Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Airflow
PříspěvekZaslal v: čt 9. červenec 2020, 19:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2017
Nahoru
Zdravím,
jsou takto umístěné větráčky dobrou volbou pro airflow? Je vhodné mít všechny větráčky nastavené na stejnou rychlost kromě chladiče?

Děkuji za pomoc


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Procesor i7-9700KF 8 fyzických jader (8 vláken), Chladič Noctua NH-D14, Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5, Disk ADATA SSD XPG SX8200 Pro, Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB,
Disk Samsung EVO 750 (120GB),Disk Samsung EVO (250GB), Paměť HyperX FURY DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 SR x8 černá,Monitor AOC 24G2U – IPS,144Hz, 1920x1080, Skříň Fractal Meshify C TG, Základní deska GIGABYTE Z370-HD3P, Zdroj Seasonic Focus Plus Gold - 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: čt 9. červenec 2020, 19:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Klidně přidej i spodní. Optimální je mít všechny na stejnou rychlostí.

Ale ventilátor není vývěva a nebo kompresor, takže ti fakt ve skříni neudělá přetlak, nebo podtlak. :)

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 09:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2017
Nahoru
python.p napsal:
Klidně přidej i spodní. Optimální je mít všechny na stejnou rychlostí.

Ale ventilátor není vývěva a nebo kompresor, takže ti fakt ve skříni neudělá přetlak, nebo podtlak. :)


Jetsli se mohu jeste zeptat kolik vetracku mohu pripojit na jeden 4 pin?
Mam to v sys fan1/sys fan2/sys fan3 pump po dvojicich

_________________
Procesor i7-9700KF 8 fyzických jader (8 vláken), Chladič Noctua NH-D14, Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5, Disk ADATA SSD XPG SX8200 Pro, Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB,
Disk Samsung EVO 750 (120GB),Disk Samsung EVO (250GB), Paměť HyperX FURY DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 SR x8 černá,Monitor AOC 24G2U – IPS,144Hz, 1920x1080, Skříň Fractal Meshify C TG, Základní deska GIGABYTE Z370-HD3P, Zdroj Seasonic Focus Plus Gold - 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 10:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Většina desek má 10W na konektor. Některé 12W (12V 1A)

Pokud budeš mít 4pin, tedy PWM, tak kup rozdvojku na SATA/MOLEX z toho se bude napájet, a můžeš si jich na to navěsit bambilion (nadsázka). Něco takového -> https://www.alza.cz/akasa-flexa-sata-na ... gIsBfD_BwE

Pokud bys vzal velmi povedené AC P12 PWM, tak to máš 0.08A na jeden, takže když jich dáš 10 na jeden konektor, tak máš ještě rezervu.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 10:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2017
Nahoru
python.p napsal:
Většina desek má 10W na konektor. Některé 12W (12V 1A)

Pokud budeš mít 4pin, tedy PWM, tak kup rozdvojku na SATA/MOLEX z toho se bude napájet, a můžeš si jich na to navěsit bambilion (nadsázka). Něco takového -> https://www.alza.cz/akasa-flexa-sata-na ... gIsBfD_BwE

Pokud bys vzal velmi povedené AC P12 PWM, tak to máš 0.08A na jeden, takže když jich dáš 10 na jeden konektor, tak máš ještě rezervu.


Ve skříni mám 4x Arctic P12 pmw https://www.czc.cz/arctic-p12-pwm-120mm ... 6kEALw_wcB
a 2x Fractal (ktere asi pujdou pryc a dam tam dalsi dva od arcticu)
Takze pokud bych spojil napr vsechny tri predni na jeden 4pin na desce tak to bude v pohode?

A co se tyce zapojeni Nh-D14, tak tam jeden dam do CP FAN a jeden do CPU OPT?

_________________
Procesor i7-9700KF 8 fyzických jader (8 vláken), Chladič Noctua NH-D14, Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5, Disk ADATA SSD XPG SX8200 Pro, Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB,
Disk Samsung EVO 750 (120GB),Disk Samsung EVO (250GB), Paměť HyperX FURY DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 SR x8 černá,Monitor AOC 24G2U – IPS,144Hz, 1920x1080, Skříň Fractal Meshify C TG, Základní deska GIGABYTE Z370-HD3P, Zdroj Seasonic Focus Plus Gold - 750W


Naposledy upravil Lukhino dne pá 10. červenec 2020, 10:10, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 10:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Tak dokup ty stejný, je to lepší.

Ano, 3 na jeden konektor, jsou úplně v pohodě.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 19:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2017
Nahoru
Prosím vás jdou dva vetracky z noctuy nh-D14 (120+140) spojit pres noctua splitter (4pin) a zapojit jej do základní desky? Nebude se to nejak hadat 3pin do 4pinu?

_________________
Procesor i7-9700KF 8 fyzických jader (8 vláken), Chladič Noctua NH-D14, Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5, Disk ADATA SSD XPG SX8200 Pro, Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB,
Disk Samsung EVO 750 (120GB),Disk Samsung EVO (250GB), Paměť HyperX FURY DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 SR x8 černá,Monitor AOC 24G2U – IPS,144Hz, 1920x1080, Skříň Fractal Meshify C TG, Základní deska GIGABYTE Z370-HD3P, Zdroj Seasonic Focus Plus Gold - 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 20:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Pokud nastavíš DC regulaci tak ne, pokud dáš PWM, tak ten 3pin pojede furt na plno...

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2020, 20:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. březen 2017
Nahoru
python.p napsal:
Pokud nastavíš DC regulaci tak ne, pokud dáš PWM, tak ten 3pin pojede furt na plno...


No a nebo dam jeden 3pin 120mm fan do CPU_FAN a jeden 3pin 140mm fan do CPU OPT, můžu i takto?

https://ibb.co/NV4YTyF

_________________
Procesor i7-9700KF 8 fyzických jader (8 vláken), Chladič Noctua NH-D14, Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, 8GB GDDR5, Disk ADATA SSD XPG SX8200 Pro, Disk Seagate Barracuda 7200.12 500GB,
Disk Samsung EVO 750 (120GB),Disk Samsung EVO (250GB), Paměť HyperX FURY DDR4 16GB (Kit 2x8GB) 3200MHz CL16 SR x8 černá,Monitor AOC 24G2U – IPS,144Hz, 1920x1080, Skříň Fractal Meshify C TG, Základní deska GIGABYTE Z370-HD3P, Zdroj Seasonic Focus Plus Gold - 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 10:03 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červenec 2016
Bydliště: Glasgow
Nahoru
Pokud mas dobre chlazeni na grafice i procesoru neni treba mit ve skrini dalsin 20 ventilatoru. Bohate staci 2 ve predu a 1 v zadu. Pro dobre airflow je dulezite mit poradek ve skrini.
Pokud chces aby ti to profouklo skrin tak se koukej po ventilatorech ktere maji vysoky tlak (ted nemysli prutok CFM ale Air Pressure mm H2O - nekdy se pise Static Pressure)
Cim vetsi tlak dokaze vyvinout tim lepe profoukne skrin ale pocitej s tim ze tyhle vetracky budou dooost hlucne. napr Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM ma brutalnich 7.63 mmH2O za cenu hluku 43.5 dBA

_________________
PC : Ryzen 3700x / Noctua NH-D15 / Gigabyte X570 AORUS ULTRA / Asus Strix GTX 1080TI / Corsair VENGEANCE® LPX 64GB / Corsair RM750x / M.2 Corsair MP510 480GB, SSD Crucial MX500 1TB, HDD 8TB, 3TB,3TB, 640 GB
Monitor: Dell U2515H + Noname
Speaker: KRK Rokit 5 G3 + Sluchatka: B&O H7
Mys: Corsair Ironclaw RGB
Klavesnice: Corsair K55 RGB

https://500px.com/bohumildana


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 10:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Cože?

Proč by tohle dělal?

Není lepší na airflow tam mít víc ventilátorů na nižší RPM, jak 3 na maximální RPM?

Co takhle si zopáknout trochu z té fyziky. ?

Radit někomu do normálního PC NF-F12 PPC 3000, no to nemůžeš snad ani myslet vážně.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 10:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. únor 2007
Bydliště: Opava
Nahoru
Ja osobne jsem presel na "podtlak" a dava to i logiku, viz test dole a jine. Je treba udrzet vzduch v pohybu zepredu - dozadu. Kdyz je vice IN, vzduch ma tendenci se ve skrini virit. Ano, jiz samotna GK airflow nabourava, netreba ho dale narusovat. Mam tedy 2IN - 2OUT, ale na OUT mam vyssi otacky. Cili misto 2-1 sel bych cestou 1-2. Vliv zjistis jednoduse. Po 10minutach hrani sahni na bocnici v urovni CPU. Pri vetsim OUT, budes mit mene tepla ve vrchni casti skrine, bocnice bude na dotyk chladnejsi. Vsak to i rika v testu. To je ten duvod, proc ma skrin zpravidla vice pozic na OUT, nez na IN. Teplo musi ven, ne ho ve skrini cirkulovat.

https://www.youtube.com/watch?v=jitCQtP4npY#t=2m50s

python.p: souhlas, cokoliv nad 800 si zalouzi nakopat do prd..e. Ja preferuju pod 600.

_________________
9900K|ASUS Strix-F|2x8GB 3800|Strix GTX 1080Ti|FD R4|RM850i|27" Acer XB271 165Hz G-Synch|Fnatic MxRed Silent|G502 Hero|Logitech Z-5500|Sennheiser GSP 600


Naposledy upravil alienGT dne ne 12. červenec 2020, 10:32, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 10:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
DJIcee napsal:
Pokud mas dobre chlazeni na grafice i procesoru neni treba mit ve skrini dalsin 20 ventilatoru. Bohate staci 2 ve predu a 1 v zadu. Pro dobre airflow je dulezite mit poradek ve skrini.
Pokud chces aby ti to profouklo skrin tak se koukej po ventilatorech ktere maji vysoky tlak (ted nemysli prutok CFM ale Air Pressure mm H2O - nekdy se pise Static Pressure)
Cim vetsi tlak dokaze vyvinout tim lepe profoukne skrin ale pocitej s tim ze tyhle vetracky budou dooost hlucne. napr Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM ma brutalnich 7.63 mmH2O za cenu hluku 43.5 dBA

Sis prdnul do gatí?? :lol: :lol:
Neuraž se, ale větší hloupost jsem neslyšel. Narvat tam co největší otáčky, aby to řvalo jako kráva a díky tomu z toho udělat i vysavač?? Vzduch by měl proudit v dostatečném množství dovnitř i ven a to jen tak jak je potřeba a s co nejnižším hlukem. python.p má pravdu :wink:

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD Samsung 850 EVO 1000GB + SanDisk SSD Ultra 3D - 2TB; HDD: Toshiba P300 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Window; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G510; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G432; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 10:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
python.p napsal:
Klidně přidej i spodní. Optimální je mít všechny na stejnou rychlostí.

Ale ventilátor není vývěva a nebo kompresor, takže ti fakt ve skříni neudělá přetlak, nebo podtlak. :)

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 12:49 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 20. únor 2008
Nahoru
DJIcee napsal:
Pokud mas dobre chlazeni na grafice i procesoru neni treba mit ve skrini dalsin 20 ventilatoru. Bohate staci 2 ve predu a 1 v zadu. Pro dobre airflow je dulezite mit poradek ve skrini.
Pokud chces aby ti to profouklo skrin tak se koukej po ventilatorech ktere maji vysoky tlak (ted nemysli prutok CFM ale Air Pressure mm H2O - nekdy se pise Static Pressure)
Cim vetsi tlak dokaze vyvinout tim lepe profoukne skrin ale pocitej s tim ze tyhle vetracky budou dooost hlucne. napr Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM ma brutalnich 7.63 mmH2O za cenu hluku 43.5 dBA

Myslim ze je to opacne ako pises,na prefuknutie skrine je skor vhodne mat fany s vysokym prietokom.Tie s vysokym statickym tlakom su vhodnejsie na chladice.


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 13:52 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červenec 2016
Bydliště: Glasgow
Nahoru
python.p
Bohuzel nemuzu za to ze jsi to nepochopil. Mozna bude lepe si to znovu precist. Psal jsem tam za jakou cenu to uchladi. Nedoporucoval jsem mu nic jen ukazal priklad.
rbclass
Vetraky s velkym tlakem maji casto i dost velky prutok. Ale vsechno ma svou cenu.
renek1
Mozna ze jsis prdnul ty :D Bez urazky taky ale ja udaval jen priklad. To same co python.p mozna to chce lepe cist nez hned psat :D Co si tam da bude jeho vec.

Ja osobne mam rad ticho ve skrini a proto mam na CPU Noctua NH-D15 s nastavenim do 45 stupnu pasivne. Sem tam se me vypinaji vetilatory na CPU.
Plus ve skrini mam 2 ve predu a 1 vzadu vse Be Quiet SILENT WINGS 3 140mm PWM ktere mam na max otackach hluk 15.5 dB(A)

PS: At si tam da kdo chce co chce.
Pokud by chtel tichou skrin tak to co DOPORUCUJU z me zkusenosti je Be Quiet SILENT WINGS 3 140mm PWM (Je vice verzi tohoto ventilatoru staci si jen vybrat)

_________________
PC : Ryzen 3700x / Noctua NH-D15 / Gigabyte X570 AORUS ULTRA / Asus Strix GTX 1080TI / Corsair VENGEANCE® LPX 64GB / Corsair RM750x / M.2 Corsair MP510 480GB, SSD Crucial MX500 1TB, HDD 8TB, 3TB,3TB, 640 GB
Monitor: Dell U2515H + Noname
Speaker: KRK Rokit 5 G3 + Sluchatka: B&O H7
Mys: Corsair Ironclaw RGB
Klavesnice: Corsair K55 RGB

https://500px.com/bohumildana


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Pasivní chlazení je fajn, ale víš co opotřebobává ložiska víc? Málo RPM po celou dobu a nebo neustále vypínání a zapínání?

Proč má proboha někdo ve skříní jen 3 fany na MAX RPM? To máš fakt rád tiché PC ? Nesmysl...

Ale ty máš 2x 60 CFM (zaokrouhleno) takže 120CFM při 15,5dB(A) a fany furt na max a to fakt nejsou tiché, jako vážně ne. 1000 RPM ?!

No a kdybys tam dal třeba 3* NF-A14 ULN, zregulovaný na cca 600RPM, tak máš 40CFM na jeden. Ale protože máš tři tak jsi na těch stejných 120CFM při hlučnosti ~ 9 dB(A).

BeQuiet jsou dobrý, první půl roku, pak to s nimi jde z kopce.

PS: Fotky máš nádhérný, to zase jo, ale tohle ti moc nejde. Sorry.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 15:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Kdysi jsem se s python.p přel, že je zbytečnost tolik fanů v case, ale dnes jsem rád, že mám 3/3 in/out a točí max 600rpm. Teploty jsou luxus a to u CPU max 57°C/GPU max 71°C v zátěži, jinak v klidu bez spuštěné hry 35/38°C při 300rpm/0rpm.


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD Samsung 850 EVO 1000GB + SanDisk SSD Ultra 3D - 2TB; HDD: Toshiba P300 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Window; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G510; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G432; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 16:24 
Nováček
Nováček

Založen: 02. červenec 2016
Bydliště: Glasgow
Nahoru
python.p
Ano opravdu mam tiche PC a teploty v nem jsou OK tak proc tam rvat dalsi. U CPU se me vetracky vypnou jen kdyz na PC vubec nic nedelam a to je malo kdy. Vetsinou tam mam vecne neco rozdelane a PC vypinam tak 1 za mesic.
Vetracky BeQuiet mam uz nejaky patek a zatim bez problemu. Jedinej vetracek ktery nenavidim je ten co je na desce. I me disky jsou 3x hlucnejsi nez ventilatory na MAX.
Podle fotky renek1 mam uplne stejnou skrin i vetracky mam dane uplne stejne. krom vrchnich a spodniho. Kos na disky mam taky sundanej
Nevim jakou mas zkusenost ty s vetracky Be Quiet SILENT WINGS 3 140mm PWM ale ja zatim velmi pozitivni.
Jeste nevim proc bych mel srovnavat 3x Noctua vs 2x Be Quiet. Do predu muzu dat jen 2. Pro treti bych muse sundat mechaniku.
Jedine co bych pro me tiche PC mohl udelat vice je vymenit disky za SSD ale to bych musel prodat vsechny me organy :D jo a na grafiku dat vodni chlazeni. Nastesti moc nehraju tak to bez vodnika preziju.

renek1

Mam to uplne stejne i s teplotama to mam podobne :D jen par veci dodam. Ventilator co fouka na disky uz dal moc nedofoukne jelikoz ten kos s disky to zabrzdi (U me vice kdyz tam mam 3 velke disky) takze ta modra sipka konci hned u disku.
Tvuj spodni ventilator je dost zahlcenej kabelama .Ten moc ucinkovat asi nebude a jeste bych se bal te tve kabelaze pres ten ventilator.

PS: Rada do budoucna i pro me. NIKDY nekupovat ZK s ventilatorem. I kdyz jde vypnout radeji to nedelam. Nedali ho tam asi pro nic za nic.

_________________
PC : Ryzen 3700x / Noctua NH-D15 / Gigabyte X570 AORUS ULTRA / Asus Strix GTX 1080TI / Corsair VENGEANCE® LPX 64GB / Corsair RM750x / M.2 Corsair MP510 480GB, SSD Crucial MX500 1TB, HDD 8TB, 3TB,3TB, 640 GB
Monitor: Dell U2515H + Noname
Speaker: KRK Rokit 5 G3 + Sluchatka: B&O H7
Mys: Corsair Ironclaw RGB
Klavesnice: Corsair K55 RGB

https://500px.com/bohumildana


 Profil  
 Předmět: Re: Airflow
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2020, 16:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2010
Nahoru
Pokud máš v PC takovou baterii HDD, tak nemáš tiché PC, opravdu ne! A sám to přiznáváš, protože ty fany na 1000RPM přeřvou ty disky...

Tiché PC je se SSD a Arctic cooling do 600RPM. Velmi tiché PC je to stejný, jen s vyměněným chlazením na GPU a Noctua.

_________________
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.