Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 10. prosinec 2019, 11:04

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Biostar TForce 550 (AM2, nF550) - zkusenosti?
PříspěvekZaslal v: čt 18. leden 2007, 12:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2006
Nahoru
Máte někdo zkušenosti s touhle deskou? Díky

http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=54722


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. únor 2007, 11:48 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
Co potrebujes vediet? Moje skusenosti su len kladne.Zvazoval som kupu nforce 570,ale skoro vsetky dosky boli vadne uz od vyroby.(Problem s kondezatorom) a tak som zvolil tuto volbu.Nforce 550 a nelutujem.Odporucam kupit za taku cenu...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. únor 2007, 16:54 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2006
Nahoru
Ja jsem koupil verzi 1.3, kde nebylo mozny zablokovat PCI-E slot na 100MHz...z Biostaru uz mi ale poslali novej BIOS tak je vse v pohode....co na ni mas za procesor a uz si zkousel taktovat????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. únor 2007, 10:24 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
Mam procesor X2 3600+ 2GHz@2,6GHz
Aky mas bios? Ten co je na ich strankach? Alebo iny?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. únor 2007, 10:35 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
Moze mi zaslat ten bios na Bruty@pobox.sk
Diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. únor 2007, 17:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
monthy22 napsal:
Ja jsem koupil verzi 1.3, kde nebylo mozny zablokovat PCI-E slot na 100MHz...z Biostaru uz mi ale poslali novej BIOS tak je vse v pohode....co na ni mas za procesor a uz si zkousel taktovat????


Ako to je s pamatami na tajto doske/myslim kolko sa da nastavit max.voltaz?a niesu ziadne problemys biosom a OC?aj ja som chcel nForce 570 ale kazda doska mala nejake problemy.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. únor 2007, 19:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2006
Nahoru
v základu do nich můžeš pustit asi 1.85V - 2.2V a když ti to je málo, tak na desce přehodíš jeden JUMPER a pak v BIOSu jedeš od těch 2.2V nahoru. OC by mělo být dobrý. V časopise Computer testovali tuhle desku s procesorem X2 5000+ a dostali se na z 200 MHz na 330 MHz FSB....já mám naní A64 3800+ ale taktovat se mi nějak nedaří....možná dělám někde chybu...jinak ale seper deska co se výkonu týče....před tím jsem měl ASUS M2N-E a to byl hroznej shit....tahle má deleko lepší výsleky v EVERESTu...tak hodně štěstí s výběrem...já ji mohu jen doporučit...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 05:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
Posli mi link na ten test aby som sa uistil.Aj ja som chcel tu asus-u ale v recenziach s nou su len problemy.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 08:54 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
Je to dost stabilna doska...Ja som sa dostal s X2 3600+ EE z 2Ghz@2,6Ghz 260x10,voltaz z 1,25@1,35,HT=3x,Pamate DDR2 PQI 4x512MB 667Mhz@650


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 10:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2006
Nahoru
pablo1 napsal:
Posli mi link na ten test aby som sa uistil.Aj ja som chcel tu asus-u ale v recenziach s nou su len problemy.



Link ti nebude nic platnej pokud nejsi predplatitel toho casaku.... a to ja taky nejsem...jinka bych ti to poslal, takze bohuzel.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 17:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
Bruty napsal:
Je to dost stabilna doska...Ja som sa dostal s X2 3600+ EE z 2Ghz@2,6Ghz 260x10,voltaz z 1,25@1,35,HT=3x,Pamate DDR2 PQI 4x512MB 667Mhz@650


Napis celu tvoju zostavu aby som vedel porovnat s tym co chcem ja poskladat.Díkes


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. únor 2007, 17:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
dost zle je vyriesene napajanie-nehreje sa to velmi?aby to bolo stabilne aj pri OC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. únor 2007, 14:29 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
Zostava:AMD X2 3600+,4xDDR2 512MB 667Mhz PQI,SATA2 Hitachi IBM 250GB,Biostar T-force 550 A1,Biostar 7600GT DDR3 256MB,LG 8164,LG-H12N,Soundblaster Live 5.1!,Skystar 2,PCI IDE ST-LAB,IBM 80GB PATA 7200.Dufam,ze som nezabudol nanic


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. únor 2007, 07:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
diky za odpoved.a s tym hriatim ako to vyzera?to napajanie je dost blizko CPU nebude to zavadzat nejakemu vecsiemu chladicu,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. únor 2007, 10:16 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2007
Nahoru
S teplotami je to ok....Ten konektor je fakt zle ulozeny.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. březen 2007, 13:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
zdarec, nemohli byste mi rict jak je vysoky chladic na chipsetu? Mam totiz PCIe kartu Gainward s 2-slotovym chladicem a na fotkach to vypada dost bidne - asi by se tam nevesla, ale pokud je chladic do urovne PCIe tak by to bylo v pohode. Chci ji vymenit za moji puvodni M55S-S3

_________________
CPU:RYZEN 3 1200 +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte GTX 1060 OC 6GB
;
STEAM Acc.;BF:BC2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 9. duben 2007, 08:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
chladic je do urovne PCI-e,takze by ti to mohlo vyhovovat


 Profil  
 Předmět: help
PříspěvekZaslal v: st 12. září 2007, 16:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2006
Nahoru
nevie mi niekto povedat ako sa tato doska sprava s vga Ati 1950 pro


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.