Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 12. prosinec 2019, 07:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 355 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 09:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. září 2014
Nahoru
...to niekde inde vyzera byt v doske(ak su ram+karta ok)

_________________
R7 3700X,16GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX, RX 5700XT Sapphire Pulse, ASUS MG279


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 11:53 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Nemuze to byt vazne zdroj? Když jsem ted skontroloval HWInfo po zamrznuti hry tak vidim maximalni hodnotu u GPU Core Current 94.000A. Tohle muj zdroj samozrejmne neda, protože ma jenom jednu vetev, která da dle specifikace 52A.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 12:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
94A na grafice by znamenalo zkrat VRM. Měří to píčoviny (nebo aspoň doufej že jo a nebyl tam skutečně chvilku odběr 94A) o důvod více pozdežřívat grafiku.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 12:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
To ze prejdu ram raz MEMTESTOM neznamena ze su stable. :lol: Tie povodne ram ktore si tam mal nemas? Svojvolne vypinanie/padanie aplikacii bez crashu ovladaca zapricinia iba ram, aj pady ovladaca vo Wine spravia ram. Zdroj by ti freezol celu zostavu, hodil svojvolny restart, nie bsod.


Naposledy upravil Mr_Trollfan dne ne 2. červen 2019, 12:27, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 12:26 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Koupil jsem nove ram + stejnou novou grafiku a nefunguje to tak predpokladam, ze moje ramky a GPU je OK. Jako nevim co vic bych mel udelat. Vyhodim to z balkonu a koupim konzolu, nemam na to nervy.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 12:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Vytiahni baterku a odpoj pc nech ti to hodi default nastavenia v biose a skus to znovu, nenastavuj ziadny OC profil pamati. Keby si si niekedy skusil taktovat tie ram po tom co ti bezali nejaky cas stable tak by si hned vedel kde je problem. :D Samovolne vypinanie aplikacii bez cohokolvek ti spravia iba unstable ram.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 13:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. červen 2006
Bydliště: Vsetin
Nahoru
Reinstal win a driveru

_________________
Ryzen 3700x - Fera 3 - MSI B450 Gaming Plus - Kingston Predator 16Gb, 3466Mhz CL16 T1 - SSD 960 EVO 250GB M2 - Kingston Hyper 240Gb Sata - Sapphire RX580 4Gb - Creative Sound Blaster Z - PSU 500W Cooler Master.
Dell Vostro - Intel i7 3612qm 4/8 - Radeon 7670m


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 15:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
Jelikoz si z Prahy, tak zkus nekoho sehnat tady na foru, u koho bys mohl vyzkouset RAMky a grafiku, at mas jistotu ze v tom neni problem. Tim zdrojem by to ale byt mohlo.

_________________
<-MB-> ASROCK B450M Pro4 | <-CPU-> AMD Ryzen 2600 @ 4.000 Mhz| <-RAM-> 16GB (2x8) DDR4 Kingston HyperX Predator 3200Mhz
<-SSD-> 120GB Kingston HyperX Fury (SYSTEM) + 512GB Adata XPG SX8200 Pro (GAMES) | 23.8" LCD Acer SA240YA
<-GPU-> OFFLINE | <-PSU-> be quiet! Pure Power 11 500W | <-CASE-> SilentiumPC Brutus M10


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: ne 2. červen 2019, 18:39 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Prepnul jsem v ovladacech balanced mode na power save a 2 hodiny hrani v kuse bez potizi. Skusim ještě zainvestovat do zdroje, muj ma uz 12 let tak uvidíme. Ozvu se.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: po 3. červen 2019, 19:29 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Koupil jsem teda novy zdroj (Corsair RM650x). Prepnul jsem v ovladacich wattmana na turbo mode (maximalni vykon) a zatim bez problemu :)


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 12:06 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Vcera mi to spadlo 3krat do 5 minut. Event Viewer logy o padu aplikace kuli AMD64c.dll, popripade nejaka druha hlaska ohledne ovladacu. Nainstaloval jsem spatky METRO EXODUS, nespuslito ani benchmark, dle task manageru aplikace nereaguje. Uz jsem skusil x ovladacu, nechal jenom ovladace windows atd.. Nic nepomaha. Vazne uz tomu nerozumim. Chci prodat grafiku a koupim jetou RX580, tohle je na mne uz moc.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 12:36 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
A zkoušel jsi grafiku v jiném PC?


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 12:48 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Krteq napsal:
A zkoušel jsi grafiku v jiném PC?


Skousel jsem stejnou novou z obchodu a zadna zmena.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 12:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
A procesor?

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|16GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|20TB///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 13:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
error2000 napsal:
Krteq napsal:
A zkoušel jsi grafiku v jiném PC?


Skousel jsem stejnou novou z obchodu a zadna zmena.

No tak to asi nebude grafikou, už od začátku se ten tvůj systém chová jako nestabilní RAM, což jsme ale už říkali.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 13:09 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Jaka je ale sance, ze budou nestabilni i jine nove ramky? Stavajici memtest v poradku, skousel jsem i kazdy modul zvlast, OC i default. Koupil nove Kingstony, OC i defalt zadna zmena.


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 13:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. listopad 2016
Nahoru
Skus vymenit ten procak ked ti to pada bez zapnutia xmp ked mozes, mohlo by to byt teoreticky memory controllerom chybnym, aj ked som nepocul o tom ze by sa niekedy nieco take stalo. Nemas ulomeny popripade nejaky pin na cpu?


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 13:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. září 2014
Nahoru
uz fakt ostava len doska alebo cpu, vsetko ostatne uz menil/testoval

_________________
R7 3700X,16GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX, RX 5700XT Sapphire Pulse, ASUS MG279


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 14:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2009
Bydliště: Cheb
Nahoru
Mě to dělal první CPU. To bylo z té první várky a XMP mi nešlo, to jsem si myslel, že by mohlo být biosem, dříve byly takový neodladěný, pak se vypínaly hry, občas BSOD, špatný teploty, nedržel stabilní frekvenci. Tak šel na reklamaci, dostal jsem úplně nový a od té doby klik a vše v pořádku. Zkusil bych na Alze nebo CZC vzít prostě nějaký procák, stále můžeš vyzkoušet a vrátit do 14 dnů. Docela bych to na to CPU viděl.

_________________
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: R7 3700X|X470 Taichi|16GFlareX@3600CL14|5700XT|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB/Bykski|SimRacing Seat///PC2: G4560|Z170Gaming7 EK|8G2133|20TB///NAS: Synology 1515+


 Profil  
 Předmět: Re: VEGA56 padani her/bsod
PříspěvekZaslal v: st 5. červen 2019, 14:59 
Nováček
Nováček

Založen: 22. leden 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Vsetko ale fungovalo kym som nevymenil RAM+GPU. Procesor som x-krat testoval PRIME95+OCCT a ziadna chyba (standardne ho mam OC3.7 na defalt napeti). Zajtra si niekto pride po moj stary zdroj a potom PC kompletne rozoberiem a nanovo zlozim pocitac s tzm, ze preprastujem aj procesor a skontrolujem ho.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 355 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: webwalker a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.