Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 18. leden 2020, 16:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 17:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. leden 2013
Nahoru
Dobrý den.Jak uložím přetaktování v Afterburnu? Vždy po restartu se mi to vrátí z5 do defaultu :o
Kartu mám MSI R9 290

_________________
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 17:48 
Červená karta
Červená karta

Založen: 04. květen 2013
Bydliště: SNV
Nahoru
Nepouzivaj afterburner, pri r9 290 nefunguje korektne. Aspon mne urcite, pridanie V nema v afterburnery ziadny vplyv na stabilitu VRAM, v sapphire trixx to na identickych nastaveniach fici namiesto 5600 na 6000.


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 17:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. leden 2013
Nahoru
Co používáš tedy za program?

_________________
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 18:00 
Červená karta
Červená karta

Založen: 04. květen 2013
Bydliště: SNV
Nahoru
Sapphire trixx. Mam referencnu r9 290 od gigabyte.


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 18:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. leden 2013
Nahoru
Udělal jsem to přes CCC.Pravda.Ten afterburner stojí za....
LOCK

_________________
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 19:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. únor 2012
Bydliště: Praha
Nahoru
to ani tak ne ale z vlastní zkušenosti nevim o tom že by afterburner uměl přepínat do 2D režimu pokud přetaktuješ

afterburner umí víc věcí než CCC


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 21:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. červen 2014
Bydliště: Brno / Valašsko
Nahoru
Že nevrací? V idle spadnou automaticky takty na 300MHz pro jádro a 150MHZ pro paměti.

_________________
Projekt: Corsair 300R Black&Gold. Finální fotky ZDE

Currently notebook user only - Dell XPS 15 9550 - i5 6300HQ 2800MHz@undervolt 0.870V / GTX 960M / 8 GB / Kingston SSDNow 120 GB M.2 / WD Blue 1TB
Má krátká recenze k vidění zde


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: čt 5. únor 2015, 23:47 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
@jasper12: Můžeš pls napsat jak jsi při tom ukládání v afterburneru postupoval? Normálně to funguje.

@LoCo99: Při správném nastavení se ti takty do 2D vrací. Stačí jen v nastavení zaškrtnout, že chceš používat PowerPlay pro pčepínání stavů (je to hned v první sekci dole v AMD compatibility settings ;) )


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2015, 13:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 13. červen 2014
Bydliště: Brno / Valašsko
Nahoru
Já to mám tedy nastavené takto a problém s podtaktováním nemám :roll:
Příloha:
MSI AB.PNG


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
Projekt: Corsair 300R Black&Gold. Finální fotky ZDE

Currently notebook user only - Dell XPS 15 9550 - i5 6300HQ 2800MHz@undervolt 0.870V / GTX 960M / 8 GB / Kingston SSDNow 120 GB M.2 / WD Blue 1TB
Má krátká recenze k vidění zde


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2015, 14:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. prosinec 2012
Nahoru
Na me R9 290 MSI Afterburner nejak blbne. Pokud zvednu takt jen i jeden Mhz tak me zamrzaji veskery hry. V Trixx pohoda. zajimavy je, ze to zacalo delat z niceho nic, ani reinstal Win, ovladacu, biosu karty, nic nepomuze...

_________________
CPU: i5 3570k 4,5Ghz
RAM: 8GB DDR3
GPU: Ati Radeon R9 290 FW3


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2015, 17:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. leden 2013
Nahoru
Krteq napsal:
@jasper12: Můžeš pls napsat jak jsi při tom ukládání v afterburneru postupoval? Normálně to funguje.

@LoCo99: Při správném nastavení se ti takty do 2D vrací. Stačí jen v nastavení zaškrtnout, že chceš používat PowerPlay pro pčepínání stavů (je to hned v první sekci dole v AMD compatibility settings ;) )

Nic jsem nenastavoval v něm.Prostě jsem zkoušel takt+apply+benchmark.Nic víc.Myslel jsem,že to stačí.
Ale už jsem na to přišel zřejmě.Je možný,že musí na pozadí běžet CCC,aby mnou nastavený takty běžely defaultně? Takto mi to funguje i přes afterburner.

_________________
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2015, 18:24 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Omg, ne. Stačí zaškrtnout tlačítko "Apply overclocking at system startup" :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: uložení nových taktů
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2015, 18:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. leden 2013
Nahoru
Ah.Jsem lama :oops: Je to úplně dole a vůbec jsem to neviděl.Díky

_________________
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.