Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 5. prosinec 2019, 16:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 421 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  další
Autor Zpráva
 Předmět: AMD FreeSync / VESA Adaptive-sync - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 7. leden 2014, 09:56 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
AMD na CES představilo VESA standardizovanou alternativu k G-Sync bez nutnosti použití specializovaného HW

Citace:
AMD demonstrated variable refresh rate technology. There’s apparently already a VESA standard for controlling VBLANK intervals. The GPU’s display engine needs to support it, as do the panel and display hardware itself. If all of the components support this spec however, then you can get what appears to be the equivalent of G-Sync without any extra hardware.


AMD Demonstrates Free G-Sync Alternative at CES 2014

Původní článek na AnandTechu - AMD Demonstrates "FreeSync", Free G-Sync Alternative, at CES 2014
Anand napsal:
AMD doesn’t want to charge for this technology since it’s already a part of a spec that it has implemented (and shouldn’t require a hardware change to those panels that support the spec), hence the current working name “FreeSync”...

...AMD’s display engines have supported variable VBLANK for a couple of generations, and that extends all the way down to APUs. The Satellite Click in question uses AMD’s low cost Kabini APU, which already has the requisite hardware to support variable VBLANK and thus variable display refresh rates (Kaveri as well as AMD's latest GPUs should support it as well). AMD simply needed driver support for controlling VBLANK timing, which is present in the latest Catalyst drivers. AMD hasn’t yet exposed any of the controls to end users, but all of the pieces in this demo are ready and already available...

...In our review I was pretty pleased with G-Sync. I’d be even more pleased if all panels/systems supported it. AMD’s “FreeSync” seems like a step in that direction (and a sensible one too that doesn’t require any additional hardware). If variable VBLANK control is indeed integrated into all modern AMD GPUs, that means the Xbox One and PS4 should also have support for this. Given G-Sync’s sweet spot at between 40 - 60 fps, I feel like “FreeSync” would be a big win for AMD’s APUs.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 7. leden 2014, 13:50 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Dvě newsky pojednávající o FreeSync v češtině:


Podpora pro Variable VBLANK je v AMD GPU už několik generací (údajně od roku 2008)
Podpora v ovladači je prý také hotová, chybí jen volba v CCC
Otázka je, jak jsou na tom s podporou panely.

Patent ATi z roku 2006 popisující princip fungování - Patent US20080055318 A1- Dynamic frame rate adjustment

Raja Koduri popsal, proč řešení AMD nepotřebuje přídavný HW
Citace:
According to AMD's Raja Koduri, the display controllers inside NVIDIA GPUs don't support dynamic refresh rates the way AMD's do, and hence NVIDIA had to deploy external hardware. Although the results of FreeSync will be close to those of G-Sync, NVIDIA's technology will have an edge with its output quality, because the two are implemented differently, and by that we don't just mean how the hardware is laid out on a flow-chart, although the goals for both technologies is the same - to make a display's refresh rate slave to the GPU's frame-rate, rather than the other way around (with V-Sync).


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 12:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
Zcela zjevne se jedna o marketingove zneuziti usporne technologie z oblasti ntb panelu:
http://www.fudzilla.com/home/item/33603-nvidia-not-impressed-by-amd-free-sync-demo

Citace:
Peterson pointed out that the demonstration worked on laptops because they have a more direct interface between the GPU and the screen. Laptops use LVDS or eDP interfaces, while desktops use DisplayPort and HDMI. The latter feature a scaler ASIC and they are not direct interfaces. Therefore Petersen insists AMD’s free sync is impossible to implement in desktops.


Tohle se navic amd protlacit jako standard nepodari, protoze intel protlaci self-refresh panely, aby se grafika mohla uplne vypnout, kdyz se obraz nemeni.

Momentalne se zda, ze vvsync nepodporuje ani jeden desktopovy monitor, protoze neexistuje zadny monitorovy chipset, ktery vvsync podporuje.

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i7-8700K cooler: Scythe Yasya RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 14:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
Nějak mě unikla pointa?

1. Amd protlačuje nějaké standardy?
2. Co má Intel společného s PSR?

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 14:58 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Pár technických detailů z PCPER
Citace:
All that is needed for this to work, as AMD explained it, was an eDP connection between the discrete GPU and the display, a controller for the screen that understands the variable refresh rate methods of eDP 1.0 specifications and an updated AMD driver to properly send it the signals. The panel can communicate that it supports this variable refresh technology to the graphics card through the EDID as resolutions and timings are communicated today and then the graphics driver would know to send the varying vblank signals to adjust panel refresh times on the fly.

If you aren't familiar with eDP, don't feel bad. It's a connection type used in tablets and notebooks and isn't used at all in desktop configurations (some all-in-one designs do use eDP). But here is where it might get interesting: the upcoming DisplayPort 1.3 standard actually includes the same variable refresh rate specification. That means that upcoming DP 1.3 panels COULD support variable refresh technology in an identical way to what we saw demoed with the Toshiba laptops today. DP 1.3 is on schedule to be ratified as a standard in the next 60-90 days and from there we'll have some unknown wait time before we begin to see monitors using DP 1.3 technology in them...

...Finally, as a last minute stirring of the pot, I received an email from AMD's Koduri that indicated that there might be some monitors already on the market that could support variable refresh rate TODAY with just a firmware update. This would be possible if a display was shipping with a controller that happened to coincidentally support variable refresh, perhaps in an early stage of development for the upcoming DP 1.3 standard. We are trying to find a list of these monitors so we can talk with them and ask for these necessary changes.
PCPER - AMD Variable Refresh "FreeSync" Could Be Alternative to NVIDIA G-Sync
hnizdo napsal:
Momentalne se zda, ze vvsync nepodporuje ani jeden desktopovy monitor, protoze neexistuje zadny monitorovy chipset, ktery vvsync podporuje.
Proč by neměl existovat žádný desktop monitor s podporou Variable VBLANK? Redaktoři z PCPER slíbily update se seznamem panelů podporujících tuhle feature, tak uvidíme.

Mimochodem, jaké marketingové zneužití? Jedna demonstrace pro jediného redaktora za zavřenými dveřmi je marketingová hype akce jak stehno :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 16:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
webwalker napsal:
Nějak mě unikla pointa?

1. Amd protlačuje nějaké standardy?
2. Co má Intel společného s PSR?


Pointa je v tom, ze freesync!=g-sync zdarma.

1. Ten jejich dockport?
2. Technologie se self refresh panely v ntb prevazi nad starsim konceptem variable reresh panelu, jednak je to evoluce toho standardu, a jednak se to prizpusobi pro prevazujici intel.

Krteq napsal:
hnizdo napsal:
Momentalne se zda, ze vvsync nepodporuje ani jeden desktopovy monitor, protoze neexistuje zadny monitorovy chipset, ktery vvsync podporuje.
Proč by neměl existovat žádný desktop monitor s podporou Variable VBLANK? Redaktoři z PCPER slíbily update se seznamem panelů podporujících tuhle feature, tak uvidíme.


Neexistuje zadny monitor s podporou vblank, protoze zadny znamy scaler v existujicich monitor-chipsetech to neumi. Jsem tedy take velmi zvedavy na ten seznam.

Krteq napsal:
Mimochodem, jaké marketingové zneužití? Jedna demonstrace pro jediného redaktora za zavřenými dveřmi je marketingová hype akce jak stehno :lol:


Jedno pro koho a pro kolik - je to public marketingova prezentace ve spojeni s gsync. Jestli to v tomhle stavu nechteli prezentovat, meli si od dotycneho nechat podepsat nda.

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i7-8700K cooler: Scythe Yasya RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 20:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
1. Já myslel, že se bavíme o f-sync a ne o dockport
2. PSR je standard VESA, je zdarma a pro všechny. Jinak to zatím nevypadá, že by byl PSR použit pro f-sync.

PS: Vypadá to tak, že celý slavný g-sync je pouze vykradená VESA :)

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 21:31 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Intel se postavil za AMD :?
Citace:
Intel’s François Piednoël has come to AMD’s defense regarding FreeSync, stating that once displays begin utilizing the eDP 1.3 (an upcoming DisplayPort standard), a free solution would indeed be possible thanks to the addition of frame storage capabilities.
TechGage

Mimochodem, specifikace DisplayPort 1.3 standardu mají být uzavřeny a oficiálně uvolněny v Q2 2014 a eDP v požadované revizi už tu je s námi nějakou chvíli.

K tomuto vláknu - opět nějak nechápu, proč někomu vadí zcela otevřená technologie postavená na průmyslových standardech, ze které můžeme těžit všichni :?


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 9. leden 2014, 22:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2007
Bydliště: Mělník
Nahoru
Hm, jestli to chápu správně, tak to stejně ještě několik let potrvá, než budou monitory, který by to podporovaly?


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 08:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
Octopuss napsal:
Hm, jestli to chápu správně, tak to stejně ještě několik let potrvá, než budou monitory, který by to podporovaly?

Dávám tomu rok, maximálně dva :-D

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 09:17 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Hej, to jsem chtěl napsat já :lol:

Výrobci panelů se určitě budou chtít svézt, pokud ta feature bude mít nějakou marketingovou oporu, takže se budou aspoň trochu snažit.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 09:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. srpen 2004
Nahoru
Takže ve výsledku je to stejný jak GSync v tom, že je potřeba nový hardware. Já tedy novou televizi ani monitor následující 3-4 roky (minimálně) kupovat nehodlám, co se dá dělat.
Ale kdyby to podporoval Oculus Rift, to by bylo jiný kafe.

_________________
Ryzen 2700X, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 2080Ti, 500GB SSD Evo 960, 120GB M4 SSD, 3 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 11:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
Krteq napsal:
K tomuto vláknu - opět nějak nechápu, proč někomu vadí zcela otevřená technologie postavená na průmyslových standardech, ze které můžeme těžit všichni :?


No, ma to preci jen par musek :) 1. f-sync nenabidne stejnou funcionalitu jako gsync (nemuze resit propad fps pod minimalni panel refresh interval, protoze tato hodnota je pro kazdy panel jina) 2.f-sync neni zdarma - vyzaduje podporu hw 3. f-sync zatim nema zadny podporovany hw, takze z nej ted nikdo tezit nebude 4. f-sync neni ani otevreny (zatim) ani standard, pouze pouziva nepovinne casti standardu VESA

Takze zatim je to akorad dalsi amd vaporware :) Ovsem pokud se to behem dalsich let stane standardem a prinese to kyzenou funkcionalitu, tak hura.

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i7-8700K cooler: Scythe Yasya RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 12:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. únor 2010
Bydliště: Buranov vedle Prahy
Nahoru
Hnízdo, Hnízdo, ty jsi to ale zase vymňoukl :-D
Nechceš se o tom bodu 1 rozpovídat více, ať je tu větší zábava ?

_________________
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit.
GPUreport.cz


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 12:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Evidentne mu uniklo, ze se za to postavil i Intel, Ikdyz v jednom postu psal, ze si Intel pojede neco jineho a stale tvrdi jak je to jen AMD featura :-D


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 12:44 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Jj, Intel z toho samozřejmě může těžit taky, pokud to jejich display řadič a driver bude umět. Jediný kdo za to bude chtít ještě plati bude ... :D


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 13:04 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2006
Nahoru
Proboha kam ten IT svět spěje? Místo toho, aby se vyvíjel HW, který nám bude vše zvládat nad 60 Hz, aby se hry maximálně optimalizovaly výkonu HW za stejným cílem, tak tu řešíme technologie na oblbnutí zraku. Já doufám, že se ani jeden z těchto erotogenních bodů neprosadí, protože jsou zcela kontraproduktivní.
A zamyslel se někdo nad tím, co udělá se zrakem hráče dlouhodobé sledování obrazu s obnovovací frekvencí blízko hodnoty 30 Hz? Ta hodnota 60 Hz se nestala standardem jen tak pro srandu králíkům. Pokud tedy něco nešlape plynule na této hodnotě, tak jediná šetrná cesta musí jít přes snížení kvality detailů hry.

_________________
MB: ASUS P9X79 PRO, CPU: Intel Core i7-4930K OC 4,4 GHz, FAN: Noctua NH-D15, RAM: Kingston 64GB DDR3 2400MHz CL11 HyperX Series, SSD: 2x Samsung SSD 840 Pro 256 GB, HDD: 2x WD Red 2 TB, GPU: SAPPHIRE R9 290 + ARCTIC Cooling Accelero Xtreme III OC+43% 1270/6680 MHz, PSU: Seasonic Platinum Series 660 W, CASE: FRACTAL Define R4 Arctic White – Window, OS: Windows 10 64 bit, Repro: Creative GigaWorks T20 Series II, Monitor: Apple Cinema Display 30" 2560x1600 Alternativně Apple MacBook Air / iPad Pro + Apple Pencil / iPhone 6 Plus


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 13:09 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
PET5 napsal:
Proboha kam ten IT svět spěje? Místo toho, aby se vyvíjel HW, který nám bude vše zvládat nad 60 Hz, aby se hry maximálně optimalizovaly výkonu HW za stejným cílem, tak tu řešíme technologie na oblbnutí zraku. Já doufám, že se ani jeden z těchto erotogenních bodů neprosadí, protože jsou zcela kontraproduktivní.
A zamyslel se někdo nad tím, co udělá se zrakem hráče dlouhodobé sledování obrazu s obnovovací frekvencí blízko hodnoty 30 Hz? Ta hodnota 60 Hz se nestala standardem jen tak pro srandu králíkům. Pokud tedy něco nešlape plynule na této hodnotě, tak jediná šetrná cesta musí jít přes snížení kvality detailů hry.
WTF? :? Víš jak funguje LCD? :-D

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 13:20 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
PET5 napsal:
A zamyslel se někdo nad tím, co udělá se zrakem hráče dlouhodobé sledování obrazu s obnovovací frekvencí blízko hodnoty 30 Hz?
Tohle by platilo možná pro CRT, LCD funguje na jiným principu :)


 Profil  
 Předmět: Re: AMD "FreeSync" - info a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. leden 2014, 13:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2007
Nahoru
webwalker napsal:
Hnízdo, Hnízdo, ty jsi to ale zase vymňoukl :-D
Nechceš se o tom bodu 1 rozpovídat více, ať je tu větší zábava ?


Ale jiste, jak si racte prat, ozvalo se ze sluchatka. Vis, jakykoliv LCD panel ma maximalni refresh rate, tj. maximalni pocet obnoveni /sec, ktere panel zvladne, a minimalni refresh rate, po kterou muze pixel drzet informaci, aniz by doslo k degradaci obrazu rozptylem ztratovych parametru pixelu v panelu (obvykle 15-50Hz). To je dano fyzikou LCD. Proto gsync modul pri poklesu framerate pod tuto hodnotu prechazi na asynchro, coz jaksi bez toho bufferu nejde. Bohuzel toto minimum je pro kazdy panel jine a nelze ho zjistit servisnim kanalem, takze jsem velmi zvedav, jak tohle f-sync osetri.

Mnau mnau 8)

_________________
MB: Asrock Z370 Taichi CPU: Core i7-8700K cooler: Scythe Yasya RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL17 G.Skill TridentZ, VGA: Zotac 2080 Ti AMP SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS, Intel 320 300GB, HDD: 2x3TB Toshiba, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Roccat Kone XTD Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: Silverstone Fortress FT-02 v2012 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus PG27UQ, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Roccat Kave XTD 5.1 analog, OS: Win10/64 Pro


Naposledy upravil hnizdo dne pá 10. leden 2014, 13:37, celkem upraveno 1x.

 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 421 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 22  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.