Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 6. duben 2020, 10:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: Radeon HD 3850 do AGP - Problémy a jejich řešení
PříspěvekZaslal v: čt 4. červen 2009, 17:19 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
ahoj

mam velky problem...dned my prisla grafika HD3850 512Mb pre slot AGPx8 je od sapphire ...
neviem ani netusim ze co s tim je uz nad tym sedim 4 hodiny... :) skusal som ovladace od 8.1 po 9.5 ale nic my nepomohlo..ani preinstalowanie directX ... a ked instalujem drivre tak my vyhodi ze SETUP DID NOT FIND A DRIVER COMPATIBLE WITH YOUR CURRENT HARDWARE OR OPERATING SYSTEM. SETUP WILL NOW EXIT... a som s toho viete kde...a ked si pustim hru tak my to vyhodi nejaku chibu a moznosti ladit alebo zavriet... a ked ju uz spusti tak pismo je necitatelne ako keby hiroglify...seka my teraz aj NFS U2 :D uz neviem co s tym...pomozte my prosim ... GPU-Z my vypisuje ovladace ati2mtag 6.14.10.6764 / XP

p.s. - moja zostava

cpu: athlon 2200+ 1.9ghz
ram: 1gb ddr
gpu: HD 3850 agp x8 512Mb ddr3 sapphire
hdd : WD 320Gb
MB: ECS M848A (chipset SiS 746FX)
zdroj : chieftech 350W

aj najmensia pomoc pomoze! :(

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


Naposledy upravil Krteq dne út 7. červenec 2009, 16:45, celkem upraveno 2x.
Reason: Úprava názvu tématu


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: čt 4. červen 2009, 17:24 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Stáhni si a nainstaluj Catalyst 9.5 AGP Hotfix pro svůj operační systém. Linky pro stažení v odkazu.


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: čt 4. červen 2009, 17:55 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
nepomaha..stale my vypisuje hlasku SETUP DID NOT FIND A DRIVER COMPATIBLE WITH YOUR CURRENT HARDWARE OR OPERATING SYSTEM. SETUP WILL NOW EXIT...uz netusim co s tim..aj som vycistil drivare zo driver sweeperom ...ale nepomaha

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: čt 4. červen 2009, 18:13 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Zkus stáhnout a nainstalovat nejnovější GART driver - SiS AGP(GART) Driver v 1.21


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: čt 4. červen 2009, 18:34 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
netusim co to je ale skusim...no uz som skusil..konecne sa my naisnstalovaly ovladace...bez jednineho problemu...len stale my nebezi CCC a hry....

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: pá 5. červen 2009, 13:44 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
no super uz my bezia aj hry :) ale je tu tšte jeden problém...ako regulovať otáčky ventilátoru na GK...mam original boxovy chladic...pocul som o nejakom bugu v biose..ale nic o tom newiem..poradil by my niekto?..

p.s. : a krteQ velmy ti dakujem :) pomohol si my...vydim ze dobry ludia nevymrely :)

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: pá 5. červen 2009, 13:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. leden 2007
Bydliště: hl.m. piva
Nahoru
vyzkousej ATi Tray Tools nebo Riva Tuner. Oboje ma funkci regulace fanu, otazkou je jestli to pujde /u Sapphire AGP 3850 s dvouzilovym kabelem pochybuju/.

_________________
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: pá 5. červen 2009, 14:33 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Doporučuju spíš ty ATi Tray Tools.


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: so 6. červen 2009, 08:40 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
no nejde to tam regulowat...odporucte my chladic ...najlepsie nejaky pasiv cca do 15-20€ to je 450-600 kč :) najpepci pomer cena vykon :) dakujjem

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


 Profil  
 Předmět: Re: PROBLEM HD3850 AGP
PříspěvekZaslal v: so 6. červen 2009, 08:42 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červenec 2008
Bydliště: nitra
Nahoru
no nejkde to tam regulovat...dajte my sem prosim nejaky navodm ako to spojazdnit leno to je ako bytvat bri heliporte.... :) ale potom nejaky dobry chladic najpelsie pasiv..do cca. 15- 20 € dakujem

_________________
MB: ECS M848A CPU: AMD AthlonMP 2200+ 1,9Ghz GPU: ATI radeon HD3850 512mb RAM: 1024MB GoodRam 400-366mhz SC: Sound Blaster Live! 1024 HDD:Seagate barracuda 320GB 7200rpm + Seagate Barracuda160GB 7200rpm ZDROJ: Forton 350W OS: Windows 7 7600


 Profil  
 Předmět: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: st 10. červen 2009, 14:26 
Nováček
Nováček

Založen: 28. květen 2009
Nahoru
Ahojte,

potreboval by som poradit,

Mam stary pc Ahtlon XP 2.2 Ghz, 1GB ram, Radeon 9600, zdroj 350 W :P

Chcem kupit Sapphire 3850 AGP 512 MB ( z AGP grafickych kariet je to najlepsia grafika )

Len si niesom isty ci mam dostatocne silny zdroj a procesor na tuto grafiku, myslite ze mi to utiahne ? Vlastne sa chcem spytat ci nieko ma skusenosti s touto kartou, myslite ze s nou by som si mohol zahrat aj nejake tie novsie hry ?

Dakujem vopred za rady


 Profil  
 Předmět: Re: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: st 10. červen 2009, 20:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. květen 2007
Nahoru
Grafiku mam, jestli ti ji utahne zdroj nevim, zalezi taky od jakyho je vyrobce...
S hrama ti moc neporadim, ale rek bych, ze brzdit te bude procesor, grafika je silna dost...


 Profil  
 Předmět: Re: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: čt 11. červen 2009, 09:37 
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Obrázek uživatele

Založen: 02. září 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Zdroj to mozna utahne, ale je tu nekolik problemu, sam tu kartu mam momentalne doma.
Jednak je to napajeni, protoze ta karta vyzaduje 8pinove napajeni. Budes tedy potrebovat milion redukci a taky doufej, ze tvuj zdroj ma aspon dve 12V vetve, aby to nak utahl.

Nicmene ja bych tu kartu nekupoval. Vcera jsem ji testoval se Sempronem 64 pretaktovanym na 2,25 GHz, coz je procesor o generaci lepsi nez tvuj a hry jedou naprosto mizerne, coz je jeste slusne slovo. Ta limitace procesorem je extremni. Ja mel polovicni fps co s normalnim Athlonem X2, ty budes mit tak tretinove. Clanek o tom bude na PCT pocatkem tydne.

_________________
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, napsal:
Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: út 30. červen 2009, 10:27 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Řekl bych, že trochu lepší by bylo položit dotaz v sekci Počítačové sestavy. viewforum.php?f=48

_________________
Threadripper 1950X @4GHz, RTX2080 Ti, 64GB RAM, 512GB SATA SSD RAID 5, 1TB NVMe SSD RAID 0, 40TB RAID 6


 Profil  
 Předmět: Re: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: út 30. červen 2009, 10:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Nahoru
HD3850 je pro tvoji sestavu zbytecnost a procesor by ji brzdil, ber radsi HD3650 512MB.


 Profil  
 Předmět: Re: SAPPHIRE HD 3850 AGP
PříspěvekZaslal v: út 30. červen 2009, 10:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Clanek uz vysel: http://pctuning.tyden.cz/navody/zaklady-stavba-pc/14330-upgrade-stareho-nebo-koupit-nove-pc?start=12

_________________
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 500GB mSata Samsung 850 EVO + HDD 1TB, 12.5" IPS) + Mini Dock Plus Series 3 + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


 Profil  
 Předmět: Radeon HD 3850 AGP Problém
PříspěvekZaslal v: po 6. červenec 2009, 22:12 
Nováček
Nováček

Založen: 06. červenec 2009
Nahoru
Karta začala blbnou a to tak že u nekterych her při hraní po nějake dobe hra spadne objevi se černa obrazovka a monitor se hodi jako že nema žadny signal pote musim dat restart pc.nevite to co s tim? už jednou jsem to byl reklamovat a a stejnak to furt blbne. myslite že to je HW nebo SW chyba?


 Profil  
 Předmět: Re: Radeon HD 3850 AGP Problém
PříspěvekZaslal v: út 7. červenec 2009, 00:24 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. květen 2007
Nahoru
Nenapsal si konfiguraci PC ani zadny dalsi podrobnosti...


 Profil  
 Předmět: Re: Radeon HD 3850 AGP Problém
PříspěvekZaslal v: út 7. červenec 2009, 06:59 
Nováček
Nováček

Založen: 06. červenec 2009
Nahoru
xxsawer napsal:
Nenapsal si konfiguraci PC ani zadny dalsi podrobnosti...


AMD Athlon 4850e
2gb DDR 2 800mhz
RADEON HD 3850 512GDDR3


nevim co k tomu ješště napsat moc to mu nerozumim:-) tak poradte plsky


 Profil  
 Předmět: Re: Radeon HD 3850 AGP Problém
PříspěvekZaslal v: út 7. červenec 2009, 07:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2006
Bydliště: Bratislava
Nahoru
znacka a vykon zdroja?

_________________
- you bleed just to know you're alive -


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 50 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.