Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 5. prosinec 2019, 15:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Biostar TA690G AM2 (AM2, 690G) - zkusenosti?
PříspěvekZaslal v: út 10. duben 2007, 14:25 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
Dostal som sa k tejto doske a mma jeden problem v manualy pre bios je uvedene mnozstvo poloziek ktore sa ale v realne v nom nenachadzaju.
Napriklad 1T timing, regulacia ventilatorov a podobne.
Proste obrazky z manualu nesedia so skutocnostou.
Dal som aj novy bios ale nepomohlo.
Neviete ako na to? Dik.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět: Biostar
PříspěvekZaslal v: po 16. duben 2007, 17:54 
Nováček
Nováček

Založen: 18. leden 2006
Nahoru
Byl bych vděčen za odpověď jak jsi s ní spokojen,řeším problém upgradu,bohužel to musí být mATX.A tahleta je mým favoritem.
Stačí pár slov.Dík.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 16. duben 2007, 19:25 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
No za tú cenu je fajn, ale ako vravim mam problem s tym biosom ze preco nema take menu ako ma mat, a tym padom nie som moc spokojny.
A ešte niečo by som vytkol, ten chladič na NB je tak malinky ze neuveritelne hreje, nechapem ako ho tam mohol niekto dat, ved to musel byt uplny debil, alebo maximalny diletant. Ja som tam fikol toho modreho zalmana a spokojnost.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. duben 2007, 12:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
tak ten malej chladic ma treba i msi: http://www.msi-czechrepublic.com/image/ ... _Neo-F.jpg

ale prej to chladi v pohode ... dokonce jsem nekde videl jak jeste zvysovali frekvenci grafickyho jadra o 100Mhz :o

K tem nastavenim v BIOSU, treba Gigabyte nektere dalsi funkce zpristupni az po stisknuti klaves ctrl+f1. Ale jestli neco podobnyho ma i Biostar netusim. Ale spis bych rekl, ze to tam nenajdes, nebot vsechny tyhle desky s chipsetem AMD 690G(V) od jakkyhokoliv vyrobce jsou levny a nenabizeji nejaky vymozenosti v oblasti taktovani a nastaveni :(

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. duben 2007, 20:02 
Nováček
Nováček

Založen: 18. leden 2006
Nahoru
Koupil jsem MSI s tímto čipsetem a jake bylo me překvapení když jsem nenašel žádnou možnost taktování.Tak nevím, sice to nepotřebuji na práci je to výkonné dost a dost ale nějakou možnost to mít mohlo.Takže celkem zklamání.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. duben 2007, 20:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
A jakou verzi jsi koupil? jejich vic co jsem koukal a taktovani bylo mizerne. Jen nekolik desitek Mhz navic :(

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. duben 2007, 09:06 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
To Howkey:
Ta doska čo som kupil je síce lacná, ale na pretaktovanie priamo určena, je to T-seria. V biose ide menit fsb od 200-600, napatia MEM,NB,SB, CPU, nastavenie pamati je velmi obsiahle, nasobic, frekvencia jadra, koko vatov sa da pustat do pcie grafiky, frekvecniu HT, a plno iných. Len mi chýba zmena casovania 1T/2T a este tam ma byt regulacia vetrakov, toto v biose nie je aj ked v manualy je to napisane, pre mi to nie je jasne.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. duben 2007, 16:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
Tak v manualu toho muze byt napsanyho vic.... to je normalni, ale pak je tam jeste psany, ze nektery funkce maji jenom ty a ty verze desek :wink:

Navic citace z VR-ZONE:
Citace:
My only gripe about the board: despite having all the tweaking options available in the BIOS, the board can barely overclock. Even after I plop in a better cooler like the Scythe Mine with a 120mm fan, the board still refuses to budge even 5Mhz off stock HTT. Honestly speaking, I wouldn't expect this board to fare too well in overclocking as it's not the main purpose the board's designed for in the first place..


Deska neni dobra na pretaktovani :roll:

EDIT:
-------
Staci si precist thread na:
http://forums.anandtech.com/messageview ... erthread=y
tam je napsano, ze ta deska umoznuje dobre taktovani a ze na VR-ZONE taktovali blbe :)
Kde jsi tu desku porizoval?

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. duben 2007, 20:48 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
Kupil som ju u nas vo velkosklade, ale taktovat na nej ide dobre, frekvencia HT ide v pohode aj na 266MHz co mi s nasobicom 10 bohate staci, ale sere ma hlavne to obladaie vetrakov a ten 2T timing.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. duben 2007, 09:07 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Podarilo se nekomu na teto desce rozjet RAID 0?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. duben 2007, 12:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
miseno napsal:
hlavne to obladaie vetrakov

Regulace tech vetraku by mela jit treba pres speedfan :wink: vim, ze to neni pres BIOS, ale lepsi nez dratem do oka :lol:

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 21. květen 2007, 20:39 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
Neviete v com moze byt prblem, ked som pripojeny cez integrovanu sietovu kartu tak cca po pol minute mi padne komunikacia, ja som tak pripojeny na net a po chvile sa tvari ze nejde nacitat stranky, proste nejde, supol som tam klasicku 10Mbit sietovku a ta facha, ale chcem pouzivat tu integrovanu, v čom je problem? :cry:

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. květen 2007, 09:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
jestli jsi pretaktoval CPU, tak bych videl problem s PCI-E LOCK .... nefunguje dobre, cimz se zvysila frekvnce PCI-E a to se nelibi sitovce :wink:

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 11:04 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
ficim na default taktoch, vcera fical asi 5 minut a potom to zase padlo, po restarte to zase ide.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 14:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
mas nejnovejsi ovladace? nejnovejsi verzi BIOSU?

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 19:59 
Nováček
Nováček

Založen: 09. duben 2004
Bydliště: Blawa
Nahoru
samozrejme, taketo veci robim ako prve, ze si stiahnem najnovsie drivery a bios.

_________________
A64 3000+(1800)@(9x259=2326Mhz) 1,475V AMD cooler, MSI K8N Neo4, 2*512MB
A-DATA Vitesta 600MHz@516MHz CL2,5, Asus N6600 128MB 300/550@550/655, Samsung 120GB ATA100 8MB,CD ROM TEAC 52x, CD RW Asus 52x32x52, DTK400W PFC,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 20:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2003
Bydliště: Nový Bor, Liberec
Nahoru
tak pak jedine reklamace :wink:

_________________
I5 8600K delid 3.6@4.8Ghz 1.25V + SCYTHE Ashura | Gigabyte Z370 Gaming K3 | 2x8GB 3600Mhz Patriot Viper 4 | AMD VEGA 64 8GB LIQUID 1650/1100 | INTEL SSD 120GB | SAMSUNG SSD 256GB | WD BLACK 1TB | 24`iiyama G-Master GB2488HSU | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | WIN 10 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 22:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. leden 2005
Bydliště: okolí Náchoda
Nahoru
Zdravím, jak je možný, že mi tahle doska nenajde současně CDrom a PATA disk na jedný kšandě? Je potřeba něco nějak nastavovat? Přetáhnul jsem to normálně, jak jsem to měl v předchozím PC, kde to fachalo noproblemo...

_________________
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. květen 2007, 22:38 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: sluníčkář a havloid z pražské lumpenkavárny
Nahoru
pokud máš správně nastaveny master/slave, případně cable-select (pozor na to, někdy jedno z toho nefunguje a je třeba laborovat), tak jsi možná narazil na raritní případ kdy se nesnáší dvě zařízení na jednom řadiči.

_________________
Obrázek
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. květen 2007, 17:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. leden 2005
Bydliště: okolí Náchoda
Nahoru
Tak starej PATA disk jsem vyndal - nebudu se s tím trápit :-)

Další problém mám, že speedfan mi zobrazí jen teplotu CPU, chipsetu a HDD, ale otáčky\ fanů už nezobrazuje..

_________________
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.