PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Abit KN9S (AM2, nF550)
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=87&t=79044
Stránka 1 z 1

Autor:  mrhule [ ne 5. listopad 2006, 11:23 ]
Předmět:  Abit KN9S (AM2, nF550)

mate nekdo zkusenosti s touto deskou? momentalne mam ASUS M2N-E, ale jsou s ni same problemy (nevim jestli toho pri dane cenove relaci nechci moc). Tahle deska je na tom cenove stejne, nema problem s pametmi (alespon papirove) tak by me zajimaly vase nazory... diky

Autor:  stehrob [ ne 5. listopad 2006, 12:17 ]
Předmět: 

no ma sice horsi cipset ale myslim ze by to nemusela byt spatna volba...Abit obecne je velmi dobra znacka...Taky mam ted M2N-E a taky s nou sou samy problemy... :cry:

Autor:  mrhule [ ne 5. listopad 2006, 13:37 ]
Předmět: 

muzes bejt trochu konkretnejsi co se toho chipsetu tyce? moc rozdilu nevidim...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... be78e96a88
diky

Autor:  stehrob [ ne 5. listopad 2006, 14:51 ]
Předmět: 

nForce 550 je co se tyce vybaveni malinko chudsi nez nForce 570 Ultra ale rozdil ve vykonu podle me nebude.

Autor:  Kuprt [ ne 19. listopad 2006, 23:15 ]
Předmět: 

Mno mám ji doma a jsem spokojený nespokojenec :)
S BIOSem s kterym mi přišla domů mi to nechtělo FSB překročit 250 a s nejnovější verzí teť jedu na 260FSB víc to zase nechce. Nevim v čem je problém (možná až moc nastavení : )) minule jsem měl MSI a FSB bylo přes 300 a furt to chtělo nacpat víc, až na ty paměti ty už nechtěli. Teť mám paměti kingston
Kód:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31376

a jsou fakt super běžej mi teť na 780MHz 4.4.4.12 šli by i víc ale zas nevim proč mi nechce víc jit FSB jeslti tam je ještě něco co musim přenastavit v BIOSu nevim no je toho tam oproti MSI fakt tuny na víc a na taktování super. Jediná věc která mě vadila byla dělička HT je jen 5x/4x/3x... a chybějí 3.5x... Hej lidi přoč mi to nechce jit víc??? jo a čim mám spomalit ventilátory speetfan to nepobere a něco jako corecenter tady neni :(

Autor:  Kuprt [ út 21. listopad 2006, 14:29 ]
Předmět: 

Eště dotaz k napájení, je možný že mi to nejde výš zvednout kvůli staršímu zdroji u kterého mi chybí 4piny od hlavního zapojení. a to 12V přídavný napájení u 570 čipsetu je jenom kvůli grafice, že?

Autor:  stehrob [ út 21. listopad 2006, 17:02 ]
Předmět: 

no mozne to je. Skus tam dat poradnej zdroj.

a 12v napajeni mysls ten molex nebo 4pin?

Autor:  Kuprt [ st 22. listopad 2006, 02:17 ]
Předmět: 

Kdyby ty zdroje nebyli tak drahý tak po nějakým lepším šáhnu hned. Jinak myslim molex a taky nechápu proč se musí dělit napájení do desky už na tři části a každá je umístěná někde jinde. kde jsou ty doby kdy stačilo jen jedno zapojení.

Autor:  stehrob [ st 22. listopad 2006, 17:11 ]
Předmět: 

myslim ze pro tvou sestavu by stacil tento 350W Fortron, ktery ani moc nestoji. Je to dobrej zdroj, mam ho doma :lol:

Autor:  Asysy [ po 4. prosinec 2006, 16:51 ]
Předmět: 

Rezmejšlim se mezi Abit KN9 s nForce 4 a nForce 550. Kterej chipset je podle vás lepší?

Autor:  stehrob [ po 4. prosinec 2006, 18:00 ]
Předmět: 

nForce 550 je novejsi. Ma lepsi propustnost diskoveho rozhrani a min hreje. Myslim ze spis asi 550. Je proste novejsi.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/