Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 26. květen 2019, 16:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 326 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  další
Autor Zpráva
 Předmět: ATi Tray Tools - info thread
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 10:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. únor 2004
Bydliště: Č.Budějovice
Nahoru
Vše, co se týkáká ATi Tray Tools v souvislosti s grafickými kartami ATi, prosím směřujte sem, ať tu nemáme každý týden další zbytečný thread...

A hned jedno upozornění. Pokud máte problémy s artefakty v novějších hrách (např. Dirt, Crysis, ale i další), kterými jiní uživatelé netrpí a zároveň používáte ATi Tray Tools, pak právě ATT může být zdrojem onich problémů, neboť způsobil poškození ovladače. Řešením je odinstalovat ATT, následně přeinstalovat ovladač a pokud šlo o zmíněný problém, vše bude OK.




AKTUÁLNÍ VERZE listopad 2011 -

http://majorgeeks.com/downloadget.phpid=4569&file=15&evp=bbc2b60981b24506d096de9620531d2

_________________
Nejlepší moderátor ve výslužbě


 Profil  
 Předmět: Re: ATi Tray Tools - info thread
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 12:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
no-X napsal:
Vše, co se týkáká ATi Tray Tools v souvislosti s grafickými kartami ATi, prosím směřujte sem, ať tu nemáme každý týden další zbytečný thread...

A hned jedno upozornění. Pokud máte problémy s artefakty v novějších hrách (např. Dirt, Crysis, ale i další), kterými jiní uživatelé netrpí a zároveň používáte ATi Tray Tools, pak právě ATT může být zdrojem onich problémů, neboť způsobil poškození ovladače. Řešením je odinstalovat ATT, následně přeinstalovat ovladač a pokud šlo o zmíněný problém, vše bude OK.


presne jak pise no-X to plati o Crysis a ATT

_________________
CPU: Intel i7-7700K + NH-U14S MB: ASUS STRIX Z270E GAMING GK: MSI 2080 Ti DUKE RAM: 16GB Kingston HyperX SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 4TB + 2TB Sound: ASUS XONAR Essence STX II + Beyerdynamic DT 880 PSU: Seasonic X-650W Case: Fractal Define R4 Mouse: Logitech G9x + Steelpad Qck OS: W10 Pro AUDIO: NAD C368 + VMA-I SL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 12:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
hral jsem demo crysis a mam Cat 7.10 a att a zadne artefakty mi to nerobi... :?

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 12:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
hmmm divny...ja zkusil uplne vsechno, ale jediny co pomohlo byla odinstalace att a 7.10 a nasledna install jen 7.10 :?

EDIT: tak napotreti - asi nej je postup nasledovny: install Crysis, odinstalace att + 7.10, znovu nainstalovat vse..a jede to :roll: nevim proc, to ale nejde tedy i normalne :jaw:

_________________
CPU: Intel i7-7700K + NH-U14S MB: ASUS STRIX Z270E GAMING GK: MSI 2080 Ti DUKE RAM: 16GB Kingston HyperX SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 4TB + 2TB Sound: ASUS XONAR Essence STX II + Beyerdynamic DT 880 PSU: Seasonic X-650W Case: Fractal Define R4 Mouse: Logitech G9x + Steelpad Qck OS: W10 Pro AUDIO: NAD C368 + VMA-I SL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 15:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. květen 2005
Nahoru
goelr napsal:
hmmm divny...ja zkusil uplne vsechno, ale jediny co pomohlo byla odinstalace att a 7.10 a nasledna install jen 7.10 :?

EDIT: tak napotreti - asi nej je postup nasledovny: install Crysis, odinstalace att + 7.10, znovu nainstalovat vse..a jede to :roll: nevim proc, to ale nejde tedy i normalne :jaw:


vubec ale vubec se nemusi odinstalovavat att a uz vubec ne ovladace
problem se vyresi tin ze v att v zalosce standartni tweaky musis mit zaskrknutou polozku Geometry Instancing

taky mi vubec crysis nesel po zaskrknuti vse v poradku

_________________
MB: Asus Z97-A CPU: Intel i7-4790K @ 4.7GHz 1.185v (AVX 1.236v) RAM: Crucial Ballistix Tactical 4x4GB DDR3 1866 @ 2133 CL9 VGA: Asus R9-290 DC II OC HDD: Intel SSD 320 120GB, WD Black 1TB, WD Blue 1TB AUDIO: SB X-Fi Titanium, SB Tactic Sigma, Logitech Z-5500 PSU: Enermax Infinity 720W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, 4x Noctua NF-S12B redux


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 15:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
laginoo napsal:
vubec ale vubec se nemusi odinstalovavat att a uz vubec ne ovladace
problem se vyresi tin ze v att v zalosce standartni tweaky musis mit zaskrknutou polozku Geometry Instancing

taky mi vubec crysis nesel po zaskrknuti vse v poradku


hmmm aha, dik 8-)

_________________
CPU: Intel i7-7700K + NH-U14S MB: ASUS STRIX Z270E GAMING GK: MSI 2080 Ti DUKE RAM: 16GB Kingston HyperX SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 4TB + 2TB Sound: ASUS XONAR Essence STX II + Beyerdynamic DT 880 PSU: Seasonic X-650W Case: Fractal Define R4 Mouse: Logitech G9x + Steelpad Qck OS: W10 Pro AUDIO: NAD C368 + VMA-I SL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 15:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. březen 2005
Bydliště: Kojetín
Nahoru
prosim kde v ATT vypnu aby se me ve hre neukazovala FPS ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. říjen 2007, 15:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
dexx narsil napsal:
prosim kde v ATT vypnu aby se me ve hre neukazovala FPS ?


tools and options -> on screen display

_________________
CPU: Intel i7-7700K + NH-U14S MB: ASUS STRIX Z270E GAMING GK: MSI 2080 Ti DUKE RAM: 16GB Kingston HyperX SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 4TB + 2TB Sound: ASUS XONAR Essence STX II + Beyerdynamic DT 880 PSU: Seasonic X-650W Case: Fractal Define R4 Mouse: Logitech G9x + Steelpad Qck OS: W10 Pro AUDIO: NAD C368 + VMA-I SL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 08:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Nahoru
Funguje někomu na HD38x0 v ATT 1.4.7. 1097 přetaktování a jak? Mě to pustí jen na max hodnoty jako jsou v CCC, tedy GPU 720MHz, MEM 950MHz (HD3850 Sapphire). Když dam víc, vrátí mi ti na takt ve 2D (300 MHz) s tím že mam vypnout OC limit v nastavené a to mám. :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 20:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červenec 2004
Bydliště: Korova Milk Bar
Nahoru
Sinpa napsal:
Funguje někomu na HD38x0 v ATT 1.4.7. 1097 přetaktování a jak? Mě to pustí jen na max hodnoty jako jsou v CCC, tedy GPU 720MHz, MEM 950MHz (HD3850 Sapphire). Když dam víc, vrátí mi ti na takt ve 2D (300 MHz) s tím že mam vypnout OC limit v nastavené a to mám. :?


Mam PowerColor HD3870 a OC zdá se funguje bez problémů...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 20:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2004
Nahoru
Sinpa : skus novu BETA verziu 1.4.7.1103

toto je nove --

- Updated Overclocking method. Big thanks to Unwinder. Now ATT will use exact same method as RivaTuner so there are will be no limits for GPU or Memory clocks. Do not forget that if you apply clocks in ATT you will lost 2d/3d functionality in Catalyst so you have to do it with ATT
- Updated FAN control routine.

tu je
http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive.li ... tsetup.exe

_________________
" ALANCÉ "


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 22:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Nahoru
s 1.4.7.1109 vše ok :D
http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive.li ... tsetup.exe


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 10. březen 2008, 23:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
No pod vistama 64bit naprosto nepoužitelné :)

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 | <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz CAS16
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES)
<-GPU-> Sapphire Radeon RX580 NITRO+ 8GB | <-PSU-> SilentiumPC VeroL2 Bronze 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. březen 2008, 07:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2004
Nahoru
uz je nova Beta-1.4.7. 1111 ----ako na beziacom pase....

_________________
" ALANCÉ "


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 11. březen 2008, 15:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. srpen 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
spajdr napsal:
No pod vistama 64bit naprosto nepoužitelné :)


To mi ani nerikej, uz mam objednane visty, ale kdyz visty tak jedine 64bit :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 20. březen 2008, 23:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2004
Nahoru
tak po 2 tyzdnoch moznost odskusat viacero ATT / prikladam od R A /
14 kusov , vsetko BETA verzie , 1.4.7.---- vsetky funguju na HD3850/3870/ Pcie aj Agp/,
posledne 1.4.7.-115x by mali fungovat aj na 3870X2 a na 64bit systemoch ----- treba skusat !/pozor citaj co je nove-kto mate flash biosu- hlavne moznost menenia napetia v 2d,3d/

http://ulozto.sk/268454/ATT.zip


/zmeneny share server + pridana dalsia verzia/

_________________
" ALANCÉ "


Naposledy upravil alanc dne po 24. březen 2008, 17:40, celkem upraveno 3x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 21. březen 2008, 11:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. květen 2006
Bydliště: Dolní libchavy 158, PSC 561 16
Nahoru
alanc napsal:
tak po 2 tyzdnoch moznost odskusat viacero ATT / prikladam od R A /
11 kusov , vsetko BETA verzie , 1.4.7.---- vsetky funguju na HD3850/3870/ Pcie aj Agp/,
posledne 1.4.7.-114x by mali fungovat aj na 3870X2 a na 64bit systemoch ----- treba skusat !/pozor citaj co je nove-kto mate flash biosu- hlavne moznost menenia napetia v 2d,3d/

http://www.subory.sk/download/122591/ATT.zip

boze neda se to stahnou od jinud, toto je strasne ma to 13 mb nebo kolik a trva to 4 hodiny skoro (stahuej to prelomovou rychlosti 1 kb/s)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. červen 2008, 06:20 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
spajdr napsal:
No pod vistama 64bit naprosto nepoužitelné :)

Ba naopak...pod vistama 64bit funguje naprosto v pohodě...

Kompletni návod je na fóru Guru3D. Pokud se to někomu nebude chtít číst, může stáhnout přímo ATT Vista x64 Driver Signing Utility, a s pomocí README použít. Poslední BETA verze ATT, obsahuje kompletní support pro HD2xxx a HD3xxx. Link na BETA verzi je průběžně updatován Rayem Adamsem ...poslední BETA 1.4.7.1201

Obrázek

//Edit: přidán screenshot


Naposledy upravil Krteq dne čt 10. červenec 2008, 13:53, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. červen 2008, 10:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2003
Bydliště: Vidče
Nahoru
Zdravím, když chci aktualizovat ATT na novější verzi musím původní odinstalovat nebo to můžu normálně přeinstalovat ?

_________________
CPU AMD Athlon 64 3000+ (socket 939) BOX, MB Epox 9NPA+ Ultra - nForce4 Ultra, s.939, RAM Kingston 2x1GB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/2G + Kingston 2x256MB DDR PC400 CL2 KHX3200AK2/512, GPU Sapphire ATI Radeon HD 3850 512MB 669/829@720/950, PCI-E, full retail, TV tuner VGA AVer TV Hybrid + FM PCI, analogový + digitální, HDD Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB SATA II 16MB, DVD-R/+R LG SuperMulti GSA-4165B ATAPI OEM DualLayer černá, myš Logitech® MX™510 Performance Optical Mouse + podložka EverGlide Destrukt, KB Genius KB-21e multimediální 21 tlačítek PS/2, sluchátka KOSS SB/40, monitor LCD LG 26" W2600HP-BF, CASE Middletower ATX EuroCase 350W P4 ML Q11, OS Windows XP - Service Pack 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. červen 2008, 11:14 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Fuzzi napsal:
Zdravím, když chci aktualizovat ATT na novější verzi musím původní odinstalovat nebo to můžu normálně přeinstalovat ?
Nejlepší je asi nejdřív zálohovat profily a registry a potom uninstall a install novější verze...reinstall by asi šel taky, ale takhle máš jistotu že nebudeš mít žádné konflikty ;)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 326 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.