Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 1. prosinec 2020, 03:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 421 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 22. srpen 2016, 12:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. červen 2009
Bydliště: Brno
Nahoru
Akurat, ze ten 8ms snek bude mat realne farby, ktore sa ti zidu aj v hrach, ale aj pri akejkolvek inej cinnosti na PC. Pri com okrem hrania uzijes 1ms odozvu?

_________________
MTB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5, CPU: Intel Core i7-6700K@4,4GHz + Scythe Mugen 4, RAM: Patriot Viper 4 Series DDR4 16GB 3000MHz, GPU: MSI RX 470@570 4GB RAM, SSD: Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design Define C, Monitor: LG IPS277L
Google Pixel 3a, Nexus 7 (2013) 32GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 22. srpen 2016, 13:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2010
Nahoru
hlavne kdo pozna 8ms od 1ms ... navic tech 8ms se tyka jen prechodu mezi cerna/bila

mate minimalne 100ms input lag od mysi a tady budete resit 5ms na monitoru... blbost


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 22. srpen 2016, 13:35 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 03. prosinec 2007
Bydliště: Mimoň
Nahoru
Nerozumim proc by mel mit lepsi barvy kdyz oba maji 99%srgb a k tomu 6+2 bit panel. Pokud se bavim o hernim monitoru tak potrebuju rychlej monitor ja na pocitqci hraju hry, pokud budu delat grafiku tak neptrebuju ani 144hz ani 1ms odezvu ani freesync tudiz si vezmu uplne jiny monitor, jediny ips monitory jako hwrni se daj povazovat 144hz panely s 4ms odezvou bohuzel potrebuju max 24" velikost takovy neexistuje at uz s jakymkoliv rozlisenim a nedejboze aby mel sync jinak ano jde mi o co nejlepsi odezvu / imputlag protoze jsem citlivejsi na tyhle veci a potrebuju vysoky fps
Ona kazda technologie ma svoje a verim ze ips je budoucnost ale kdyz vidim ten bleeding na tom ips tak to taky neni koserhlavnw u tech levnych ips a stale nedosahuji stale rychlosti tn


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 22. srpen 2016, 13:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Srandista: Asi tak. Ja navic nehraju hry, kde bych poznal rozdil mezi 1 ms a 8 ms. Jen pro info Delly maji USB hub jiz nekolik let a to to ani nemam propojeny ... Vetsi rozliseni mu take uteklo. Jinak sem kupoval Dell sobe i mati kvuli zkusenostem s jejich suportem z prace. Reklamace vyrizena do druheho dne onsite.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 22. srpen 2016, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2010
Nahoru
mam iiyamu a ta ma nejen usb 3.0 sloty ale taky treba dalkovy ovladani pro OSD nebo drzak na sluchatka :D

navic 8+2bit panel je proti 6+2bit naprosto nesrovnatelny staci se podivat na prechod z cerny do bily a hned je to jasny


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 23. srpen 2016, 11:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
provozuje tu někdo freesync 120 nebo 144 hz? Mám acera XG270HU a mám problém s lehkým blikáním pokud zapnu hru a pak ji zase vypnu, tak mi desktop poblikává, lehce se jakoby snižuje jas nebo nevím jak to říct. Jakmile v ovladačích odkliknu freesync tak to přestane a když ho zapnu tak taky v pohodě, ale jakmile jdu do hry a vrátím se, znova to dělá..

grafiku mám sapphire R9 fury trix


Naposledy upravil icebosss dne út 23. srpen 2016, 15:17, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 23. srpen 2016, 14:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. říjen 2008
Bydliště: Vratimov
Nahoru
jop.. mě to nebliká, ale rovnou se mi roz*ebe celý obraz.. :D Freesync už nepoužívám.. nestojí mi to za to s těmi problémy při přechodu do winů apod..
Nejvíce mě to štvalo u CS kde jsem přecházel do 4:3 1280x1024 rozlišení pro CS

_________________
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 23. srpen 2016, 16:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Zkusil jsem cvicne par her a naprosto bez problemu. Normalne ale freesync nepouzivam, takze jestli se rozsype obraz treba po hodine nebo delsim case, to nevim.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gainward RTX 3080 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 23. srpen 2016, 16:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
Ale stve me to, ted nevim jestli je vadny monitor, kdyz je flicker free a nebo je to ovladaci a grafikou. Proste takovy divny poblikavani, mozna je to jen ovladaci, kdo vi.

Zkusim pak schvalme pre crimson drivery,nekomu to pomohlo a aspon zjistim, jestli je to ovladaci nebo monitorem


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 25. srpen 2016, 11:45 
Nováček
Nováček

Založen: 23. květen 2016
Nahoru
Mám ten stejný problém. Když hraju tak se mi to někdy začne sekat jak kdybych měl 20fps ale přitom mi to ukazuje 60 a i na ploše vidím jak obraz mírně problikává. Pomáhá až restart PC. četl jsem že v nějakých ovladačích opravovali blikání u freesync ale mě to prostě dělá pořád :(


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 25. srpen 2016, 13:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. červen 2008
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Nahoru
To mne se to neseka. A trochu jsem i veril, ze pocitove 40 fps s freesync bude to same jako 60 fps a vic, timhle jsem bohuzel zklamanej. Tearing tam neni, ale to ani ta plynulost a proste jde videt, ze ta hra jede pod 60 fps. Zkusil jsem nastavit freesync range monitoru na 35hz, ale ono to pak nejak zdvojnasobuje hz. Mam 35 fps ale hz na monitoru reba 70 atd a je to samozrejme nehratelne, jak se to trha. Jak si clovek zvykne na 100+ hz uz je to z 60 a min fps/hz je nehratelne, strasne se to skube :D

Mozna v demu na vetrnikach to vypada plynule, ale battlefield s tim pod 60 fps hrat nejde :D


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 31. srpen 2016, 12:06 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
FreeSync již umí přes 100 monitorů


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 19:34 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Podpora FreeSync by se možná mohla dostat do televizí, skrze herní konzole


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 19:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Krteq napsal:


Je to hezké že má už tuto podporu a 100 monitorů, ale funkčnost tohoto systému je katastrofální, hraji převážně War Thunder kde mě to na G-Sync frčí jak z praku, ale kámošovi který tuto hru miluje a frčí na AMD s velmi dobrou HW výbavou FreeSync prostě nejede ať ladí a zkouší co chce, ale to je jen příklad.

_________________
Intel Core i9-7920X/ ASUS ROG RAMPAGE VI APEX G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL14 Trident Z/ 2X Crucial MX300 1TB/ WD Red 2TB/ ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB/ ASUS DUAL GeForce RTX 2080Ti O11GB W ( I'm waiting ) Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown (CZ)/ Logitech G903 LIGHTSPEED/ 34" Dell AW3418DW Alienware/ Case: Be quiet! DARK BASE PRO 900 průhledná bočnice / oranžová/ Chlazení- všechny komponenty Hailea Ultra Titan 4000 HC-2000A WaterChiller


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 19:46 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
A co má za kartu, monitor, drivery atd.?


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 19:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Krteq napsal:
A co má za kartu, monitor, drivery atd.?


Má tento monitor, Acer XG270HUomidpx Gaming, a tuto karu, Asus STRIX-R9FURY, ale drivery to fakt nevím, ale poněvadž bydlí ode mne 10m tak se samozřejmě navštěvujeme při dobré slivovici a slintá nad tím jak mě to šlape, myslím tím Gsync, u této hry dost důležité , protože tam opravdu fps lítá, ale je zapřisáhlej zastánce AMD a čeká kdy to zprovozní, ale roky utíkají a nic se se neděje.

_________________
Intel Core i9-7920X/ ASUS ROG RAMPAGE VI APEX G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL14 Trident Z/ 2X Crucial MX300 1TB/ WD Red 2TB/ ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB/ ASUS DUAL GeForce RTX 2080Ti O11GB W ( I'm waiting ) Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown (CZ)/ Logitech G903 LIGHTSPEED/ 34" Dell AW3418DW Alienware/ Case: Be quiet! DARK BASE PRO 900 průhledná bočnice / oranžová/ Chlazení- všechny komponenty Hailea Ultra Titan 4000 HC-2000A WaterChiller


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 20:03 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
V tom případě to buď nemá v panelu vůbec zapnutý, má v pytli systém nebo pěkně kecáš :roll:

V klanu (TGM) má FreeSync monitor a AMD kartu hned několik lidí a ještě jsem na TS neslyšel že by si někdo stěžoval, spíš naopak.

Jestli hrajete, tak můžem někdy dát - Thunderskill - Krteq


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 20:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
A jsi si jistý že ho maj zapnutej? to se tedy poptej a hoď si google, těch uživatelů je tam mraky.

_________________
Intel Core i9-7920X/ ASUS ROG RAMPAGE VI APEX G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL14 Trident Z/ 2X Crucial MX300 1TB/ WD Red 2TB/ ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB/ ASUS DUAL GeForce RTX 2080Ti O11GB W ( I'm waiting ) Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown (CZ)/ Logitech G903 LIGHTSPEED/ 34" Dell AW3418DW Alienware/ Case: Be quiet! DARK BASE PRO 900 průhledná bočnice / oranžová/ Chlazení- všechny komponenty Hailea Ultra Titan 4000 HC-2000A WaterChiller


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 20:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Kdyz jsem nekdy behem cervna zkousel freesync ve WT, tak to vazne nefungovalo. Jestli se neco zmenilo od te doby, to nevim. Ono se neni cemu divit, engine WT je jeden velkej bordel a jeho plynulost silne zavisi na nastavenem refreshi a dosahovanych fps. Idealne mit fps limiter nebo vsync... cili fps = refresh. Funguje obstojne i fps limiter na polovinu refreshe (to pouzivam ja), takze 144Hz refresh a 72 fps limit. Jak by tohle fungovalo s FS si netroufam odhadovat.

Kazdopadne jak uz jsem tady psal nekolikrat, pro 144Hz monitory se FS stava prakticky zbytecnym.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gainward RTX 3080 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2016, 20:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
On to i tedy já řeší hlavně v tankových bitvách, letadla jsou v pohodě, tam je to stable i bez těchto fičůrek.

_________________
Intel Core i9-7920X/ ASUS ROG RAMPAGE VI APEX G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL14 Trident Z/ 2X Crucial MX300 1TB/ WD Red 2TB/ ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti OC 11GB/ ASUS DUAL GeForce RTX 2080Ti O11GB W ( I'm waiting ) Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown (CZ)/ Logitech G903 LIGHTSPEED/ 34" Dell AW3418DW Alienware/ Case: Be quiet! DARK BASE PRO 900 průhledná bočnice / oranžová/ Chlazení- všechny komponenty Hailea Ultra Titan 4000 HC-2000A WaterChiller


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 421 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 13 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.