Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 17. únor 2020, 15:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 1569 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 79  další

Jaké používáte čerpadlo?
Eheim 1046 3%  3%  [ 7 ]
Eheim 1048 10%  10%  [ 23 ]
Ponorný Eheim 3%  3%  [ 8 ]
HPPS 3%  3%  [ 7 ]
Ponorné ostatní (Sicce, a pod.) 5%  5%  [ 12 ]
Laing D4 3%  3%  [ 8 ]
Laing D5 26%  26%  [ 63 ]
DDC 9W (s topem i bez) 10%  10%  [ 25 ]
DDC 18W (s topem i bez) 20%  20%  [ 48 ]
Jiné 17%  17%  [ 41 ]
Celkem hlasů : 242
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 17:28 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. srpen 2004
Bydliště: Olomouc
Nahoru
wector napsal:
Tak DDC má s bublinkama extrémní problémy, což je dáno konstrukcí - vstup i výstup je ve stejný rovině. I proto se používá inlet - zlepší se výkonová křivka a fitinka nahoře odvzdušnění hodně pomůže.

a kdyz ho na chvilku pootočiš přívodem nahotu,tak by se mel hned odzdušnit,ale nevim zda to umožnuje provoz čerpadla


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 17:30 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. srpen 2006
Bydliště: LM , SVK
Nahoru
No vec sa ma tak ze nemam v bedni moc miesta tak som chcel mat radiator expu aj cerpadlo v inej bedni ktora by bola polozena na case. No a kvoli optimalnemu rozlozeniu a priestorovym usporam je to poradie take ake je. V tom poradi ako si napisal ty by som musel dat cerpadlo do case. Mozno to tak budem musiet spravit ak bude problem ta tepla voda :)

_________________
K7:AMD ATHLON XP 1700+@2100MHz DUT3C JIUHB [(11,5x183) 1.75V] | TT SILENTBOOST + WINDTUNNEL 92mm | EpoX 8K3A+ | CORSAIR 512MB DDR400 CL2-3-3-6-1T [2.5V] | MSI G4Ti4200 TD64 250/513@320/574 | ENERMAX EG365-VE | 3RSYS NEONLIGHT
K8: AMD ATHLON X2 3800+ TC 63 TPD 65.6 @10x240 [1,35V] | ZALMAN 7000B-CU | EpoX 9NPA+UL + ZALMAN NB47J | 2x1GB KINGSTON HYPER-X DDR400 2-3-2-6-1 @ 220Mhz CL2.5-3-3-6-1T [2.7V] | LEADTEK PX7900GT 450/1320@552/1556+ZALMAN VF900 | ENERMAX EG425AX-VE Noisetaker | SB Audigy 2 platinum eX | Zalman ZM-MFC1 | TT SViking


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 17:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2006
Nahoru
cz7emi napsal:
...


Kdyby to tak šlo, tak si myslím že by s tím nebyl takový problém... :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 17:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. duben 2005
Bydliště: u Zlína
Nahoru
cz7emi napsal:
A cotak expa->cerpadlo->CPUWB->ChipsetWB->GPUWB->radiator-expa


no hele zalezi co tam budes mit za cerpadlo atd... zkus si to zapojit mimo komp (zalezi na vsem)... ale zapojeni asi budu mit stejne!

wector: jj prave cekam na ty fitinky a dam tam ten inlet a vstup dam nahoru... pak uz snad vsecko bude dobre! Jen me nastvalo, ze sem chtel tohle http://www.casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1825&kat=309 a poslali mi tohle http://www.casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1830&kat=309 protoze byl pry naky problem s dovozem pro verze... a ultra je podle me dost silna a hlucnejsi :oops: Uz se mi nejak podarilo stama dostat ty bublinky, jen co me nejvic stve je, ze kdyz vypnu komp, vytahnu hadicky z vody, pak je znova nekam do hrnce s vodou hodim, tam se to po zapnuti proste nerozbehne... nechce to nasavat vodu, musim to sam z vystupu nasat pres pusu, strikne mi to do huby poradnou davku a pak to az vali :lol: a tlaci to slusne!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 17:45 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. srpen 2004
Bydliště: Olomouc
Nahoru
zavo napsal:
No vec sa ma tak ze nemam v bedni moc miesta tak som chcel mat radiator expu aj cerpadlo v inej bedni ktora by bola polozena na case. No a kvoli optimalnemu rozlozeniu a priestorovym usporam je to poradie take ake je. V tom poradi ako si napisal ty by som musel dat cerpadlo do case. Mozno to tak budem musiet spravit ak bude problem ta tepla voda :)

TOTO bylo pro tebe--A cotak expa->cerpadlo->CPUWB->ChipsetWB->GPUWB->radiator-expa
daš delši ,kratčí hadicu a jedeš


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 18:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
wector napsal:
Tak DDC má s bublinkama extrémní problémy, což je dáno konstrukcí - vstup i výstup je ve stejný rovině. I proto se používá inlet - zlepší se výkonová křivka a fitinka nahoře odvzdušnění hodně pomůže.

To jo ,ale ono jde hlavně o to,že jakmile narazi ty bublinky na ten rotujici bubinek takto proste dela rachot....s tím bych se vubec nezatezoval,protoze po určitým čase se z vody dostane vsechen vzduch pryc,a čerpadlo je naprosto tichounky..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 19:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2007
Bydliště: Trnava, Slovensko
Nahoru
zavo napsal:
myslite ze bude problem pre laing D5 ked budem mat okruh zapojeny v tomto poradi expa->cerpadlo->radiator->CPUWB->ChipsetWB->GPUWB->expa to znamena ze prakticky neochladena voda pojde do cerpadla .. asi to nie je moc rozumne ale inak mi to asi nevyda


nebude D5 su dimenzovane do 60 stupnov celzia v pripade noryloveho vrsku a do 95 v pripade bronzového maximálna teplota okolitého vzduchu 50stupnov celzia
nakolko je predpoklad že budeš mat teplotu vody do 40 stupnov aj to už by si musel mat poddimenzovany radiator tak to vobec nemusíš riešiť len ho nesmieš nechať zavzdušnene bo suche čerpadlo po chvili prevadzky zahučí resp dochadza k poškodeniu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 19:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2005
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
něco pro pobavení:
Obrázek

2x P3 1400Mhz, voodoo 5 5500


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 19:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2006
Nahoru
To samé mám ve sklepě :D (Krom chlazení) Jinak mohl by být ještě double radiátor a double pumpa.... :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 19:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
kde bych mohl sehnat nakou rozumnou plexi trubku na expu :? ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 19:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2006
Nahoru
Zajdi do nějaké reklamky jestli nemají, nebo kdesi jsem viděl trubku na splachovadlo, průhlednou a dokonce uv...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 20:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
byl sem ve sklenarstvi (maj tam i plexi) a kamos ma reklamku a taky nic :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červen 2007, 22:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2007
Bydliště: Trnava, Slovensko
Nahoru
zohnat sa da len bohuzial iba ako dvojmetrovy kus a pochybujem že ti ju niekde budu chciet predat v dlzke 25 cm bo ten zvysok je pre nich uz potom nepredajny a aby som nezabudol musíš mať kvalitný kotúč a chladenie inak ten rez dopadne zúfalo


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 29. červen 2007, 09:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. duben 2005
Bydliště: u Zlína
Nahoru
jio2 napsal:
zohnat sa da len bohuzial iba ako dvojmetrovy kus a pochybujem že ti ju niekde budu chciet predat v dlzke 25 cm bo ten zvysok je pre nich uz potom nepredajny a aby som nezabudol musíš mať kvalitný kotúč a chladenie inak ten rez dopadne zúfalo


no hele ja mam expu vyrobenou ze 4 kusu plexi 6x25cm a slepeny k sobe akvarijnim silikonem... zatim do drzi dost dobre ale stejne se toho trochu bojim :D No takze kdybyste nekdo vedel o plexi trubce tak kolem 7cm prumer a aspon 4mm stena tak beru a udelal bych si odolnejsi expu ... Klidne bysme mohli koupit 2metry (cena?) a nekdo to nareze a posle ostatnim :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 09:23 
Černá karta
Černá karta

Založen: 23. duben 2007
Bydliště: Ostrava
Nahoru
asi se to už řeilo ale je lepší mit viodníka zapojeneho seríově nebo paralelně ???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 09:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. srpen 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Jestli se nepletu, tak seriove zapojene -> vetsi odpor, lepsi chlazeni; paralelne -> mensi odpor, vetsi prutok, trosku horsi chladici ucinky nez seriove.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 17:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
hele taky byste uz mohli nekdo napsat jakej je ten Swiftech Apogge GTX jestli je lepsi jak D-Tek Fuzion.Kdyby byl nekdo tak hodnej.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F11 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 1903


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 19:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
djstudio napsal:
hele taky byste uz mohli nekdo napsat jakej je ten Swiftech Apogge GTX jestli je lepsi jak D-Tek Fuzion.Kdyby byl nekdo tak hodnej.

nemůžem, dovis se to v článku ;-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 20:15 
Černá karta
Černá karta

Založen: 23. duben 2007
Bydliště: Ostrava
Nahoru
kupca napsal:
Jestli se nepletu, tak seriove zapojene -> vetsi odpor, lepsi chlazeni; paralelne -> mensi odpor, vetsi prutok, trosku horsi chladici ucinky nez seriove.


JJ , ale když to mám seríově tak CPU zahřívá GPU nebo se pletu ?
ale u paralelniho zapojení by to dělat nemnělo
:?


EDIT: Dik Woyta


Naposledy upravil viky58 dne so 30. červen 2007, 22:23, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 30. červen 2007, 21:29 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2004
Bydliště: Hořice
Nahoru
Paralelne zapojovat bloky je blbost. Vic vody ti pak protece mene restriktivnim blokem. Aby jsi zpozoroval nejake vetsi rozdily tak by jsi musel mit zatracene topive dily. Voda ma velkou kapacitu.

_________________
Obrázek
AMD Ryzen 5 1600 @3,8ghz, Asus Vega 56 Strix, Asus Prime B350 Plus, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 1TB Western Digital Caviar Black,Creative Sound Blaster X-fi platinum, Enermax NAXN 750W, 34" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 1569 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 79  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.