PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Biostar TForce 550 (AM2, nF550) - zkusenosti?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=87&t=85970
Stránka 1 z 1

Autor:  monthy22 [ čt 18. leden 2007, 12:56 ]
Předmět:  Biostar TForce 550 (AM2, nF550) - zkusenosti?

Máte někdo zkušenosti s touhle deskou? Díky

http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=54722

Autor:  Bruty [ út 13. únor 2007, 11:48 ]
Předmět: 

Co potrebujes vediet? Moje skusenosti su len kladne.Zvazoval som kupu nforce 570,ale skoro vsetky dosky boli vadne uz od vyroby.(Problem s kondezatorom) a tak som zvolil tuto volbu.Nforce 550 a nelutujem.Odporucam kupit za taku cenu...

Autor:  monthy22 [ út 13. únor 2007, 16:54 ]
Předmět: 

Ja jsem koupil verzi 1.3, kde nebylo mozny zablokovat PCI-E slot na 100MHz...z Biostaru uz mi ale poslali novej BIOS tak je vse v pohode....co na ni mas za procesor a uz si zkousel taktovat????

Autor:  Bruty [ st 14. únor 2007, 10:24 ]
Předmět: 

Mam procesor X2 3600+ 2GHz@2,6GHz
Aky mas bios? Ten co je na ich strankach? Alebo iny?

Autor:  Bruty [ st 14. únor 2007, 10:35 ]
Předmět: 

Moze mi zaslat ten bios na Bruty@pobox.sk
Diky

Autor:  pablo1 [ st 14. únor 2007, 17:57 ]
Předmět: 

monthy22 napsal:
Ja jsem koupil verzi 1.3, kde nebylo mozny zablokovat PCI-E slot na 100MHz...z Biostaru uz mi ale poslali novej BIOS tak je vse v pohode....co na ni mas za procesor a uz si zkousel taktovat????


Ako to je s pamatami na tajto doske/myslim kolko sa da nastavit max.voltaz?a niesu ziadne problemys biosom a OC?aj ja som chcel nForce 570 ale kazda doska mala nejake problemy.

Autor:  monthy22 [ st 14. únor 2007, 19:40 ]
Předmět: 

v základu do nich můžeš pustit asi 1.85V - 2.2V a když ti to je málo, tak na desce přehodíš jeden JUMPER a pak v BIOSu jedeš od těch 2.2V nahoru. OC by mělo být dobrý. V časopise Computer testovali tuhle desku s procesorem X2 5000+ a dostali se na z 200 MHz na 330 MHz FSB....já mám naní A64 3800+ ale taktovat se mi nějak nedaří....možná dělám někde chybu...jinak ale seper deska co se výkonu týče....před tím jsem měl ASUS M2N-E a to byl hroznej shit....tahle má deleko lepší výsleky v EVERESTu...tak hodně štěstí s výběrem...já ji mohu jen doporučit...

Autor:  pablo1 [ čt 15. únor 2007, 05:19 ]
Předmět: 

Posli mi link na ten test aby som sa uistil.Aj ja som chcel tu asus-u ale v recenziach s nou su len problemy.

Autor:  Bruty [ čt 15. únor 2007, 08:54 ]
Předmět: 

Je to dost stabilna doska...Ja som sa dostal s X2 3600+ EE z 2Ghz@2,6Ghz 260x10,voltaz z 1,25@1,35,HT=3x,Pamate DDR2 PQI 4x512MB 667Mhz@650

Autor:  monthy22 [ čt 15. únor 2007, 10:22 ]
Předmět: 

pablo1 napsal:
Posli mi link na ten test aby som sa uistil.Aj ja som chcel tu asus-u ale v recenziach s nou su len problemy.



Link ti nebude nic platnej pokud nejsi predplatitel toho casaku.... a to ja taky nejsem...jinka bych ti to poslal, takze bohuzel.

Autor:  pablo1 [ čt 15. únor 2007, 17:10 ]
Předmět: 

Bruty napsal:
Je to dost stabilna doska...Ja som sa dostal s X2 3600+ EE z 2Ghz@2,6Ghz 260x10,voltaz z 1,25@1,35,HT=3x,Pamate DDR2 PQI 4x512MB 667Mhz@650


Napis celu tvoju zostavu aby som vedel porovnat s tym co chcem ja poskladat.Díkes

Autor:  pablo1 [ čt 15. únor 2007, 17:18 ]
Předmět: 

dost zle je vyriesene napajanie-nehreje sa to velmi?aby to bolo stabilne aj pri OC

Autor:  Bruty [ pá 16. únor 2007, 14:29 ]
Předmět: 

Zostava:AMD X2 3600+,4xDDR2 512MB 667Mhz PQI,SATA2 Hitachi IBM 250GB,Biostar T-force 550 A1,Biostar 7600GT DDR3 256MB,LG 8164,LG-H12N,Soundblaster Live 5.1!,Skystar 2,PCI IDE ST-LAB,IBM 80GB PATA 7200.Dufam,ze som nezabudol nanic

Autor:  pablo1 [ so 17. únor 2007, 07:22 ]
Předmět: 

diky za odpoved.a s tym hriatim ako to vyzera?to napajanie je dost blizko CPU nebude to zavadzat nejakemu vecsiemu chladicu,

Autor:  Bruty [ st 21. únor 2007, 10:16 ]
Předmět: 

S teplotami je to ok....Ten konektor je fakt zle ulozeny.

Autor:  Hujeros [ pá 23. březen 2007, 13:29 ]
Předmět: 

zdarec, nemohli byste mi rict jak je vysoky chladic na chipsetu? Mam totiz PCIe kartu Gainward s 2-slotovym chladicem a na fotkach to vypada dost bidne - asi by se tam nevesla, ale pokud je chladic do urovne PCIe tak by to bylo v pohode. Chci ji vymenit za moji puvodni M55S-S3

Autor:  pablo1 [ po 9. duben 2007, 08:17 ]
Předmět: 

chladic je do urovne PCI-e,takze by ti to mohlo vyhovovat

Autor:  pablo1 [ st 12. září 2007, 16:58 ]
Předmět:  help

nevie mi niekto povedat ako sa tato doska sprava s vga Ati 1950 pro

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/