Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 30. květen 2020, 01:16

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 2961 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149  další

Co bude Polaris?
Kulervoucí nová architektura, trhající rudou hvězdu nad Kremlem. 31%  31%  [ 61 ]
Meh Fiji na steroidech s pár zlepšováky s adekvátním výkonem. 35%  35%  [ 70 ]
Naprosto nezajímavý výkonostní průměr a nuda. 5%  5%  [ 9 ]
Bude to Fail a nVidia to vydrtí jak ledoborec arkticky led. 8%  8%  [ 15 ]
Od AMD bych si nekoupil ani plakát nahý Ruby. 6%  6%  [ 11 ]
Je mi to úplně jedno, chleba se tím nezlevní. 17%  17%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 199
Autor Zpráva
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: čt 23. leden 2020, 17:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Citace:
Pokud máš VRAM od Samsungu, tak natvrdo zkus bez OC jadra zda ti neartifaktuje karta na oněch 9000 MHz. Ikdyž má polaris 256 bit sběrnici, tak OC VRAM děla velmi mnoho (testovano v Superposition).


Paměti mám Micron. Nicméně vypadá to, že 9Ghz je stabilní. Ladit napětí pro řadič, snažit se to vytahnout biosem nemá smysl? Nebo jde nějak odemčít Afterburner na vyšší hodnoty?

Co je nejlepší na testování chyb pamětí? OCCT a nebo sledovat HWinfo?

Protože OCCT hází chyby pamětí i bez přetaktování a HWinfo je bez chyb i na 9GHz.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: čt 23. leden 2020, 18:42 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2007
Nahoru
Takhle.

HWInfo bych použil jako nějaky sledovač "ratingu" kvality obrazu. Ja osobně jsem nechal aby HWInfo klidně hazelo chyby VRAM pokud ty chyby lítaly po malých usecích. To že je tam máš ještě neznamená, že je uvidíš.

Osobně jsem to dělal tak, že jsem si stahl Superpozition Benchmark. Dal jsem 1080P Extreme a nechal jsem na druhem monitoru HWinfo na fullscreen. pokud jsem viděl artifakty tak jsem si zapamatoval hodnotu artefaktu po dojetí jednoho loopu benchmarku.

Pak jsem postupoval tak že jsem sledoval se snižovaním frekvence rám, nebo zvyšováním Voltaže paměťového řadiče a snažil jsem se nepřeklenout hodnotu, ktera mi vadila za dobu onoho jednoho loopu. Je to trochu kostrbaté, ale funguje to :D

Jestli chceš více než 9 GHz, tak asi musíš skoušet modovat bios; nebo Registry. a Místo MSI Afterburner jsi zkoušel Sapphire trixx? nevím ale sapphire trixXx umožňuje tuším vyžší hodnoty.

_________________
CPU: AMD Ryzen 3800X @ fix 4425 MHz 1,4V 1800MHz FCLK; MB: MSI B450I Gaming plus AC; RAM: Corsair Vengeance 2x8GB @ 3600 MHz 16-16-16-16-32-1T; GK: Sapphire Radeon Vega 64 Nitro+; SSD: Corsair FORCE ML500 256 GB + EK-M.2 NVMe Heatsink - Nickel; PSU:Corsair HX 850i; Case: Thermaltake Core P5


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 16:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
MSI afterburner normálně umí zvedat pameti až na 9GHz.

Testuju stabilitu zatím v 3d marku a vypadá to, že to zvládne víc jak 9,6GHz. Mimochodem je v BIOSu ještě nějaký vyšší časování, než původní? Abych se při nějaké frekvenci nedostal na nižší výkon přepnutím časování.

EDIT:
Procházím Polaris Bios Editor, nad 2Ghz je stále stejné časování. Zkusil jsem naprat maximum, což je 2600MHz a zatím to stále jede, jen výkon se téměř nepohnul. :/

Je lepší zkusit nahodit BIOS s "patchnutým" časováním a zkusit ladění znovu?

EDIT2:
Projel jsem nějaké benchmarky 2GHz vs 2,6Ghz a vše je v rámci chyby měření, včetně Aidy benchmarku.
:?

EDIT3: Čisté náhodou nemuze se stát, že by to s frekvencí pamrgi reálné ani nehlo?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 17:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Rozdil ve frekvenci 9600 vs 9000 je jen 6%.To v realu neudela skoro nic.Mozna 1-3%.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Porovnávám tu frekvenci 2000Mhz vs 2600MHz. Tzn 8000 vs 10400Mhz.

Je možný, že to upravuje hodnoty jen na oko a výsledná frekvence je pořád stejná? základní?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
10400mhz rx590 urcite neda.Pravdepodobne se nic nemeni a jede to porad na 8000.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Ukazuje to všechno, GPU-Z, ovladaře, 3dmark, HWinfo, všude je 2600MHz.

Co s tím?

Zkoušel jsem taktování přes Wattmana, Afterbuerner.

1400MHz vs 2600Mhz také žádný rozdíl ve výkonu. Čím to? Frekvenci jádra to normálně zvedá.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Asi si neco podelal upravama biosu.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Na bios jsem vůbec nesahal, ta grafika je tak jak má být.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Musel jsi neco delat pac max tam jde nastavit 9ghz pro pameti.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 18:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Nic jsem nedělal, v Afterburneru jde celou dobu nastavit více jak 9Ghz.

Druhý bios v editu také ukazuje max 9Ghz, ale i s bootem na druhý bios jde všude posunout až na 2,6Ghz.

Edit: Odinstaloval jsem drivery, nechal nainstalovat přes win update jen zakladni a funguje to.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 19:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Problém byly poslední lednové drivery. Na posledních WHQL funguje vše jak má.


9GHz je maximum, další cesta jedině upravou biosu. Buď dát timing patched bios a nebo zvednout limity. Co je pro Polaris lepší frekvence a nebo časování?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 20:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. květen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Oboje.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 21:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Dlouho to nevydrželo, už to zase nefunguje. AMD drivery top 10/10

Vážně skvělý, na starej R8 280X to takovýhle srance nedělalo.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 22:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
To jeste neni nic proti problemum co ma navi.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: po 27. leden 2020, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Z jakého duvodu to může dělat, to co mi to děla? Tzn vše se tváří, že běží na taktech, které chci, ale výkon se ani nepohne.

Drivery jsem smazal pod nouzakem AMD čističem po 280X.

Každopádně Wattman je taky veledílo, člověk klikne na automatické přetaktování, ono to nahuli na jádro úplný nesmysl, nezvedne napětí, nezvedne VRAM takty, samozřejmě je to u nestabilní.

Další věc, na R9 280X jsem byl zvyklej, že když vynutím v driverech nějaké vyhlazování, limit teselace atd, ve hře to 90% nic neudělá. Ani po letech s novější Arch žádná zmena?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: út 28. leden 2020, 17:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Problém je tu znovu, po přeinstalaci a vyčištění AMD cleanerem znova nejde hýbat s takty (fyzicky). :?
Zkouším provoz s ovladačem bez wattmana, tzn nainstalován přes windows update.


EDIT: Je možný nainstalovat plný drivery bez Wattmana?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: út 28. leden 2020, 18:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Muzes-Rozbal si nekde ovladace jake chces pouzit a pak odinstaluj ovladace a odpoj internet.Najed do win a aktualizuj ovladace ve spravci zarizeni(tim ze si najdes ty svoje rozbalene ovladace na hdd)
Takhle by se meli nainstalovat jen ovladace bez niceho dalsiho.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: út 28. leden 2020, 18:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Takhle jsem je samozřejmě nainstaloval, ale to je jen základní zobrazovací driver. Nemůžu ho otevřít, nic nastavovat atd...

Myslel jsem nainstalovat komplet drivery, bez wattmana.

Nebo má někdo lepší nápad, proč se to ovládání taktů VRAM takhle sere? Nerad bych přeinstaloval komp zbytečně.

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
 Předmět: Re: AMD Polaris - Info, spekulace
PříspěvekZaslal v: čt 30. duben 2020, 01:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. červenec 2009
Nahoru
Protože mi opět nereaguje změna taktů na výkon, chci udělat editaci biosu a udělat tak přetakt přímo v biosu.

Je nutné používat AMD Pixel patcher při každé instalaci driveru?

_________________
CPU: Intel i7 4790K@5GHz, 4,7GHz cache delided CPU Cooler: NOCTUA NH-D14 2x140mm, MB: ASUS Z97-Pro Gamer, RAM: Kingston 16GB DDR3 1866MHz@2400Mhz, GPU: XFX RX 590 1645/9120Mhz, SSD: Crucial M500 120GB, SSD: Crucial MX200 250GB, HDD: Seagate 7200.14 2TB, HDD: Samsung F1 1TB, PSU: Corsair TX 750W, CASE: Corsair 450D

Dell 7559: i7 6700HQ@-150mV , 16GB RAM 1600Mhz CL9, GTX 960M@+135/600MHz, 1TB SSHD, Crucial MX 300 275GB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 2961 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 145, 146, 147, 148, 149  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.