Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 27. listopad 2020, 14:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Nejde nastavit 2160p ve Windows 7
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2014, 20:12 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2006
Bydliště: Plzen
Nahoru
Mam Seiki SE55UY04 a HD5450 s nejnovejsimi Catalysty 14.12 a ve Windows 7 mi nejde nastavit 3840x2160, pripojeno samozrejme pres HDMI (ani tech maximalnich 30Hz, co to zvladne, samozrejme). Pritom jsem to zkousel ve Windows XP a zadny problem - na prvni pokus nastaveno (nekde mam foto). V sedmickach proste ne a ne to rozchodit, seru se s tim cely den. Podle me je to softwarova zalezitost, kdyz se stejnym pocitacem to s XP chodilo. Zkousel jsem vsechno, vcetne pridavani custom rozliseni do registru a porad nic...

Nekdo tusi cim to je nebo jestli to ti smejdi umele nezakazali pro starou generaci grafickych karet?


 Profil  
 Předmět: Re: Nejde nastavit 2160p ve Windows 7
PříspěvekZaslal v: pá 26. prosinec 2014, 20:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Je to možný, je to stará karta a low-end Radeon opuštěný VLIW architektury, pochybuji že se někde dovoláš řešení. Můžeš ještě zkusit CRU utility a definovat to rozlišení ručně mezi EDID standardy monitoru. Ale neslibuji spasení, tu TN nemam, ala obdobnou jsem chtěl, jak jsi u nás sehnal Seiki ?


 Profil  
 Předmět: Re: Nejde nastavit 2160p ve Windows 7
PříspěvekZaslal v: ne 28. prosinec 2014, 19:14 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 22. květen 2006
Bydliště: Plzen
Nahoru
Nechal jsem si poslat z Ameriky, fakt par babek..jen postovny bylo asi $300 :P

Prave nechapu, ze v XP to fungovalo luxusne i s touhle starou grafikou a pro Win7 to vypada, ze to zabili...
Jako ne ze bych si chtel hrat na blbecka, co nema tisicovku na novou grafiku, ale proste tenhle pristup me stve, proc to najednou nejde, i kdyz to evidentne jit ma...

EDID to se nahazuje taky v registrech? tam jsem neco pridaval, ale ani tuk, resp. tohle nic nedelalo (nebo nevim jak se to pouziva): http://www.monitortests.com/forum/Threa ... tility-CRU


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: AllowedCry, mouldy a 14 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.