Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 28. leden 2020, 19:58

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2014, 21:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Nazdar.

Sestava viz popis, občas se mi stane, že po zhasnutí monitoru (ne režim spánku) se mi nepovede už signál od karty obnovit a je nutné PC restartovat, čím to může být? ovladače mám 14.9.

_________________

GB450GX-M2 256GB-1TB SSD-3TB HDD-Fractal R5-D700W
R5 2600@4.02Ghz-16GB@3333Mhz-GTX1070@dead


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2014, 22:14 
Červená karta
Červená karta

Založen: 24. duben 2008
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Tenhle problém jsem měl taky s ruznejma R9 290 i 290X, pomohlo mi vypnout ULPS...pokud teda vypnout šlo. V případě, že vypnout nešlo sem tenhle problém u AMD ještě nevyřešil.


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2014, 22:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Prosím o podrobné info, kde ho vypnout a o co tím příjdu, na netu sem to našel s konbinací CF, což nemám, mimochodem, teď se mi to stalo zase :x

_________________

GB450GX-M2 256GB-1TB SSD-3TB HDD-Fractal R5-D700W
R5 2600@4.02Ghz-16GB@3333Mhz-GTX1070@dead


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2014, 22:27 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo, jak píše rAD, s r9 290 mě to dělalo také, mě teda nepomohlo ani ULPS, kartu jsem vyměnil za jiný kus a instaloval drivery po DDU...

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: út 2. prosinec 2014, 23:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Me se to ještě nestalo, ale mam zase z práce hodne spatnou zkušenost s primarnimi monitory zapojenymi přes DP, protoze se neproubouzeli. Menili jsme u kancelářských desktopu kabely z DP na VGA a byl od te doby klid. Druhy monitor uz mohl byt klidne na DP, ale ne primarni.


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2014, 19:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
mně pokud se monitor neprobudí pomocí myši nebo klávesnice, tak zatím vždy pomohlo ctrl+alt+del. Grafika R290. Restartovat jsem ještě nemusel.


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2014, 19:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak kombinace "ctrl+alt+del" mě opravdu nenapadla, až se mi to zase stane, tak to zkusím :D

_________________

GB450GX-M2 256GB-1TB SSD-3TB HDD-Fractal R5-D700W
R5 2600@4.02Ghz-16GB@3333Mhz-GTX1070@dead


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2014, 19:42 
Červená karta
Červená karta

Založen: 24. duben 2008
Bydliště: Praha 10
Nahoru
killerek napsal:
Me se to ještě nestalo, ale mam zase z práce hodne spatnou zkušenost s primarnimi monitory zapojenymi přes DP, protoze se neproubouzeli. Menili jsme u kancelářských desktopu kabely z DP na VGA a byl od te doby klid. Druhy monitor uz mohl byt klidne na DP, ale ne primarni.


To u některých R9 karet už nemusí bejt možný jelikož už nemaj VGA výstup...

ULPS múžeš vypnout v MSI AB, případně si stáhni nějakou utilku na vypnutí, na netu jsou toho desítky...mě posloužil AB.


 Profil  
 Předmět: Re: Po vypnutí obrazu se již nezapne.
PříspěvekZaslal v: čt 4. prosinec 2014, 15:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
RAD-x: S DVI take neni problem (zapomel jsem to uvest), to jsem zase testoval u firemniho notebooku v docku. Ty kancelarske desktopy bohuzel DVI port nemaji, proto se pouzilo VGA.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 7 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.