Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 05:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: DFI Infinity nF570 M2/G (AM2, nF570 Ultra)
PříspěvekZaslal v: út 27. únor 2007, 20:00 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Mam dotaz chtel bych si koupi tuto desku ale vlatne o ní moc nevím je na trhu snad pár dní a k tomu jsem nevydel na netu zadou recenzi třeba jak to vypadá s biosem,OC atd. tak jestli už jí někdo máte budu rád za všechny vaše skušenosti :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 21:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
OT - pokial menis s toho co mas v podpise, tak Ti URCITE doporucujem len kupit nejake dualcore do sk.939, prechod 939 na AM2 nema zmysel ;)

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 21:08 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Už je boužel pozdě prodáno už scháním AM2 :-) jen mě zájímá něco o této desce :-) než jsi jí zakoupím ale kokám že jí asi moc lidí nemá :-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 21:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
Taky jsem se po ni poohlizel ale skus uvazovat logicky: Vsechny DFI s nF4 bylyb po strance OC a stability nejlepsi volbou. Infinity nF4 pro AM2 je na tom stejne dobre. LP nF590SLI je na tom taky vyborne. Co z toho vyplyva?? :wink: :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 28. únor 2007, 21:28 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Ze tato deska by taky mohla být kvalitní :-)Jo a update je proto ze mi byla nabídnu dobrá cena na X2 na socket AM2 a na socket 939 jsou ty CPU drahy a tak jsem sel do AM2 vým že asi výkon bude stený ale co aspoň že nebudu mít stařesinu 939 :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. březen 2007, 22:19 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak už jím mám doma ale první dojem byl špatmý jak jsem vyděl plastový rámeček na uchycení chladiče stoji za prd :-( bojím se nato dát i box chladič radši koupím kvalitní chladič


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. březen 2007, 08:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2004
Bydliště: Olomouc
Nahoru
misars125 napsal:
Tak už jím mám doma ale první dojem byl špatmý jak jsem vyděl plastový rámeček na uchycení chladiče stoji za prd :-( bojím se nato dát i box chladič radši koupím kvalitní chladič


Zdravím, tak jaké jsou zkušenosti? Taky uvažuji o této desce, chtěl bych taktovat X2 3800+ EE. Díky za rady

_________________
CPU: Athlon X2 3800+EE 2@2,3GHz Arctic Cooling Freezer 64 Pro/ MB: DFI Infinity nF570 M2/G - nForce570 Ultra /
RAM: 2x1GB DDR2 667 A-DATA cl4 / HDD: 250GB SATA MAXTOR/ VGA: Saphire X1900GT 575/600@650/1600+ZalmanV700Alcu / DVD-RW: LG-H30N SATA Black/ SB: Audigy2ZS/ Repro: Inspire P5800/ FORTRON BlueStorm 400W/ CASE: THERMALTAKE Soprano/ LCD LG 1945WT 8ms/ připojení CDMA/ WinXP Prof. + SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. březen 2007, 18:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
Taktovat na DFI je to nejlepsi co muzes :wink: DigitalDoom ji doporucuje do svych sestav, takze bych do ni klidne sel.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. březen 2007, 06:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2004
Bydliště: Olomouc
Nahoru
stehrob napsal:
Taktovat na DFI je to nejlepsi co muzes :wink: DigitalDoom ji doporucuje do svych sestav, takze bych do ni klidne sel.


Díky za radu, příští týden ji objednám. Vidím, že v popisu máš Asus M2N-E
s procesorem X2 3800+, spokojenost? Více jak na 2,3GHz nejede? V různých forech si na ni celkem stěžují, původně jsem ji chtěl taky, ale asi připlatím za DFI.Počítám, že s DFI bych mohl jít i na 2,8 stabilně ne?

_________________
CPU: Athlon X2 3800+EE 2@2,3GHz Arctic Cooling Freezer 64 Pro/ MB: DFI Infinity nF570 M2/G - nForce570 Ultra /
RAM: 2x1GB DDR2 667 A-DATA cl4 / HDD: 250GB SATA MAXTOR/ VGA: Saphire X1900GT 575/600@650/1600+ZalmanV700Alcu / DVD-RW: LG-H30N SATA Black/ SB: Audigy2ZS/ Repro: Inspire P5800/ FORTRON BlueStorm 400W/ CASE: THERMALTAKE Soprano/ LCD LG 1945WT 8ms/ připojení CDMA/ WinXP Prof. + SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. březen 2007, 18:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Brnó
Nahoru
Jo no hlavne ono me na te Asusce stve ze jses hrozne omezeny pri OC-nefacha restart, nejdou pretaktovat pameti...Asi by to mozna zvladlo vic ale moc se mi do toho nechce...Stabilne asi uz o moc vic ne...Co vim tak dava okolo 250 coz neni moc...Ta DFI by melo FSB dat vysoko, zalezi na CPU, jestli budes mit stesti tak na 2,8 ti to pujde..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. květen 2007, 06:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2004
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Zdravím, poradí mi někdo jak zapojit napájení na této desce? Přídavné napájení desky bývá čtyřpin konektor a tady je osmipin, ještě jsem se s tím nesetkal, nebo existuje nějaká redukce na tento osmi pin???? Díky odkaz na desku s foto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44522



To opravdu nikdo nemá tuhle desku???????

_________________
CPU: Athlon X2 3800+EE 2@2,3GHz Arctic Cooling Freezer 64 Pro/ MB: DFI Infinity nF570 M2/G - nForce570 Ultra /
RAM: 2x1GB DDR2 667 A-DATA cl4 / HDD: 250GB SATA MAXTOR/ VGA: Saphire X1900GT 575/600@650/1600+ZalmanV700Alcu / DVD-RW: LG-H30N SATA Black/ SB: Audigy2ZS/ Repro: Inspire P5800/ FORTRON BlueStorm 400W/ CASE: THERMALTAKE Soprano/ LCD LG 1945WT 8ms/ připojení CDMA/ WinXP Prof. + SP2


 Profil  
 Předmět: ..
PříspěvekZaslal v: čt 23. srpen 2007, 13:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Nahoru
Ahoj mam tuto desku INF. NF570 M2/G , jsem s ni spokojen, akorat me neco zarazilo, fotka a specifikace jsou naprosto totozne s INF. NF570 SLI-M2/G , da se na me desce provozovat SLI rezim ?


 Profil  
 Předmět: INF. NF570 M2/G
PříspěvekZaslal v: po 27. srpen 2007, 14:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Nahoru
Zdravím, potřebuju pomoct s nastavením / vyřešením několika problémů s totou deskou " INF. NF570 M2/G "

1. problém, při startu Pc občas zamrzne..
2. problém, občas se prostě nerestartujte, přepne se do " nic nedelám ale funguju " mode.
3. problém, v žádném případě nejde překročit FSB 268, za jakéhokoliv nastavení! HT 1 Multi 4, HT 3 , MULTI 5 atd.. ani pri 1.5 V!
Pamět běhém této frekvence bězí jen na 500mhz.Jedná se o Corsair 667 2GB.

Nezkoušel jsem : Flash Bios, Jiné komponenty, Jiný zdroj ( Fortron 350 W )

_________________
Q6600 @ 3.6Ghz,2GBram,650+250GbHDD,ASUS P5KC,8800GS,21"DELL (CRT)


 Profil  
 Předmět: Hlp
PříspěvekZaslal v: čt 30. srpen 2007, 07:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. červen 2004
Nahoru
Zdravím, předchozí problémy jsem již vyřesil, nestabilita byla způsobená pamětí RAM na kterou deska dávala zřejmě moc rychlé časování.

Problém s taktováním stále trvá, nevím, kde jsem udělal chybu a nevím, kvůli které komponentě se počítač nespustí ( Tady by se hodil MSI bracket :( ... )

Procesor mi týden běžel : 2800mhz 10,5 x 267FSB na 1.325 V, HT 4x, Ram Fsb 500.

Ram paměť stavěná 667 jsem dostal na 650mhz bez problému, časování " 5-5-5-15 ".

Zkoušel jsem limit desky, při HT1 , multiplikátor 4x, Ram podtaktovány na 400. Jsem zkusil FSB 300, počítač fungoval.

A teď k problému.

Chtěl jsem dosáhnout výkonu 9x 300 FSB, tím pádem je Ram nastavena na DDR2 600mhz, ale počítač se nespustí. Ani s 1.5V, ani s HT 1 , 2 , 3.

V čem je problém? Napadá mě několik věcí.

1.Zdroj to neutáhne, Fortron 350 W, počítač,viz dole pod příspěvkem.

2.Procesor neumí pracovat na vyšší frekvenci při vysokém FSB, s tím jsem se ještě nesetkal..

3.Deska dává paměti špatné časování, nastavil jsem tedy 2T, Cl 5 5 5 15, dalších 30 nastavení jsem nechal by SPD a nic, má cenu vyplňovat ty ostatní kolonky?

4.Chyba desky? Koukal jsem na recenze a testy, DFI desky s čipsetem 570SLI / 570U / 590 dokázali mnohem, mnohem víc.

Cituji z recenze DFI 590, kterou jsem nasel na internetu.

"Tak jsme alespoň zkusili zjistit maximální hodnotu FSB. Stačí snížit děličku napětí, HT násobič a samozřejmě násobič na CPU. Pak tedy z 200x10 dostanete 200x5 – z 2GHz na1GHz. Pak jen stačí zvyšovat FSB. Nakonec jsme se stabilně vyhrabali na hodnotu 450MHz. To je excelentní hodnota. Nemyslím si, že je konečná, mít mnohem více času, tak drobným laděním napětí apod., by se dalo dosáhnout jistojistě ještě vyšší hodnoty. I tak nás tato základní deska jen utvrdila v tom, že DFI skutečně taktování umí."

Dekuji předem za pomoc.

_________________
Q6600 @ 3.6Ghz,2GBram,650+250GbHDD,ASUS P5KC,8800GS,21"DELL (CRT)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.