Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 15. leden 2021, 16:05

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Assassin's Creed IV nejde spustit na gfx RX 5500 XT 8GB?
PříspěvekZaslal v: so 25. červenec 2020, 19:41 
Nováček
Nováček

Založen: 07. leden 2011
Nahoru
Koupil jsem si grafickou kartu SAPPHIRE PULSE Radeon RX 5500 XT 8G a nedaří se mi spustit hra Assassin's Creed IV Black Flag.Spustím hru přes Uplay.Minimalizuje se to a vratí to zpátky windousu.Ovladače jsem aktualizoval,ale stejně to nejde.Předtím jsem měl grafickou kartu sapphire nitro RX 580 a šlo to.Prosím o radu?


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin's Creed IV nejde spustit na gfx RX 5500 XT 8GB?
PříspěvekZaslal v: st 12. srpen 2020, 21:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2012
Nahoru
Stahni DDU odinstaluj drivery a nech restartovat,pak nainstaluj novy drivery a zkus jestli to nepojede.Kdyz ne, reinstaluj hru a kdyz ani to nepomuze tak jediny co me napada je reinstal win:)

_________________
MB: ASUS rog strix z370-h gaming CPU: Intel I5 8600k RAM:Adata 16gb kit ddr4 3000mhz cl16 xpg spectrix GPU:Sapphire Pulse RX5700XT HDD:WD 1TB Zdroj:Corsair Gaming Series 600W LCD: DELL U2412M SSD: Samsung 840 EVO 120GB


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin's Creed IV nejde spustit na gfx RX 5500 XT 8GB?
PříspěvekZaslal v: čt 13. srpen 2020, 11:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Mě něco takového dělala Trackmania ,byl problem v Uplay

_________________
5800X │ 16Gb 3800Mhz - CL18 │ GTX 1080 TI ON WATER │ ASUS TUF GAMING B550-PLUS │ AG32CQ - 2K - 144Hz │ 650W PSU - GOLD │ Phanteks Eclipse P400A │ SSD - KC2500, M.2 - 500GB + A2000, M.2 - 1TB


 Profil  
 Předmět: Re: Assassin's Creed IV nejde spustit na gfx RX 5500 XT 8GB?
PříspěvekZaslal v: čt 13. srpen 2020, 13:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. duben 2005
Nahoru
Jde v Uplay vypnout jejich overlay? začal bych tím.

_________________
PC1: Core i7 8700K + SilentiumPC Fera 3|ASRock Z370 Extreme4|Gainward RTX 3060 Ti Ghost|Kingston HyperX Fury Black 2x16 GB DDR4 3200|Samsung 960 EVO 250GB|Samsung 970 EVO Plus 2TB|WD Red 3TB|Seasonic SS-620GM2 Evo 620W|Zalman Z3
HTPC: Core i5 3450|MSI ZH77-G43|Asus GTX 1060 3GB|Kingston HyperX Savage 1600 Mhz 2x8GB|ADATA SU650 240GB|Seagate Barracuda 7200.14 1TB|WD Red 3TB|Seasonic 430W S12II-430 Bronze|NZXT Elite 210
Retro PC AMD Athlon XP 2200+|MSI KT3V|XFX Geforce 4 Ti 4200 64MB AGP8x|1,5GB DDR 333Mhz|Seagate Barracuda 7200.12 80GB|Sound Blaster Live! 5.1|Realtek 100/10|EC 300W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: dexterav, korvinus, NightShade a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.