prosinec 2004
Nahoru
Eště dotaz k napájení, je možný že mi to nejde výš zvednout kvůli staršímu zdroji u kterého mi chybí 4piny od hlavního zapojení. a to 12V přídavný napájení u 570 čipsetu je jenom kvůli grafice, že?

_________________
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 21. listopad 2006, 17:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
no mozne to je. Skus tam dat poradnej zdroj.

a 12v napajeni mysls ten molex nebo 4pin?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 22. listopad 2006, 02:17 
Nováček
Nováček

Založen: 28. prosinec 2004
Nahoru
Kdyby ty zdroje nebyli tak drahý tak po nějakým lepším šáhnu hned. Jinak myslim molex a taky nechápu proč se musí dělit napájení do desky už na tři části a každá je umístěná někde jinde. kde jsou ty doby kdy stačilo jen jedno zapojení.

_________________
CPU: PhenomII X4 905E 2,5Ghz@3Ghz ZD: Asus M4N72-E (NForce 750SLI) RAM: Kingston HyperX 4096MB DDR2 800MHz (4-4-4-8) HDD: 2x Hitachi 160GB Sata2, 8MB 2x seagate 500GB 32MB, seagate12 1TB 32MB VGA: MSI GeForce 450 TV: Winfast DTV1000S DVD-RAM LG GSA-4160B OS: Win7 Ultimate


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 22. listopad 2006, 17:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
myslim ze pro tvou sestavu by stacil tento 350W Fortron, ktery ani moc nestoji. Je to dobrej zdroj, mam ho doma :lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 4. prosinec 2006, 16:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. říjen 2006
Bydliště: Kardašova Řečice
Nahoru
Rezmejšlim se mezi Abit KN9 s nForce 4 a nForce 550. Kterej chipset je podle vás lepší?

_________________
ASUS M2N-E nForce 570U; AMD Athlon X2 4000+ Brisbane 2,1GHz@2,8GHz (FSB 200MHz@270MHz x 10,5 ) 1.4V - CoolerMaster Hyper TX; Gainward 7300GT Golden Sample DDR3; 2x1GB DDRII Kingmax 800MHz@810MHz CL 4.4.4.12 T2; Seagate 7200.10 80GB 2MB SATA II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 4. prosinec 2006, 18:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
nForce 550 je novejsi. Ma lepsi propustnost diskoveho rozhrani a min hreje. Myslim ze spis asi 550. Je proste novejsi.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.