Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 21. srpen 2019, 14:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 194 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: AMD R9 380 / 380X - testy, recenze, zkušenosti
PříspěvekZaslal v: pá 19. červen 2015, 11:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Maj tam i test 380 vs GTX960.Tady se mi nezda ze by ovladace zvysovali vykon.
http://www.purepc.pl/karty_graficzne/te ... 0?page=0,5


Naposledy upravil HEAD dne pá 19. červen 2015, 11:41, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: MSI R9 380 4G nehlásí se
PříspěvekZaslal v: pá 3. červenec 2015, 21:23 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2012
Bydliště: Staré Město u Uh.
Nahoru
Zdravím, mám takový problém, po instalaci catalystů bez chybové hlášky se karta "nehlásí". Hlásí se jako standartní grafický adaptér. Nevíte někdo co stím??
Zkoušel jsem i DDU a reinstal a stále nejde...

Zbytek sestavy:
i3-4170
Asus B85-M Gamer
8Gb Ram
atd....

_________________
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Fractal Design R4, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Wraith SPIRE, MB: MSI B450 Tomahawk, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2933Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 4G nehlásí se
PříspěvekZaslal v: pá 3. červenec 2015, 21:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. březen 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
V GPU-Z vidíš co?
EDIT: A kterou verzi ovladačů jsi instaloval?

_________________
Desktop: NZXT H440: Intel Xeon E5-1650v2 @ 4 GHz, Cooler Master Hyper 412S, Huanan X79Z 2.4E, Sapphire Tri-X R9 290X OC 8 GB @ 1105/6000 MHz, 24 GB QC DDR3 @ 1600 MHz CL11, Corsair RM650x; Win 10 64bit; LG 29UM59A: 2560x1080
NB1: HP 250 G5; Win 10 64bit; 1920x1080
NB2: HP 6530b; Win 10 64bit; 1440x900


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 4G nehlásí se
PříspěvekZaslal v: pá 3. červenec 2015, 21:29 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2012
Bydliště: Staré Město u Uh.
Nahoru
pilarius napsal:
V GPU-Z vidíš co?
EDIT: A kterou verzi ovladačů jsi instaloval?

Bohuzel sestavu nemám u sebe, kamarád byl netrpělivý a říkal že ovladače na grafiku + nějaké aktualizace na win7 nainstaluje sám, a je tam kde je... :| :lol:
Reknu mu a pošlu ho sem...

Instalovány byly omegy, jiné mě AMD nenabízelo, jedině ještě zkusit bety...
EDIT: GPU-Z
Obrázek

_________________
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Fractal Design R4, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Wraith SPIRE, MB: MSI B450 Tomahawk, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2933Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 4G nehlásí se
PříspěvekZaslal v: pá 3. červenec 2015, 21:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. březen 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Omegy sérii 3xx neznají, byly tu dlouho před ní. Rozhodně nainstalovat novější verzi (kompatibilní by měla by být i instalačním médiu v krabici).
http://support.amd.com/en-us/kb-article ... eries.aspx

EDIT: Karta je v pořádku. Bety ti to nesežere, ty ještě pro sérii 3xx nejsou. Jedině tohle, nebo z média v krabici. AMD je teď ukrutně pomalé, co se týče vydávání nových ovladačů, zato s nimi pak ale nebývají problémy (aspoň já už dlouho žádné neměl).

_________________
Desktop: NZXT H440: Intel Xeon E5-1650v2 @ 4 GHz, Cooler Master Hyper 412S, Huanan X79Z 2.4E, Sapphire Tri-X R9 290X OC 8 GB @ 1105/6000 MHz, 24 GB QC DDR3 @ 1600 MHz CL11, Corsair RM650x; Win 10 64bit; LG 29UM59A: 2560x1080
NB1: HP 250 G5; Win 10 64bit; 1920x1080
NB2: HP 6530b; Win 10 64bit; 1440x900


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 4G nehlásí se
PříspěvekZaslal v: pá 3. červenec 2015, 21:41 
Moderátor - dovolená
Moderátor - dovolená
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2012
Bydliště: Staré Město u Uh.
Nahoru
Aha to jsou dementi v tom AMD, já to instaloval přes auto recognize a stahlo me to ty omegy, panebože.... :roll: Díky každopádně, dám vědět jestli to jede...
EDIT: Super po stažení správných ovladačů, vše funguje jak má. :)

_________________
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Fractal Design R4, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Wraith SPIRE, MB: MSI B450 Tomahawk, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2933Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W


 Profil  
 Předmět: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 16:01 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
Mam taky maly problem...graficka karta dnes kupena MSI R9 380 2GB GAMING ...stare ovlace odinstalovane,,stara karta vybrata.....vlozena nova karta...pocitac sa sice zapne,ale nenabehne ziaden obraz..toci sa jeden vetilator..skusane cez HDMI aj cez DVI..blikaju iba diody na citacke kariet..tiez blika koliesko na zapinanie a vypinanie PC a blika logo na zakladnej doske ,,AUDIO BOOST,,zdroj je SEASONIC 500W..
Karta je napojena cez 2x6pinove napichovacky....sice mam aj druhy pc..ale ten nema 2x6pinove napajanie tak nemozem skusit na inej skrinke...
Potom som dal naspat staru grafiku MSI HAWK 5770 a skrinka normalne nabehla.....v com moze byt problem,?

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 17:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. říjen 2008
Bydliště: Vratimov
Nahoru
Tohle jsem videl u recenze MSI r9 390x kdy frajer udělal čistý odinstal driverů pak vytáhl staré GPU a dal tam MSI r9 390x a taky black screen.

Myslím, že je to vada a když je nová tak jí vrať do 14denní lhůty a vem jinou.

Nebo to zkus ještě v jiném PC.

_________________
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 19:17 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
bol som u kamosa a tam karta fungovala..sice nic slavne ale system mu nabehol..dost fucala nevedeli sme znizit otacky ventilatorov aj pri hre dost lietalo FPS hore dole...obcas bolo aj na 6fps co mi pride pri tejto karte dost divne...radil mi aktualizovat windows....tak uz neviem v com moze byt problem..

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 19:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. květen 2009
Bydliště: Praha
Nahoru
S Win to nemá nic společného, to bude vada karty.


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 19:36 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
a preco ju u neho nacitalo a u mna nie,?? pritom mam novsi pc.....

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: čt 23. červenec 2015, 22:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
Odinstaluj ovladače, následně spusť DDU a v Safe mode odinstaluj zbytky. Pak teprv nainstaluj ovladače nové.

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 12:34 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
este ma napadlo ci by nemohol byt problem v zdroji...ci prave tie dve napajania 2x6pin ci nieje problem v nich..lebo ked ich napojim tak ako keby cely pocitac iba blikal a nenabehne grafika a vlastnu grafiku tato doska nema,, este by to chcelo asi iny zdroj skusit..a slot PCle by mal byt v poriadku ked stara grafika normalne funguje...
lebo ked som skusal kartu u kamosa tak u neho grafika nabehla...

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 13:20 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
prave som skusal dat grafiku aj zdroj do ineho pocitaca....AMD ATHLON X2-3,7GHz a doska MSI 880GM-E41....a grafika normalne nabehla len ju nemozem tam nainstalovat lebo je tam este stary windows xp..a drivers pre tuto grafiku uz niesu pre windows xp...takze vyzera to tak ze zdroj aj grafika su ok...zrejme problem bude v zakladnej doske..
vie niekto poradit ako vyriesit problem s doskou????? Ked grafika R9 380 na staRsich doskach bez problemov nabehne a na novej MSI GAMING 970 blbne....pritom stara grafika MSI HAWK 5770 na tejto doske msi gaming 970 ide v pohode..

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 13:31 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Vypadá to na problémy s kompatibilitou. Zkus na desku flashnout nejnovější BIOS (v. 22.3 z 13.5.2015).


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 13:37 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
len neviem aky je postup pri flesovani biosu...aby som si pocitac uplne neznicil...
alebo kde viem najst aku mam verziu biosu vo svojom pocitaci,?

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 13:47 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Verzi BIOSu zjistíš třeba v CPU-Z.

MSI má utilitu na automatický flash BIOSu desky - LiveUpdate 6.


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 14:19 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
Krteq.....dik..vyskusam..pozeral som ze bios mam z 29.5.2014....
takze staci iba nainstalovat tuto utilitu a vsetko urobi automaticky,? ..nemam co pokazit??

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 14:22 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pokud budeš postupovat podle instrukcí toho programu, není co zkazit.


 Profil  
 Předmět: Re: MSI R9 380 GAMING 2GB..problem
PříspěvekZaslal v: pá 24. červenec 2015, 16:37 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
takze bios som aktualizoval a grafiku stale neberie...to uz je na infarkt....ked vyberiem staru grafiku a dam novu tak pocitac sa ani nezapne...
musim najprv vybrat baterku,,aspon na 30sekund..reset biosu,, potom dam baterku naspat,dam grafiku a iba sa roztoci ventilator na procesore a jeden ventilator na grafike,,obraz ziadny...iba blikaju diody na skrini a blika cerveny pasik na zakladnej doske AUDIO BOOST....
to nevymyslis...to je zivot....

_________________
skrinka.:Zalman Z3 black , CPU.: AMD FX 6300, GELID Solutions Tranquillo , MB.: MSI 970 GAMING , RAM.: 2x4GB Kingston Hyper X Blue 1600MHz, GK.: Asus STRIX GTX 960 OC, DVDRW.: ASUS 24F1ST, HDD.: WD Blue 1000GB-64MB,,, zdroj .:Seasonic S12II-620 620W 80 Plus Bronze.....TV-Samsung LE37A436T1D(94cm)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 194 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: meca a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.