Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 18:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Radeon HD nenačítá monitor
PříspěvekZaslal v: út 30. prosinec 2014, 19:18 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. prosinec 2014
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Zdravím. Známý měl problém s monitorem, který jinde funguje. Vsadil jsem na grafiku a prodal mu svou starou Radeon HD 5750. Grafiku jsme zapojili a monitor stále nic (ani jiné monitory). Neví někdo, kde by mohla být chyba? Zkoušel jsem i druhý slot, postupně odpojit disky, aby to ukázalo alespon něco, ale monitor je stále mrtvý.

_________________
Intel i5-2500K 4,5GHz | GIGABYTE MB Sc LGA1155 P67A-UD3 | ASUS GTX660 Ti 2GB | Kingston HyperX Savage 2x4GB DDR3 | WD CAVIAR BLACK 1TB SATA/600 64MB cache | EVOLVE Tornado Black | THERMALTAKE Frio


 Profil  
 Předmět: Re: Radeon HD nenačítá monitor
PříspěvekZaslal v: út 30. prosinec 2014, 21:26 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. srpen 2009
Bydliště: Háj ve Slezsku
Nahoru
Asi první věc je zkusit grafiku v jiném PC. Pokud půjde, tak chyba bude jeho sestavě.

_________________
PC: I7-4770K, Gigabyte Z87X-D3H,
EVGA GTX 980, Crucial Ballistix 16 GB, Corsair AX750, SSD Samsung 840 Pro 128 GB/850 EVO 500 GB, Noctua NH-D14, Lian Li PC-7FNW
Zvuk: Foobar2000 → ASIO → Aune X1s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2


 Profil  
 Předmět: Re: Radeon HD nenačítá monitor
PříspěvekZaslal v: út 30. prosinec 2014, 21:46 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. prosinec 2014
Bydliště: Chrudim
Nahoru
Vyřešeno...komplikovaně, ale vyřešeno. Kartu jsme dali do podobného PC, ale se silnějším zdrojem, vše fungovalo, takže za to může slabý zdroj, což jsme nevěděli hned, jelikož byl nesmyslně přinýtovaný ke casi. Jen jsem čekal, že když nestíhá zdroj, napíše to alespoň nějakou chybu.

_________________
Intel i5-2500K 4,5GHz | GIGABYTE MB Sc LGA1155 P67A-UD3 | ASUS GTX660 Ti 2GB | Kingston HyperX Savage 2x4GB DDR3 | WD CAVIAR BLACK 1TB SATA/600 64MB cache | EVOLVE Tornado Black | THERMALTAKE Frio


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Krteq, Srandista a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.