Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 19:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 06:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2006
Nahoru
Dobrý den,
Omlouvám se jestli píši do špatné sekce.....
Mam k PC připojené 2 monitory, oba širokoúhle 22" od AUSU
Problém je že u jednoho z monitorů obraz jakoby "problikává" - vždy je to ten monitor který počítač rozpozná jako "druhý" jeden je připojený přes VGA, a druhý přes DVI, zkoušel jsem pomocí redukce připojit i první monitor na DVI... ale změna byla bez efektu....

GPU: Radeon HD6750
MB: GIGABYTE 880GMA-USB3



..... předem děkuji za vaše rady .....


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 06:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
viewtopic.php?f=9&t=218065

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 08:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2006
Nahoru
Pomocí MSI Afterburner nastavim nejvyšší takty a tohle mi to po chvilce udělá........


....stalo se mi to ted i pri hrani mafie 2 kdyz sem jeste MSI Afterburner nemel... jen sem mel nastaveny nejvyssi takty pres CCC



Kód:
https://www.youtube.com/watch?v=bqhq_dCHQ_c


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 08:33 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Prostě ty takty karta nedává, takže je sniž... reklamovat to můžeš až, když to bude dělat při defaultu tak jako třeba tady mě..

https://www.youtube.com/watch?v=Cpi5aeNMECY

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 08:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2006
Nahoru
ještě jeden dotaz... trochu odbočující..... když sem s nějaky takty vůbec neřešil a hral mafii 2... tak mi to spadlo s hlaskou "program prestal pracovat" teď když jsem nastavil 750/1150 tak mi příjde že hra funguje bez problému.....

může to být tím ???


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 09:04 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
hele, prvně odinstaluj veškerý ovladače pomocí Display Driver Uninstaller, udělej to v safe mode, save & exit a pak tam hoď nové ovladače. Nic netaktuj a zkus to v defaultu, pokud ti to spadne tak sniž takty třeba o 10% pokud to padat přestane tak je jasný že karta nedává svůj default a můžeš jí reklamovat. ..

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 09:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. březen 2006
Nahoru
bohuzel at to nastavim jakkoli obraz porad problikava..... po vejplate vezmu nejakou Nvidiu..... ATInu rozslapu a hodim do popelnice.... furt naky problemy s tim


 Profil  
 Předmět: Re: 2 Monitory - jeden z nich vždy problikává
PříspěvekZaslal v: po 2. únor 2015, 10:18 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
no pokud ti to padá i se sníženejma taktama třeba na polovinu, tak to vůbec nemusí být problém v kartě. To DDU jsi udělal ? - snížit i u pamětí, často tohle dělají ony.
Co OC procesoru ? Jestli máš tak jdi taky default...

No a když nic, tak zkus jinou kartu, beztak koukám že se jedná o celkem slaboučkou kartu vhodnout pro opravdu staré hry...

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Mr_Trollfan a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.